Şimdi Ara

Half-Life 2: Episode Two (2007) [ANA KONU] (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.280
Cevap
1
Favori
216.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: YasiN®

Yeri burası mı bilmiyorum ama . ben netten episode 1 çektim. neyse oyunu çalıştırıyorum new game diyorum ama hiç bişey olmuyor ? nasıl çalışrıta bilirim ? netten çektiğim için bozuk olabilir mi ?

olabilir eksik dosya falan olabilir
  • tamm üstüne bast1n eksik indirmissin netten toreent olarak m1 indirdin?
  • yav nie erteleniyor yav adamı hasta ediyorlar neymiş tfc2 ile portalı güncelleştireceklermiş yav kardeşim çıakrsana ep2 yi onlar sonra çıksın maksat parayı kopartmak yoksa bi b.k düşünmüyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: erozbey90

yav nie erteleniyor yav adamı hasta ediyorlar neymiş tfc2 ile portalı güncelleştireceklermiş yav kardeşim çıakrsana ep2 yi onlar sonra çıksın maksat parayı kopartmak yoksa bi b.k düşünmüyorlar

hehehe doğru gu gidişle paralarıyla ölecekler milleti göya 3 ü bir arada tarifesi yapıyoz diyolar resmen ama maksat para kazan ep2 yi alınca onlarıda(portal,team fortress) almış olacaz ama korsanlar o 3 tane oyunu teker teker satarlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: büyük adam

quote:

yav nie erteleniyor yav adamı hasta ediyorlar neymiş tfc2 ile portalı güncelleştireceklermiş yav kardeşim çıakrsana ep2 yi onlar sonra çıksın maksat parayı kopartmak yoksa bi b.k düşünmüyorlar

hehehe doğru gu gidişle paralarıyla ölecekler milleti göya 3 ü bir arada tarifesi yapıyoz diyolar resmen ama maksat para kazan ep2 yi alınca onlarıda(portal,team fortress) almış olacaz ama korsanlar o 3 tane oyunu teker teker satarlar

dogru diyorsun öyle olcak

• İlk öncelikle arkadaşlar herkeze merhaba bu foruma sadece Half Life 2 için üye oldum sizin konusmalarınızın 12 sayfasınıda şu ana kadar okudum.Half Life 2 Episode Two nun sonbaharda çıkması çok saçma bence,ne gereği varda uzatıyorlar.Valla Half Life 2 Episode Two beklemekten sabır küpüne döndüm ilk önce aralık dediler tamam sonra şubat oda tamam haziran dediler pes dedim sonbahar dediler afedersiniz YUH diyorum Saygılarımla!
  • Oyun bozuk değilmiş. hl.exe yerine start.bat a tıklıyomuşuz. şimdi çalışıyor episode one. ama hdd de çok az yer olduğu için oldukça fazla kasıyor. hatta bir keresinde loading olurken çakıldı pc.
  • adamlarada hak vermek lazım ama hem tum hl serilerini ps3 e cikartmakla urasiolar aynı anda ep2 tfc2 ve portalla urasiolar okadar kolay değil dir heralde
  • Episode 2 için 15 yeni görüntü yayınlandı.

http://www.worthplaying.com/article.php?sid=40663&mode=thread&order=0

Team Fortness 2 için 18 yeni görüntü yayınlandı.

http://www.worthplaying.com/article.php?sid=40661&mode=thread&order=0

Portal için 9 yeni görüntü yayınlandı.

http://www.worthplaying.com/article.php?sid=40660&mode=thread&order=0

• Süpersin pinkyBaşarılarının devamını dilerim
  • paylaşımların için çok saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gordon_Freman

İlk öncelikle arkadaşlar herkeze merhaba bu foruma sadece Half Life 2 için üye oldum sizin konusmalarınızın 12 sayfasınıda şu ana kadar okudum.Half Life 2 Episode Two nun sonbaharda çıkması çok saçma bence,ne gereği varda uzatıyorlar.Valla Half Life 2 Episode Two beklemekten sabır küpüne döndüm ilk önce aralık dediler tamam sonra şubat oda tamam haziran dediler pes dedim sonbahar dediler afedersiniz YUH diyorum Saygılarımla!

bi tane dombili bir herif var hep onun yüzünden oluyor o ay1ya

• valve nereden buluyor bunları yav
  • quote:

Orjinalden alıntı: TikoskiMaloz

quote:

İlk öncelikle arkadaşlar herkeze merhaba bu foruma sadece Half Life 2 için üye oldum sizin konusmalarınızın 12 sayfasınıda şu ana kadar okudum.Half Life 2 Episode Two nun sonbaharda çıkması çok saçma bence,ne gereği varda uzatıyorlar.Valla Half Life 2 Episode Two beklemekten sabır küpüne döndüm ilk önce aralık dediler tamam sonra şubat oda tamam haziran dediler pes dedim sonbahar dediler afedersiniz YUH diyorum Saygılarımla!

bence sırf bizi gıcık etmek için yapıyor dombili

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TikoskiMaloz

quote:

bence sırf bizi gıcık etmek için yapıyor dombili

• Half-Life 2: Episode Two (2007) [ANA KONU]

O yanan citydel heralde
  • olabilir resim güzelmiş bu arada..
  • quote:

Orjinalden alıntı: HRNclk777

Half-Life 2: Episode Two (2007) [ANA KONU]

O yanan citydel heralde

city 17 nin olacağını sanmam muhtemelen yeni kapışacağımız şehir ben oranın city 17 nin olacağını sanmam
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: HRNclk777

Half-Life 2: Episode Two (2007) [ANA KONU]

O yanan citydel heralde

city 17 nin olacağını sanmam muhtemelen yeni kapışacağımız şehir ben oranın city 17 nin olacağını sanmam

tamam arkadaş ne bu sinir ,asabiyat

• daha aradan 2 gün geçti hala bekliyorum ya keşke bir an önce sonbahar gelse
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.