Ne kedisi? Kedi ne? Veya saçma amerikalı isimlerinden cat diye birini soruyor.
bu nasıl?
grafik ayarlarını nasıl yaptınız ben 6x ve 16x olması lazım dı herşey full donmadı şaşırdım 30 fps den de genelde fazla alıyorum bu oyun atı için mi uyumlu ?
eğer ki atı için uyumlusu ise episode leride denemek lazım
beyler sıkın dişinizi 6 ay kaldı
6 ay offf...daha ep3 ve 4 var...ep3 te bitmiş duydugum kadarıyla 4e başlamışlar..ayrıca ep2 pakedinin içindeki portal ve tf2 süper görünüyor..tf2 için alınır o paket...zaten bir valve fanı olarak gidip hl2ve ep1 orjinal aldım..vicdanım el vermiyordu kopyadan oynamaya :D herşeyi hakediyor..steam apayrı bir güzellik zaten
quote:
Orjinalden alıntı: rQ
steam apayrı bir güzellik zaten
of of yanıyoruz valve arayı çok uzattı
quote:
Orjinalden alıntı: Digiali
sabır sabır
quote:
gel şubat ayı geeeel..
quote:
Orjinalden alıntı: Atrinn
quote:
gel şubat ayı geeeel..
Oyunun Şubat da çıkacağını kim söyledi sana? Ertelendiğinden haberin yok galiba.
Half Life Episode Two için çıkmış tüm resimlere aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz...
neeeeeee ertelendimi ne diyosunuz sizzz ne zamana ertelendi bne ne yapcam şimdi bu valve nin yaptığını çorumlular yapmaz madem öle bende orj almam oyunu bu bir işkence oyunun videolarını izledim aklıım gittti istermisiniz episode 2 yi ve 3 ü ard arda cıkarsın ozaman belki affederizz
pinky resident evil4 ertelenmiş
RE 4 23 Şubat 2007'de çıkacak. Son verilen tarih bu.
quote:
Orjinalden alıntı: Pinky_Demon
RE 4 23 Şubat 2007'de çıkacak. Son verilen tarih bu.
bu oyunun grafikleri hoşuma gidiyo
yawww arkadaşlar episode two ne zaman cıkıyoor şimdi hazirandamı ocaktamı
Kesin tarih yok ama Yazın çıkacak.
yanddddııııım anam ben yılbasını zor getirdim şimdi bide haziranımı bekliyecez offffff ozaman bunlar episode 2 ile 3 ün arasınıda 1 sene yaparlar kesin bari arası cook uzun oyunlarıda uzun yapsınlar yaaw episode one cookk kısaydı askerde safak sayar gibi bu oyunun çıkacağı günleride sayıyom walla 180 gün var daha bitmeeez