Şimdi Ara

Half-Life 2: Episode Two (2007) [ANA KONU] (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.280
Cevap
1
Favori
216.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilmeyen varsa ep2 nin istediği sistem şu :

Minimum: 1.2 GHz Processor, 256MB RAM, DirectX 7 level graphics card, Windows 2000/XP/ME/98, Mouse, Keyboard, Internet Connection
    Recommended: 2.4 GHz Processor, 512MB RAM, DirectX 9 level graphics card, Windows 2000/XP, Mouse, Keyboard, Internet Connection
  • black mesa da üst düzeyde, 55 yaşında ve ayakları tutmayan bilim adamı

dr.keller

collette green e gelince; 2001 de çıkan ve gearbox yapımı half-life:decay oyununda başrolleri Gina Cross ile birlikte paylaşan bilim kadını. Bende PS2 olmadığı için oynama şansı bulamadım ama sanırım oyunda iki kişi birden oynayabiliyormuş, eğer arkadaşımın bahsettiği buysa...

dr.Collette Green

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -corporal- -- 14 Ocak 2007; 19:29:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: erozbey90

bilmeyen varsa ep2 nin istediği sistem şu :

Minimum: 1.2 GHz Processor, 256MB RAM, DirectX 7 level graphics card, Windows 2000/XP/ME/98, Mouse, Keyboard, Internet Connection
    Recommended: 2.4 GHz Processor, 512MB RAM, DirectX 9 level graphics card, Windows 2000/XP, Mouse, Keyboard, Internet Connection

O zaman benim PC yi half-life 3 e kadar yenilememe gerek yok. Bi de half-life:decay PC version ne zaman çıkıyor???
  • quote:

bilmeyen varsa ep2 nin istediği sistem şu :

heheheh hl2 ep2 2.4 GHz Processor, 512MB RAM, DirectX 9 level graphics card istiyosa benim sistem ne yapar acaba...oyunu çökertirim herhaldenede olsa 2gb ram,1024 mb ekran kartı,çift çekirdek işlemci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FadeToßlack -- 14 Ocak 2007; 19:52:03 >

• 1024 gb ekran kartı
  • quote:

Orjinalden alıntı: kryeck

1024 gb ekran kartı

pardon 1024 mb olacaktı ben 1 gb yazacaktım elim sürttü
  • Tam markası ne bu kartın merak ettim şimdi.
  • Ep 2 bu senede yılın FPS oyunu seçilir mi? ign.com da ep1 2006 nın FPS oyunu secilmişti ama bu sene tereddütteyım. Cyrsis, stalker, bioshock gibi bir sürü FPS var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -corporal- -- 14 Ocak 2007; 20:50:34 >
  • büyük adamsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: kryeck

Tam markası ne bu kartın merak ettim şimdi.

1024MB EN7950GX2/2PHT/1G GeForce 7950(PCI-E)Ekran Kartı bu yetermi????
  • quote:

Orjinalden alıntı: -corporal-

Ep 2 bu senede yılın FPS oyunu seçilir mi? ign.com da ep1 2006 nın FPS oyunu secilmişti ama bu sene tereddütteyım. Cyrsis, stalker, bioshock gibi bir sürü FPS var.
    Crysis varken en iyi FPS seçilmesi çok zor ama belli de olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orjinalden alıntı: -corporal-

Ep 2 bu senede yılın FPS oyunu seçilir mi? ign.com da ep1 2006 nın FPS oyunu secilmişti ama bu sene tereddütteyım. Cyrsis, stalker, bioshock gibi bir sürü FPS var.
    Crysis varken en iyi FPS seçilmesi çok zor ama belli de olmaz.

doğru fakat hl bi efsane olduğu için seçilme olasığı az değil ama bir yandanda bu yılın pc oyunu alemini sallayacak olan crysis var gerçekten aradaki çekişme çok çetin bakalım sonuç ne olacak

• Tabiiki crysis seçilir düşünmesi bile saçma.
  • episode two ve portal ile şimdiden birinci fbs oyunu.... oyuncular hep hl yi yenilikleri ile seviyor ve bu yenilikleri sadece grafikle sınırlı değil

ayrıca kaç oyun böyle düzenli bir senaryoyu takip edebiliyorki..
  • ep2 için şimdiden boş bir yer ayırdım
  • quote:

ep2 için şimdiden boş bir yer ayırdım

erkut bari sevindin mi sistemin çalıştıracakbence benim sisteme geç hemen canavar gibi oynarsın oyunu daha bi zevkli olur
  • EP 2 den çok PORTAL ı meral ediyorum ben aslında...

video yu izleyip de kafayı yememek mümkün mü?
  • quote:

Orjinalden alıntı: S_A_H

EP 2 den çok PORTAL ı meral ediyorum ben aslında...

video yu izleyip de kafayı yememek mümkün mü?

doğru süper bi fikir bu portal işi ama bu portallar çok kafa karıştırır bence
  • hl2 nin portal il ilgili yaması vardı...
  • E Ne işe yarıyor bu yama?
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.