Yeri burası mı bilmiyorum ama . ben netten episode 1 çektim. neyse oyunu çalıştırıyorum new game diyorum ama hiç bişey olmuyor ? nasıl çalışrıta bilirim ? netten çektiğim için bozuk olabilir mi ?
olabilir eksik dosya falan olabilir
tamm üstüne bast1n eksik indirmissin netten toreent olarak m1 indirdin?
yav nie erteleniyor yav adamı hasta ediyorlar neymiş tfc2 ile portalı güncelleştireceklermiş yav kardeşim çıakrsana ep2 yi onlar sonra çıksın maksat parayı kopartmak yoksa bi b.k düşünmüyorlar
quote:
Orjinalden alıntı: erozbey90
yav nie erteleniyor yav adamı hasta ediyorlar neymiş tfc2 ile portalı güncelleştireceklermiş yav kardeşim çıakrsana ep2 yi onlar sonra çıksın maksat parayı kopartmak yoksa bi b.k düşünmüyorlar
hehehe doğru gu gidişle paralarıyla ölecekler milleti göya 3 ü bir arada tarifesi yapıyoz diyolar resmen ama maksat para kazan ep2 yi alınca onlarıda(portal,team fortress) almış olacaz ama korsanlar o 3 tane oyunu teker teker satarlar
quote:
Orjinalden alıntı: büyük adam
quote:
hehehe doğru gu gidişle paralarıyla ölecekler milleti göya 3 ü bir arada tarifesi yapıyoz diyolar resmen ama maksat para kazan ep2 yi alınca onlarıda(portal,team fortress) almış olacaz ama korsanlar o 3 tane oyunu teker teker satarlar
dogru diyorsun öyle olcak
İlk öncelikle arkadaşlar herkeze merhaba bu foruma sadece Half Life 2 için üye oldum sizin konusmalarınızın 12 sayfasınıda şu ana kadar okudum.Half Life 2 Episode Two nun sonbaharda çıkması çok saçma bence,ne gereği varda uzatıyorlar.Valla Half Life 2 Episode Two beklemekten sabır küpüne döndüm ilk önce aralık dediler tamam sonra şubat oda tamam haziran dediler pes dedim sonbahar dediler afedersiniz YUH diyorum Saygılarımla!
Oyun bozuk değilmiş. hl.exe yerine start.bat a tıklıyomuşuz. şimdi çalışıyor episode one. ama hdd de çok az yer olduğu için oldukça fazla kasıyor. hatta bir keresinde loading olurken çakıldı pc.
adamlarada hak vermek lazım ama hem tum hl serilerini ps3 e cikartmakla urasiolar aynı anda ep2 tfc2 ve portalla urasiolar okadar kolay değil dir heralde
İlk öncelikle arkadaşlar herkeze merhaba bu foruma sadece Half Life 2 için üye oldum sizin konusmalarınızın 12 sayfasınıda şu ana kadar okudum.Half Life 2 Episode Two nun sonbaharda çıkması çok saçma bence,ne gereği varda uzatıyorlar.Valla Half Life 2 Episode Two beklemekten sabır küpüne döndüm ilk önce aralık dediler tamam sonra şubat oda tamam haziran dediler pes dedim sonbahar dediler afedersiniz YUH diyorum Saygılarımla!
bi tane dombili bir herif var hep onun yüzünden oluyor o ay1ya
valve nereden buluyor bunları yav
quote:
Orjinalden alıntı: TikoskiMaloz
quote:
Orjinalden alıntı: Gordon_Freman
bence sırf bizi gıcık etmek için yapıyor dombili
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: TikoskiMaloz
quote:
bence sırf bizi gıcık etmek için yapıyor dombili
O yanan citydel heralde
olabilir resim güzelmiş bu arada..
quote:
Orjinalden alıntı: HRNclk777
O yanan citydel heralde
city 17 nin olacağını sanmam muhtemelen yeni kapışacağımız şehir ben oranın city 17 nin olacağını sanmam
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: HRNclk777
O yanan citydel heralde
city 17 nin olacağını sanmam muhtemelen yeni kapışacağımız şehir ben oranın city 17 nin olacağını sanmam
tamam arkadaş ne bu sinir ,asabiyat
daha aradan 2 gün geçti hala bekliyorum ya keşke bir an önce sonbahar gelse