Yapman gereken şey Helikopterin sana attığı topları Gravity Gun ile yakalayıp,Helikoptere tekrar fırlatman.Bir müddet sonra Helikopter düşecektir.
Ayrıca daha oyunun sonuna var
Evet oyun sonunda bitti
Oyunun kısa sürdüğü konusunda o kadar çok şey söylendi ki ben işten eve geldiğim her akşam oyunu bu akşam bitirip rahatlayacağım diyordum Neyse pazar günü olunca rahat rahat butün gün oynayıp bitirebildim
Oyun konusunda diyecek birşey yok tek kelimeyle muhteşem ben aslında büyük bir saçmalık yapıp ET 2 den başladım şimdi sıra diğerlerine geldi bitirmesi biraz zor olacak ama ne yapalım
arkadaşlar oyunun save gamesini indirdim pcme fakat oyunun save klasörünü bulamadım nerde :S zaten ilk bölümde hata verdiği için 2. bölümden başlayacam
save dosyasını buldum kopyaladım.valla oyunun ortasından da başlamaya razıydım fakat olmadı...gene bellek read olmadı hatası veriyo..benim kesin başka bi yerden alıp denemem lazım.. :S
Arkadaşlar lütfen yardım.
Under radar bölümünde sürekli lazer ile ateş edilen binanın içine girdim içerdekileri temizledim ama lazeri durduramıyorum. Ne yapmalıyım oradaki görevim nedir. Üç gündür çözemedim kafayı yiyecem.
quote:
Orjinalden alıntı: Bald also Vain
Arkadaşlar lütfen yardım.
Under radar bölümünde sürekli lazer ile ateş edilen binanın içine girdim içerdekileri temizledim ama lazeri durduramıyorum. Ne yapmalıyım oradaki görevim nedir. Üç gündür çözemedim kafayı yiyecem.
kutu gibi bişi var orda onun içine el bombsı at....
Tuttum ben bunu
Alyx in tipi yüzüklerin efendisindeki Gollum a benziyo
quote:
Orjinalden alıntı: HeLLgaTe
Alyx in tipi yüzüklerin efendisindeki Gollum a benziyo
olsun.alyx her haliyle güzel.
resim süper.
Hayır, değil.
orange boxla bütün oyunları kurdum ama hepsinde oyunu açtıktan sonra 3. veya 4. loadingte ekran donuyo ve düzelmiyo.. oyunu görev yöneticisinden kapatıp tekrar açıyorum.. aynı sorunu yaşayıpta çözen var mı
ya vallahi sıkıldım ep3 le ilgili hiç bir haber yok
Çok çabuk bitti be hacı
Half Life 2 serileri geniş ekran destekliyor mu? Örneğin 20" ya da 22" monitörde 1680*1050 çözünürlüğü
quote:
Orjinalden alıntı: gordon01
Half Life 2 serileri geniş ekran destekliyor mu? Örneğin 20" ya da 22" monitörde 1680*1050 çözünürlüğü
evet.
video ayarlarından. gelişmişe gel. oradan ekran boyutu var. 16:9 16:10 seçenekleri var. bunları kullanarak istedeğin çözünürlükte oynayabilirsin.