Şimdi Ara

Half-Life 2: Episode Two (2007) [ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.280
Cevap
1
Favori
216.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Megavolt

Episode 1 kadar kısa olmasında...
    Episode 1 ile aynı uzunlukda olacak.
  • Tuh
  • ep1 çok kısaydı yaw, 2kez bitirdim yinede yetmedi bana:( 6ay nası beklenir şimdi
  • ya 6 ay da bir yeni episode çıkacak ama bu episode 1, haziranda çıktı. ep2 için 2007 baharı diyorlar. Normal de 6 ay sonra 2007 nin başı oluyor. nası iş anlamadım gene geciktircekler ...içime doğdu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CemQ_313 -- 28 Haziran 2006; 17:33:29 >
  • Merak etme 2007 yılına sarkmayacak aralık da piyasada.
  • bekliyoruz
  • bunlardan sonra yani ep1 ep2 ve ep3 den soora HL3 gelicek dimi...yanlış bilmiorumdur umarım...
  • Ewt yanlış biliyorsun episode 4 çıktıkdan sonra HL 3 ün yapımına başlanacak.
  • Burada yer alan habere göre, episode one'ın devamı olacak bu ikinci varyantta Strider Buster adında yeni bir silah, yeni tasarımlar (örneğin; füze bataryaları, ormanlar, mayın alanları vs.), yeni araçlar, daha karmaşık fizikleme, yeni gravity gun ve yeni multiplayer modu yer alacakmış ve söylentilere göre bahar 2007'de çıkacakmış.

Bilginize....
  • O dediklerin konu da yazıyor zaten ayrıca oyun 2007 yılında çıkmayacak aralık da piyasada.
  • Yine 5 saatlik bi oyun olurMulti falan olsa çok iyi olcak be
  • bence öyle olmaz..half life 2 ile beraber başlamıştır yapımı...son episode dan sonraa yapımı başlarsa kim bilir ne zaman biter...o kadar süreceğini zannetmiyorum..2008 yılında çıkar tahminim..(yanılmazsam..)

quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Ewt yanlış biliyorsun episode 4 çıktıkdan sonra HL 3 ün yapımına başlanacak.
  • Birşey biliyoz da söylüyoruz 2008 de Episode 4 çıkacak ne HL 3'ü ya.
  • Ya ben daha episode 1 e başlayamadım millet episode 2 den 3 den bahsediyo yaaaa her 6 ayda bir yeni episode çıkacakmış diye okumuştum bir yerde ama nerde olduğunu unuttum bulabilrsem link veririm
  • yabancı bir sitede okuduğuma göre episode two yada episode three de alxy ölecekmiş!!!Siz ne kadar ölmeyecek diyorsanız bu yazdığımıda dikkate almanız lazım!!!

İşte Yazı:

Additionally, many gamers are offering speculation as to whether Alyx dies in Episode Two. The trailer for episode two opens up with Alyx hanging on to a rail of a train track.
    She begins to lose grip as the scene fades out. To many people, this, as well as seeing a Vortigaunt carrying her limp body (picture), gives the assumption that she is killed. However, as the screen blacks out Alyx is still holding on with one arm. It is possible that she could merely be unconscious while the Vortigaunt carries her.
    It is also worth noting that, in the trailer, there does not appear to be any blood or notable injury on her, save for a few dirt marks on her cheeks and face. According to a recent issue of PC Gamer, "...
    she's seen less in Episode Two, [but] her role remains important, and her character continues to enjoy a deeper level of development than almost any other in the game", and that Alyx remains as a crucial character.

• Hayır Alyx ölmeyecek inanma o haberlere.
  • ok inanmam ama half-life2:episode two nun vidosunu izledim harka ya ben böle birşey görmedim

Eğer videoyu izlemeyen hl severler varsa buradan indirebilirler

http://rapidshare.de/files/25511394/hl2-ep2_teaser1.zip.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Birşey biliyoz da söylüyoruz 2008 de Episode 4 çıkacak ne HL 3'ü ya.

Cidden bu bilginin kaynağını merak ediyorum. Leveldan başka bir yerde 4 episode olacak diye bir şey görmedim. Hatta valve başkanı bile 3 episode olacak diyor.
    Bu arada şu anda HL3 çalışmaları devam ediyor. Episodelar bittikten sonra başlamıyacaklar HL3e. Episode yapmalarının mantığı da bu zaten. Tüm güçlerini ek görevlere harcamak yerine küçük bir grupla bunu halledip oyuna ilgiyi devam ettirirken, ana programcılar yeni oyunun motorunu hazırlıyorlar.

• Dostum ben yapımcılarla mesajlaşıyorum daha ne diyim yani...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.