Şimdi Ara

Half-Life 2: Episode Two (2007) [ANA KONU] (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.280
Cevap
1
Favori
216.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gamespot baktım 23 subat 2007 yaziyordu

http://www.gamespot.com/pc/adventure/residentevil4/similar.html?mode=versions

tarih yok yılbası cıksaydı
  • beklemekten bıktım artık....
  • Diğer sayfaları okumadım, EP1'de pek bir değişiklik yoktu. ikinci bölümde önceden söylendiği gibi fizik bulmacaları ve oynanabilirlik adına bir-kaç şey eklerlerse iyi olur episode two videosunu izledim ve sanırım çift çekirdek işlemcisi olan insanlar bayağı sevinecek çünkü Valve'in yeni fizik sistemi yolda ve ep2 ile gelecek, değil mi? Son okuduklarıma göre çiftçekirdekteki bazı donanımsal engelleri yazılım yoluyla aşmış Valve. Ben ençok Fizik efektlerini merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YogurT06 -- 2 Ocak 2007; 19:36:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: YogurT06

Diğer sayfaları okumadım, EP1'de pek bir değişiklik yoktu. ikinci bölümde Pinky'nin dediği gibi fizik bulmacaları ve oynanabilirlik adına bir-kaç şey eklerlerse iyi olur episode two videosunu izledim ve sanırım çift çekirdek işlemcisi olan insanlar bayağı sevinecek çünkü Valve'in yeni fizik sistemi yolda ve ep2 ile gelecek, değilmi pinkyD?. Son okuduklarıma göre çiftçekirdekteki bazı donanımsal engelleri yazılım yoluyla aşmış Valve. Ben ençok Fizik efektlerini merak ediyorum.

kesinlikle
  • fizik efekleri önemli fakat oyun çindeki portallar çok kafa karıştıracak
  • ben haziranda çıkacak diye biliyordum
  • quote:

Orjinalden alıntı: erozbey90

ben haziranda çıkacak diye biliyordum
    Evt haziran da piyasada olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orjinalden alıntı: erozbey90

ben haziranda çıkacak diye biliyordum
    Evt haziran da piyasada olacak.

o zaman mecbur bekleyecez hazirana kadar hemde benim öss de bitmiş olur
  • arkadaşlar valve half life hayranlarının gönlünü alabilmek için episode 2 ve 3 ard arda çıkaracakmış böle bbii söylenti var
  • Yalan bir söylendi.
  • zaten onlarda düşünüyorlardır yakınıyorlardır acaba biz bunların gönlünü yapmak için ne yapmalıyız diye sence hiç öyle düşünürlermi adamlar sırf para kazanmak için oyun çıkartıyorlar eğer bizi üzmeyeceklerse bu kadar ertelemezlerdi
  • o zaman bizde oyunları orjinal almayız alllah allah ne bu yaww bi oyun cıkartcaklar burnumuzdan getirdiler wallaha
  • quote:

Orjinalden alıntı: proleter82

o zaman bizde oyunları orjinal almayız alllah allah ne bu yaww bi oyun cıkartcaklar burnumuzdan getirdiler wallaha

+1 neymiş daha çok insan kitlesi çekeceklermiş
  • yok baba gabe newell yapar valla inanırım... zaten oyuncuların (yani müşterilerinin) isteklerini bu kadar karşılayan başka bir firma başka bir oyun yoktur. oyunların çıkış tarihleri hariç

e2 ve e3 birkaç ay arayla çıkartırlarsa hiç şaşırmam.
  • yaww arkadaşlar bu episode 2 nin çıkmama sebebi ne oyunun videoları war resimleri var demekki oyun bitmiş teknik bi sorun yok sırf maddi yönden hesaplar yüzündenmi çıkmıyor yoksa bilmediyimiz işler mi var yani oyunun çıkış tarihinin ertelenmesi teknik bi hadisemi yoksa politik rekabet falanmı
  • ya arkadaşlar bu hl2:ep2,ep 1 ile kullanılan grafik motoru ile yapılacak dimi
  • Ewt.
  • ohhhh içim rahatladı çünkü baya iyiydi ep1 in grafik motoru
  • poqqqqq kibi layn
  • düzgün konuş kardeş illahide .... demek gerekmiyo sadece sevmedim desen yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FadeToßlack -- 3 Ocak 2007; 21:25:18 >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.