Şimdi Ara

Half-Life 2: Episode Two (2007) [ANA KONU] (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.280
Cevap
1
Favori
216.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: med_cezir197

quote:

Orjinalden alıntı: büyük adam

quote:

bende sizin için değil yeniler için koymuştum

haaaaaaaa ama yeni kişiler bence ingilizce bilmez.bilseler zaten hl2 yi oynamış olurlar

bende onu zaten ingilizce bilmeyen yeni half life hayranlarına koymamıştım

ingilizce bilen yeni half life meraklılarına koydum

heheheh o zaman oke emeğine sağlık

• ya bu ep2 çıksa diyonuz falan ama youtube da bir sürü ep2 videosu var onlar ne acaba?bide oyunda ep1 sonunda kızı kaçıran canavar bana niye yardım ediyor.bu arada bir şey daha var oyun ormandan çok sanki örümcek yuvasında geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdurrahimk -- 6 Ocak 2007; 13:49:36 >
  • eğer vortigauntları diyorsan onlar zaten bizlen dost yardım etmeleri doğal
  • quote:

Orjinalden alıntı: erozbey90

eğer vortigauntları diyorsan onlar zaten bizlen dost yardım etmeleri doğal

eed bişe soracam bu yaratıklar hl 1 de düşmandı dimi bize elektrik atiolardı
  • quote:

quote:

evet o elektrik atan yaratıklar yani vortigauntlar hl 1 de düşmandı fakat ne hikmetse hl2 de dostlar.ilk hl2 de vortigaunt'ı gördüğümde hemen ateş açmıştım sonra anladımki dostlarmış bize

• quote:

quote:

quote:

evet o elektrik atan yaratıklar yani vortigauntlar hl 1 de düşmandı fakat ne hikmetse hl2 de dostlar.ilk hl2 de vortigaunt'ı gördüğümde hemen ateş açmıştım sonra anladımki dostlarmış bize

eğer oyunun hikayesini okursan anlarsın

• quote:

quote:

quote:

quote:

zaten " anladım" dedim erkut

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

zaten " anladım" dedim erkut

o zaman sorun yok kağan

• bende okudum hikayeyi ama karışık geldi bana isimler birbirine girdi...
  • asıl merak ettiğim şey oyunun ülkemizde ne kadara satılacağı ???

bazı yerlerde 40$ filan yazıyodu...tabii türkiyede bu fiyat fırlayabilir, doğaldır...

bi de acaba bu oyun ek paket mi olacak yoksa HL2 EP1 gibi tek başına çalışabilen bir oyun mu olacak ???

şimdiden yanıtlamış farzediyorum sizi o yüzden teşekür ediyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: S_A_H

asıl merak ettiğim şey oyunun ülkemizde ne kadara satılacağı ???

bazı yerlerde 40$ filan yazıyodu...tabii türkiyede bu fiyat fırlayabilir, doğaldır...

bi de acaba bu oyun ek paket mi olacak yoksa HL2 EP1 gibi tek başına çalışabilen bir oyun mu olacak ???

şimdiden yanıtlamış farzediyorum sizi o yüzden teşekür ediyorum...

bende netten ve msndeki game botlarında 59$ dolar yazıyodu.fakat ülkeden ülkeye değişiyodu(U.K , avusturya,U.S)

ikinci soruna geliyim galiba buda ep 1 gibi kendi başına yüklenecek

• Team Fortres 2 isterizzzzzzz
  • quote:

Orjinalden alıntı: abdurrahimk

bende okudum hikayeyi ama karışık geldi bana isimler birbirine girdi...

olsun o kadarıda
  • milletli çatlatacak bunlar ya..bu kadar ara verilmezki oyuna canım. herkes bekleye bekleye sabır taşına döndü. allah bunları bildiği gibi yapsın
  • olsun en azından mart oayında süper oyunlar geliyo 9 mart da ghost recon geliyor 23 mart da C&C3:tiberium wars geliyo bide mart ayında crysis çıkarsa tam süper olur artık 24 saat pc başındayım demekdir.
  • mayıs gibide spider-man 3 geliyor 2007 pc coşacak tabi bizim bilgisayar kaldırmayacak
  • quote:

ya bu ep2 çıksa diyonuz falan ama youtube da bir sürü ep2 videosu var onlar ne acaba?bide oyunda ep1 sonunda kızı kaçıran canavar bana niye yardım ediyor.bu arada bir şey daha var oyun ormandan çok sanki örümcek yuvasında geçiyor.

Freeman Nihilant ı öldürdüğü zaman vortigaunt lar serbest kaldı. bir sure sonra da Eli Vance aracılığı ile barış sağlandı. Zaten başka ne yapabilirlerdi ki. combine ların kolesi olmaktansa insanlarla birlikte özgürlük için savaşmayı seçtıler.
    Bu arada ep2 de, half-life ta çok ismini duyduğumuz fakat hiç görmediğimiz birini görecegiz. Richard keller ve ya collette green olabilir bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: -corporal-

quote:

ya bu ep2 çıksa diyonuz falan ama youtube da bir sürü ep2 videosu var onlar ne acaba?bide oyunda ep1 sonunda kızı kaçıran canavar bana niye yardım ediyor.bu arada bir şey daha var oyun ormandan çok sanki örümcek yuvasında geçiyor.

Freeman Nihilant ı öldürdüğü zaman vortigaunt lar serbest kaldı. bir sure sonra da Eli Vance aracılığı ile barış sağlandı. Zaten başka ne yapabilirlerdi ki. combine ların kolesi olmaktansa insanlarla birlikte özgürlük için savaşmayı seçtıler.
    Bu arada ep2 de, half-life ta çok ismini duyduğumuz fakat hiç görmediğimiz birini görecegiz. Richard keller ve ya collette green olabilir bu

Richard keller ve ya collette green mı kim onlar

• Richard Keller Half-Life: Decay oyununda bilim adamı
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.