Şimdi Ara

Half-Life 2: Episode Two (2007) [ANA KONU] (206. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.280
Cevap
1
Favori
216.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o kırmızı kapıyı açıp çıkacaksın başka çıkış yok
  • print screen tuşu varken neden cep telefonu ile resim çekiyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackF!Re

o kırmızı kapıyı açıp çıkacaksın başka çıkış yok

evet o kapıdan çıkacaksın.eğer kapı açılmıyorsa şifreyle çık
  • kırmızı kapı açılmıyo o kapı benimde dikaktim,i çekti de kapı açılmıyo hiç bir şey yapılmıyo kırmızı kapıdan çıkıcan diyorsunuz siz oyunda ordanmı çıktınız ve o kapıyı nasıl açtınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: tekno2007

kırmızı kapı açılmıyo o kapı benimde dikaktim,i çekti de kapı açılmıyo hiç bir şey yapılmıyo kırmızı kapıdan çıkıcan diyorsunuz siz oyunda ordanmı çıktınız ve o kapıyı nasıl açtınız

bizde o kapı normal bir şekilde açıldı. sen orayı hileyle geçmeyi denesene bir..
  • hilesini nasıl yapcam varmı hilelri vss ve nasıl yapcağı hakında bilgisi olan
  • quote:

Orjinalden alıntı: tekno2007

hilesini nasıl yapcam varmı hilelri vss ve nasıl yapcağı hakında bilgisi olan

"é" den konsolu açtıktan sonra "sv_cheast 1" yazıcaksın ve ardından "noclip" yazacaksın sana "noclip on" yazacak, kapamak içinde yine aynı şekilde "noclip" yazacaksın noclip off yazısı çıkınca da kapanmış olacak...
  • Edit.

Bellek read olamadı hatası veren yerin etrafından noclip hilesini kullanarak geçtim ve hata vermedi çok mutluyum Normalde hile kullanmam ama zorunda kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çöl Gezer -- 4 Mayıs 2008; 19:35:00 >
  • Arkadaşlar birde ben The Orange Box aldığım için Half life2 ve Ep1 ide sırayla oynayıp bitirtim en sonda EP2 bitireyim dedim ama EP2 de gordon bazen kendine kendine sekip sekip duruyor Half Life2 ve EP1 de hiç böyle birşey yapmadı sizdede durduk yerde sektiği oluyomu yav çok sinir bozucu
  • Half-Life tartışmasız dünyanın en iyi oyunudur. Yeni çıkan Episode ek paketlerini hâla oynamış değilim , ama oyunun görüntüsü çok güzel.
  • pes ya hala haber yok 2009 başı çıkarsa iyi.
  • ne zaman çıkcak ya şu ep3.bi haber yok hala demi?
  • Az önce Ep2 yide bitirdim artık bitirecek seri kalmadı bende Ep3 bekliyorum tek kelimeyle harikaydı oyun...
    Oyun dünyasında gelmiş geçmiş en iyi, en sağlam konuya sahip oyun bence Half Life serisidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çöl Gezer -- 5 Mayıs 2008; 21:05:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: manhack

ne zaman çıkcak ya şu ep3.bi haber yok hala demi?

çıkar yakında
  • The Secret of Gmans Case

Edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çöl Gezer -- 5 Mayıs 2008; 1:24:54 >
  • izlemiştim bunu
  • 2. videoyu kaldırdım tehlikeli sahneleri var
  • koy koy

buda benden

• aynı resmi nie koydun
  • 
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.