Şimdi Ara

Half-Life 2: Episode Two (2007) [ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.280
Cevap
1
Favori
216.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ep4 su durumda dx10 sm4 ve HDR destekli olarak cikacak zaten o zamana kadarda baska teknoloji demolarida cikacakmis bakalium source dx10 sm4 ve HDR destekli olunca nasil olacak umarim ep4 ve cikaracaklari teknoloji demolarinda gorme sansina erisebiliriz.SIN inde ayni teknolojiyle yapildigini dusunursek ayni sey onun icinde gecerli olacakdir sanirim.
  • Walla diğer oyunları gördükçe HL'nin grafikleri gözüme daha bir soluk gelir oldu...
  • olaya başka bi açıdan bakayım acaba filmi ne zaman gelicek
  • quote:

Orjinalden alıntı: pinky demon

LEVEL dergisinde haberi yazıyor.

Evet levelda yazmışlar ama kaynak olarak "içerden aldığımız bilgiye göre" denmiş. Ona inanıp söylemiyorsunuz umarım
    Bakın Valve başkanı Gabe Newell nedemiş

quote:

Bellevue, WA, June 8, 2006 - Valve®, developer of the blockbuster series Half-Life® and Counter-StrikeTM, announced Half-Life® 2: Episode One debuted at #1 on retail PC game charts across Europe, including the dominant markets of Germany, UK and France.

Episode One, released at retail outlets and via Steam® on June 1st, is the first in a trilogy of episodes that will conclude by Christmas of 2007.

“After spending six years creating Half-Life 2, we decided to build HL2’s successor as a trilogy of episodes,” said Gabe Newell, Valve's president and co-founder. “This has allowed us take greater risks in gameplay, move the technology forward faster, and let people know what happened when the Citadel blew up in 18 months, rather than asking them to wait 6 years.”

Daha fazla tartışmaya gerek yok sanırım.

• Ben diyeceğimi dedim oyun 4 episode olacak bekleyin görün
  • 6 ay cok ya 6 ayda bir yerine soyle 1 sene beklketseler de 4 unu birden cıkarsalar oyna babam oyna
  • grafik anlamında bir değişiklik olack mı?

bu arada epsode 4 de alyx ölecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CemQ_313 -- 18 Haziran 2006; 16:33:59 >
  • Yapımcıların açıklamalarına göre zaten bu devam bölümleri episode 3'ün ta kendisi imiş size linki bulup göstereceğim inşallah silmişim yanlışlıkla,beni bekleyin anacım
  • quote:

Orjinalden alıntı: KneeDeep

Yapımcıların açıklamalarına göre zaten bu devam bölümleri episode 3'ün ta kendisi imiş size linki bulup göstereceğim inşallah silmişim yanlışlıkla,beni bekleyin anacım

Ahanda burası da alıntı gibi biraz ama röportaj durumu varmış...

http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=9662

Bu valve çok paragöz bir şirket kendileri ki;adamlar kısa kısa expansion packlerini gayet güzel sattırıp manyak para yapacaklar,bu biraz bana haksızlık gibi de gelmedi değil...

Fakat son tahlilde ne yazık ki her türlü alınır tabiki oynamaya devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo-wan -- 18 Haziran 2006; 21:05:41 >

• Bende daha Episode One ı oynamadım!

Paylas.com da ki bakım bi biteydi!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MissYou -- 19 Haziran 2006; 21:55:29 >
  • Pc Gamer'ın Ağustos sayısındaki Episode 2 ile gelecek yenilikler şöyle sıralanmış :

# Gravity gun için yeni fonksiyonlar eklendiği belirtilmiş.
    # Alyx yaşıyor.
    # Daha çok etçil zombiler yer alacak.
    # GMan hakkında birçok soru açıklığa kavuşacak.
    # Düşmanlara hizmet eden yeni araçlar eklenmiş. Muhtemelen ormanda göreceğiz.
    # Bazı bölgelerde yeni silah ve konuşlanmış füzeler yer alacak.
    # Eli ve Kleiner üstlerinde silo füzelerini konuşlandırcaklar ve bunların ayarları ile meşgul olacaklar.
    # Fizik etkilerinin daha fazla yer aldığı bulmacalar olacak episode 2'de.
    # Striderların yeni silahları olacak.
    # Strider ve Hunter'ların güç barlarını gösterebilecek barın yer alcağı.
    # Dostlarımız ve düşmanlar arasında daha çetin çarpışmaların geçeceği belirtilmiş.
    # Episode 2 ile beraber yeni multiplayer modlarıda eklenen yeniliklerden olacak.

alıntı:trgamer

• quote:

Orjinalden alıntı: grafiker

olaya başka bi açıdan bakayım acaba filmi ne zaman gelicek

Hakikaten yaa. HL nin filmi nezaman gelirki. Düşünsenize uzun metrajlı bir film olsa hasılat rekorları kırar eminimki? Oskar bile alabilir (Dalga geçmiyorum)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tom006

quote:

Orjinalden alıntı: grafiker

olaya başka bi açıdan bakayım acaba filmi ne zaman gelicek

Hakikaten yaa. HL nin filmi nezaman gelirki. Düşünsenize uzun metrajlı bir film olsa hasılat rekorları kırar eminimki? Oskar bile alabilir (Dalga geçmiyorum)

half life guzel oyun ama o kadarda abartmaya gerek yok

• HL film diye bi proje yok ama ileride umarım olur.
  • War Craft ın filmi yapılıyor umarım Half Lİfe ın da filmi yapılır bence süper olur
    nasıl olsa film yapmak için konu arıyorlar tabi burda valve yede bağlı
    biraz ama bence %90 çekilir filmi Half Life nin

quote:

HL film diye bi proje yok ama ileride umarım olur.
  • quote:

Pc Gamer'ın Ağustos sayısındaki Episode 2 ile gelecek yenilikler şöyle sıralanmış :

# Gravity gun için yeni fonksiyonlar eklendiği belirtilmiş.
    # Alyx yaşıyor.
    # Daha çok etçil zombiler yer alacak.
    # GMan hakkında birçok soru açıklığa kavuşacak.
    # Düşmanlara hizmet eden yeni araçlar eklenmiş. Muhtemelen ormanda göreceğiz.
    # Bazı bölgelerde yeni silah ve konuşlanmış füzeler yer alacak.
    # Eli ve Kleiner üstlerinde silo füzelerini konuşlandırcaklar ve bunların ayarları ile meşgul olacaklar.
    # Fizik etkilerinin daha fazla yer aldığı bulmacalar olacak episode 2'de.
    # Striderların yeni silahları olacak.
    # Strider ve Hunter'ların güç barlarını gösterebilecek barın yer alcağı.
    # Dostlarımız ve düşmanlar arasında daha çetin çarpışmaların geçeceği belirtilmiş.
    # Episode 2 ile beraber yeni multiplayer modlarıda eklenen yeniliklerden olacak.

alıntı:trgamer

Zombilerden zaten bıkmıştım bide etçillerimi çıkacak ya bide onlar bağırmazlar ''öööhh öööö'' diye böğürürler

• ulen varya filmi ciksa ne izlerim ha. bence jason statham cok yakisir gordon rolune. soyle bi top sakal birakti mi tamam abi. hem adami hitman'in filminde oynatmicaklar. adamda intikam alir artik.
  • Filmi yakın vadede çıkacağını zannetmem.
    Daha pyunun kaymağını yiyolar zaten
  • ep2 çok daha iyi olacak kanaatindeyim
  • Özellikle geçeceği mekanlar citadel'in dışında olacağı için orman vs... çok daha iyi bir oyun olacağı kesin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.