Şimdi Ara

Half-Life 2: Episode Two (2007) [ANA KONU] (205. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.280
Cevap
1
Favori
216.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşalr oyunu ben daha geeçngün gün kurdum ama daah oyunun başında kaldım bi yeşil kıza saldıran yaratığı bi yeşil yaratık kurtarıyo ve benim peşimden takip ediyo bende ilerdeim ve ilerde bi sansör orda ağaç mhan söker gibi bir aynı kancalı bi şey aldım ve o rda buluan asansörle aşğı indim ve orda sadece 1 tane kapalı penbe bi kapı bi tane uzn masa ve 3 tane kasa var her yer kapalı ordan nasıl çıkabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: tekno2007

arkadaşalr oyunu ben daha geeçngün gün kurdum ama daah oyunun başında kaldım bi yeşil kıza saldıran yaratığı bi yeşil yaratık kurtarıyo ve benim peşimden takip ediyo bende ilerdeim ve ilerde bi sansör orda ağaç mhan söker gibi bir aynı kancalı bi şey aldım ve o rda buluan asansörle aşğı indim ve orda sadece 1 tane kapalı penbe bi kapı bi tane uzn masa ve 3 tane kasa var her yer kapalı ordan nasıl çıkabilirim

biraz karışık olmuş ss koyarsan daha kolay çözüm bulunur..
  • ss koyarsan daha iyi olur 4 ay oldu bitireli...
  • anlatmak istediğim oyunun başındakaldım yani ilk başka kıza bir yaratık saldırıyo ve onu elinden bir yeşil bir tek gözlü yaratık kurtarıyo ve kucağında alıyo ben ise ileri doğru gitiim ve oda peşimde beni takip ediyo kız da kolaında taşıyarak veb ise bi asansör içine girerken aşağı indim asansör ile asansörden kanca bir balta almak için şimdide o aşağıda kaldım hiç biryerden çıkamıyorum raf 3 tane kasa bide sansör boşluğu var burdan nasıl çıkcam

• asansörün çarkları arasında bir tane eksik dişli var. o dişliyi bulup yerine takıp kolu çekmen lazım. böyle tek gözlü yeşil dostumuz asansör ile yanına gelecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HighDamagE

ya vallahi sıkıldım ep3 le ilgili hiç bir haber yok

evet ya,insan bi resim koyar ne kaldı şunun şurasında
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

asansörün çarkları arasında bir tane eksik dişli var. o dişliyi bulup yerine takıp kolu çekmen lazım. böyle tek gözlü yeşil dostumuz asansör ile yanına gelecek.

Arkadaşın anlattığı yer orası değil.Tabi sende haklısın bu kadar bozuk bir Türkçe karşısında anlamak mümkün değil.

@Tekno2007 etrafı kolaçan et orada üstü tahtalar ile kapatılış bir delik var.Elindeki Gravity Gun(turuncu silah) ile bu tahtaları yolundan kaldır ve delikten aşağı in.Daha sonra yolu bulacaksın.

Birde acil Türkçe öğren

• ya arkadaşlar oyunun başı diyorum kimi yok dişli filan diyo ne dişlisi ya oyunun başı daha yaratık kızı kucağında taşırken beni takip ediyo arkamdan ve sarı bir asansöz variçinde kanca tırpan gibi bi şey var onu alıdım ve o andada aşğı indi asansöz ve aşağıda kaldım hiç biryerde çıkılcak yer yok ne açılıcak nede kırılcak bi şey her isi silağıda dendim sadece 3 kasa 1 tane masa var onalrda bi şeye yaramıyo oyunun bölümün fotosunu çekmek için bir bilgisi olan varsa çkip öyle soruyim
  • Resim koyarsan daha iyi yardımcı oluruz emin ol.Ayrica o asansörün kolundan çektiğin şey levye.Onu çekince asansör aşağı düşüyor dediğin gibi.Ordada bir kat daha şagı inmeni sağlıyacak bir çukur var örümcek yuvası gibi olabilir.Dikkatli bak.
  • resmi çekmek için oyun anında F5'e basman yeterli olacak.sonra yardımcı olabiliriz.
  • Ya arkadaşlar herkes ep3 ü sabırsızlıkla bekliyor?Kızın babası öldükten sonra herkes şoke.Ewet ep3 te baya yenilikler olacak mesela kuzeye doğru gidiyoruz(çünkü city17 de işimiz bitti AURORA'dan bahsediyorlar buda kutuptaki ışık dalgasıdır),sonra portalla birleşme olasılığı çok yüksek(çünkü aparturelab blackmesa nın rakibi ve kobay oradan çıkmayı başarıyor,aparturelab'ın nizamiyesine düşüyor sonra gelişmeşer devam eder görücez inşallah.GABE abimiz biraz elini çabuk tutsa herkes için çok iyi olacak.Ama çalışmalara devam ediyormuş lafaramızda),ve alxy'nin babası öldüğü için artık yol arkadaşımız alxy değilde barny olacak haberiniz olsun,alxy biraz mateme çekilebilir.barny le yola devam arkadaşlar.O da bizim iyi arkadaşlarımızdan birisi.(G-MAN'i zaten hiç ama hiç karıştırmayalım ve GABE NEWELL'ın en sevdiği karakterdir)
    SAYGILAR...

• Barney gelsin yanımızda matrak geçer oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Enıac

Ya arkadaşlar herkes ep3 ü sabırsızlıkla bekliyor?Kızın babası öldükten sonra herkes şoke.Ewet ep3 te baya yenilikler olacak mesela kuzeye doğru gidiyoruz(çünkü city17 de işimiz bitti AURORA'dan bahsediyorlar buda kutuptaki ışık dalgasıdır),sonra portalla birleşme olasılığı çok yüksek(çünkü aparturelab blackmesa nın rakibi ve kobay oradan çıkmayı başarıyor,aparturelab'ın nizamiyesine düşüyor sonra gelişmeşer devam eder görücez inşallah.GABE abimiz biraz elini çabuk tutsa herkes için çok iyi olacak.Ama çalışmalara devam ediyormuş lafaramızda),ve alxy'nin babası öldüğü için artık yol arkadaşımız alxy değilde barny olacak haberiniz olsun,alxy biraz mateme çekilebilir.barny le yola devam arkadaşlar.O da bizim iyi arkadaşlarımızdan birisi.(G-MAN'i zaten hiç ama hiç karıştırmayalım ve GABE NEWELL'ın en sevdiği karakterdir)
    SAYGILAR...

o aurora değil borealis adlı gemiden bahsediyolar aperture science ın bilgi birikimlerinin olduğu gemi.

bu arada portaldaki konuşmalara dikkat ederseniz Glados un combinelardan haberdar olduğunu anlayabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 20 Nisan 2008; 20:13:29 >

• hay sen çok yaşa...
  • Zaten Aperture Science Labaratuarlarındaki teknoloji ile Combine teknolojisi arasında çok büyük benzerlikler var.

Bu arada BlackF!re,Glados'un konuşmaları çok dikkatli takip ettim ve Türkçe yamayıda oynadım ama Combine ile ilgili bir şeye rastlamadım.Nerde geçiyor bu konuşmalar?
  • aslında bende dikkat etmemiştim oyungezerde görmüştüm "I was the one between them and us" kelimesini kullanıyordu ben dikkat etmemiştim ama tekrar oynadım gerçekten söylüyor bu cümleyi cümlenin türkçesi : onlar ile bizim aramızda olan tek kişiyim
  • DELİ OLCAM HAAL KALDIM OYUNUN İLK BAŞINDA ASANSÖR BÖLÜMÜNDE

fotoğraflarına koyuyorum bide siz bakın arkadaşlar oynayan yardım etsin

Half-Life 2: Episode Two (2007) [ANA KONU]

• hiç bir yerden çıkış yok deli olcam arkadaşlar pembe kapı açılmıyo asansörde tık yok hiç biryerde çıkış yolu bulamadım levgeyi aldım ve aşğıya indim asansörle ve kaldım burda

• orda asansöre takılı bi levye var onu çektin mi?
  • zaten levgeyi çektikten sonra aşağı indi asansör ve buraya geldim fotoğraftaki yere ve orda kaldım
  • 
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.