Şimdi Ara

Half-Life 2: Episode Two (2007) [ANA KONU] (202. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.280
Cevap
1
Favori
216.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada episode three ile ilgili trailer nisanda episode pack ile gelebilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kumandan

rica ederim, forum bunun içindir banada başkaları başka konularda yardım ediyor

Neyse, oyunu bitirdim sanırım ama umduğumdan daha kısa sürdü, spoiler olmaz sanırım hüzünlü sahne :(

Half-Life 2: Episode Two (2007) [ANA KONU]

sol üst köşede oyun esnasında sıcaklık fan hızını gösteren program ne acaba?

• river tuner mi ne o program olması lazım ekran kartı bölümünde ayrıntılı acıklaması vardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackF!Re

river tuner mi ne o program olması lazım ekran kartı bölümünde ayrıntılı acıklaması vardı

evet RivaTuner Osd ayarları ile
  • quote:

quote:

river tuner mi ne o program olması lazım ekran kartı bölümünde ayrıntılı acıklaması vardı

vistada çalışmıyor sanırım.
  • tşk arkadaşlar.
    osd ayarın derken nası uygulucaz acıklayabilir misiniz
    vista kullanıyorum oyunlar için bu arada, olur umarım riva tuner vista uyumlu bi program değilmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chillout -- 12 Mart 2008; 11:29:10 >
  • RivaTuner Osd ayarlama videolu anlatım, 1.7 Mb

http://rapid+share.com/files/98971681/RivaOsd.rar.html
  • paylaşım için teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirmizibulten

quote:

quote:

vistada çalışmıyor sanırım.

vistada çalşıyor

kumandan anlatım için tşk

• assassins creed te çalışmıyor riva tuner.
  • dün episode 1 i bitirdim. bugunde birazdan 2. ye başlacağım inşallah bi aksilik olmazsa. 1.ci 5 bölümdü sanırım. bakalım 2. bölüm ne kadar sürecek. heyecanla göreceğim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

dün episode 1 i bitirdim. bugunde birazdan 2. ye başlacağım inşallah bi aksilik olmazsa. 1.ci 5 bölümdü sanırım. bakalım 2. bölüm ne kadar sürecek. heyecanla göreceğim.

ikinci braz daha uzun .hadi iyi eğlenceler.
  • Akşama doğru başladığım serinin 2. bölümünüde bitirdim nihayetinde. Kısaca resimlerle özetleyeyim.

Yok edeceğim namıdiyar portal

"Kurtlukta düşeni yemek kanundur." :

Ayine başlıyoruz. Oooommm...

Sülük benden önce buldu dişliği

Genco'da burdaymış.

86 model camaro'm :

Sticky bombdan 1 tane taşıyabiliyormuşuz. Ben 1 tane daha aldım. N'olur N'olmaz.

...ve barış

Kötü kader yakamızı bırakmıyor.

Dörmez olsun, görmez olsun.

Allah rahmet eylesin.

3. bölümü sabırla bekliyorum...

• güzel özetlemişsin valla.
  • Half-Life 2: Episode Two (2007) [ANA KONU]

Çok iyi fikir yaa, bende çok uğraştım 1 tane daha taşımak için ama bunu akıl edememiştim

• http://www.youtube.com/watch?v=j-Iykz0gb7Q&NR=1 ilk bolumde takildim ihtiyarin actigi kapidan iceriye giriyorum ama en yukari cikinca hafif acik olan kapidan iceriye giremiyorum kapi acilmiyor sizce neden olabilir???
  • arkadaslar üst yorumlarda bi arkadas da konuya degındı birbucuk saat once oyunu korsan aldım .burdakı yorumları tam okuyamadım ama oyun sadece portaldan ıbaret.bir bınada tırmandım cıktım atladım bıyerlere pastanın mumu sondu oyun bitti.eksık mı kurdum yoksa portal ayrı bır oyunmudur ?bırı benı aydınlatabılırmı ?eger eskı yorumlarda konuya degılnıldıyse yerını soyleyebılırmı ?hepsını okuyamadım malum .indirebilecegım bı yer varmıdır ??? kusura bakmayın tesekkurler yardım edecek arkadaslara ...
  • Arkadaşlar bildiğim kadariyle Half Life 2 GMA 950 ekran kartlarında çalışan nadir oyunlardan

Bugün almaya gideceğim fakat gördüğüm kadariyle Episode one/two gibi farklı seçenekler var bunları aynı şekilde çalıştırabilirmiyim vede HF2 ile farkları nedir bunların

cahilliğimi mazur görürsünüz umarım
  • PC'in HL2 'yi kaldırdı ise HL2 hikayesinin devam bölümleri olan Episode One ve Episode Two'yuda çalıştırır.

Half Life 2 : Episode One ve Half Life 2: Episode Two,Half Life 2 için yapılmış devam niteliğindeki ek paketler.

Eğer bu oyunları hiç oynamamışsan ve durumun müsaitse sana tavsiyem piyasada 50 ytl'ye satılan OrangeBox'u alman.Bu paket içinde HL2,HL2 Episode One,HL2 Episode Two,Portal(ki HL2 nin hikayesi ile bağlantılı bir oyun) ve bir Multiplayer şaheseri olan Team Fortress 2 bulunmakta.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Avrim

PC'in HL2 'yi kaldırdı ise HL2 hikayesinin devam bölümleri olan Episode One ve Episode Two'yuda çalıştırır.

Half Life 2 : Episode One ve Half Life 2: Episode Two,Half Life 2 için yapılmış devam niteliğindeki ek paketler.

Eğer bu oyunları hiç oynamamışsan ve durumun müsaitse sana tavsiyem piyasada 50 ytl'ye satılan OrangeBox'u alman.Bu paket içinde HL2,HL2 Episode One,HL2 Episode Two,Portal(ki HL2 nin hikayesi ile bağlantılı bir oyun) ve bir Multiplayer şaheseri olan Team Fortress 2 bulunmakta.

Orijinal alacağım ama PC nin ekran kartının oyunu kaldırıp kaldırmayacağı konusunda gerçekten net bir fikrim yok

takıldığım nokta bu maalesef
  • 
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.