Şimdi Ara

Half-Life 2: Episode Two (2007) [ANA KONU] (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.280
Cevap
1
Favori
216.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: büyük adam

ohhhh içim rahatladı çünkü baya iyiydi ep1 in grafik motoru

ii o zaman bende ep2 çalışır
  • quote:

Orjinalden alıntı: proleter82

yaww arkadaşlar bu episode 2 nin çıkmama sebebi ne oyunun videoları war resimleri var demekki oyun bitmiş teknik bi sorun yok sırf maddi yönden hesaplar yüzündenmi çıkmıyor yoksa bilmediyimiz işler mi var yani oyunun çıkış tarihinin ertelenmesi teknik bi hadisemi yoksa politik rekabet falanmı

sebep team fortress2 ve portal. episode2 hazır, episode3 hazırlıyorlardır şu an, ama episode2yi tf2 ve portal ile birlikte verecekleri için gecikiyor.
  • hım oke şimdi kapiş
  • acaba valve crysis in grafik motorundan çekinerek oyunu piyasaya çıkarmayı ertelemiş olmasın
  • Level dergisi devasa boyutta bir oyun takvimi verdi. Takvimde 2007 de çıkıcak oyunların çıkış tarihleri yazıyordu. İhşallah Level yanılmıyordur. Çünkü çıkış tarihi 20 şubat 2007 olarak gözüküyor. Levelin yalancısıyım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi half life -- 4 Ocak 2007; 21:40:39 >
  • bi yalan söylüyosa level davaya bile verebilirler....hahaha kafiyeli oldu

bi yalan söylüyosa level davaya bile verebilirler
  • ben kendimi haziranda çıkacakmış gibi şartlandırıyorum öteki türlü şubatta cıkcak diye umutlanıpda bi daha ertelendiğini duyarsam işte ozaman kötü olur
  • ya bence bu oyunu kafadan çıkarın oyun çıktığı zamaan kafaya takarsınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: half life

Level dergisi devasa boyutta bir oyun takvimi verdi. Takvimde 2007 de çıkıcak oyunların çıkış tarihleri yazıyordu. İhşallah Level yanılmıyordur. Çünkü çıkış tarihi 20 şubat 2007 olarak gözüküyor. Levelin yalancısıyım...

inş. çıkar
  • ya çıkacağı kesin zaten ama gecikirse kötü olur aartık oyuncuların sabrı kalmaz
  • quote:

ya çıkacağı kesin zaten ama gecikirse kötü olur aartık oyuncuların sabrı kalmaz

+1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erozbey90 -- 5 Ocak 2007; 18:49:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: erozbey90

quote:

ya çıkacağı kesin zaten ama gecikirse kötü olur aartık oyuncuların sabrı kalmaz

+1

benim sabrım kalmadı ama yeter artık çık artık ep2 bari demo filan çıksa

• http://www.answers.com/topic/half-life-2 half life ile ilgili güzel bilgiler var ama ingilizce
  • verdiğin linkte sadece hl2 nin konusu ve oyun içindeki kahramanlarla ilgili bilgi veriyo......beş para etmez

bize daha doğrusu bana ep2 nin hikayesi ve ne tür değişiklikler olduğuyla ilgili bilgiler gerekiyo
  • quote:

verdiğin linkte sadece hl2 nin konusu ve oyun içindeki kahramanlarla ilgili bilgi veriyo......beş para etmez

bize daha doğrusu bana ep2 nin hikayesi ve ne tür değişiklikler olduğuyla ilgili bilgiler gerekiyo

+1 yani
  • bende sizin için değil yeniler için koymuştum
  • quote:

Orjinalden alıntı: med_cezir197

bende sizin için değil yeniler için koymuştum

haaaaaaaa ama yeni kişiler bence ingilizce bilmez.bilseler zaten hl2 yi oynamış olurlar
  • EP2 aynamak için EP1e gerek olacakmı, EP1 cdlerini arkadaşa vermiştim gerek olacaksa geç olmadan geri istemem lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: proleter82

o zaman bizde oyunları orjinal almayız alllah allah ne bu yaww bi oyun cıkartcaklar burnumuzdan getirdiler wallaha

sana bu oyunu zorla aldırmıyorlar kafana da silah dayamıyorlar bu oyunu alıp oynayacaksın diye...
    büyük_adam senin biliyor olman herkesin bildiğini göstermez kaldı ki yeniler nası ingilizce bilmez ingilizceyi sen post 'un arttıkçamı öğreniyorsun burda ya da her ingilizce bilen half life'mı oynuyor...

erozbey ;
    +1 , katılıyorum gibi boş ve anlamsız mesajalrın yasaklandığını belirtmek isterim...sadece yazmış olmak için yazmayın bişeyler...

half_life2'yi 4 yıl bekledik bi kaç ay can cıkarmaz =)
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: med_cezir197

bende sizin için değil yeniler için koymuştum

haaaaaaaa ama yeni kişiler bence ingilizce bilmez.bilseler zaten hl2 yi oynamış olurlar

bende onu zaten ingilizce bilmeyen yeni half life hayranlarına koymamıştım

ingilizce bilen yeni half life meraklılarına koydum

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.