Şimdi Ara

Half-Life 2: Episode Two (2007) [ANA KONU] (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.280
Cevap
1
Favori
216.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Gordon_Freman

daha aradan 2 gün geçti hala bekliyorum ya keşke bir an önce sonbahar gelse

aynen gelmiyo ki çıkar çıkmaz alacam..
  • quote:

Orjinalden alıntı: TikoskiMaloz

quote:

daha aradan 2 gün geçti hala bekliyorum ya keşke bir an önce sonbahar gelse

aynen gelmiyo ki çıkar çıkmaz alacam..

oyun sonbaharda çıkmayacakki

• biilgisayarı açarsamm çok manyak bir iddia atacam
  • ya arkadaşlar o resimdeki city 17 olamaz çünkü city 17 tamamiyle patladı şehir tamamen kül oldu ama daha ordaki binalar sapa sağlam.Ve nerden city 17 nin tamemen patladığını biliyosanız diyosanız şurdan buldum citadel patladığında gordon ve alyw nin içinde olduğu o kadar uzatlıktan etkilendi yani gerisini siz düşünün hiç şehirdeki binalar kalırmı o etkiye.
  • işte bilgisayarı açarım resimlerimi koyarım dedim ve haber...

ŞOK ŞOK ŞOK ALYX EVLENİYORMU?
    Bildiğimiz kadarıyla Barney Alyx'i aldatmıştı!!!

Half-Life 2: Episode Two (2007) [ANA KONU]

tabi yakışlı gencimizde boşta kalmadı!!!

• süper
  • allah aşkına nasıl buluyosunuz ya da yapıyosunuz...
    cidden süper olmuş.
  • made in erozbey90

olum ne adamsın gidiyon alyw yi neye çeviriyosun ama hoşuma gitti.Bu arada bunları nasıl yaptığını soran arkadaş bu bir smod ürünüdür.kısacası hl smod kullanılıp yapılıyor bunlar.
  • ardakaşlar ben bu smod u internetten indirdim winrar olarak verilmiş.Dosyayı nereye dizine çıkartığım yani kısacası oynamak için ne yapmam lazım Şimdiden yardım edenlere tşk ür ler
  • Ben bilmiyorum hiç bi hl mod u yüklemedim hl2 ye.Ama erkut biliyodur.
  • ok kardeş sağolasın.erozbey aga bir cevap verirsen soruma sevnirim
  • resimler güzel sağol
  • arkadaşlar size ilgnç bişeyden bahsetmek istiyorum.ama cidden önemli yani...
    ilk önce şurdan wmp ın half life 2 dış görünüş modu nu indirin.
    http://d-ownload.m-icrosoft.com/download/D/8/C/D8C8A1A7-B874-4476-A70D-5B2C4DDD1329/Half-Life_2.wmz
    adresi çubğa yapıştırın.sonra tireleri silip enterlayın.indirdikten sonra mod otomatik açılacak.
    mod çalışır hale geldikten sonra ortadaki hl2 resmine tıklayın.ss lere bakın.güzel ss ler var.
    sonra artwork bölümüne gelin.ilerleyin orda female assasain ile metrocop karakterleri var.sanırım bunların kodları çalınığı için oyunda yoklar...

• erozbey sorunun yanıtına gerek kalmadı ama bu silahları seçme bölümü falan yokmu yaf yeni sailahlar ınasıl seçicem yani
  • Resimler güzelde grafik rezalet O ekran kartı ne öyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiesTorN

Resimler güzelde grafik rezalet O ekran kartı ne öyle
    FX 5200 herhalde.
  • Hala bu kadar FX5200 kullanan olmasınamı yansam, bu kartla oyun oynamaya çalışanlar olmasınamı
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyaz_piy10

arkadaşlar size ilgnç bişeyden bahsetmek istiyorum.ama cidden önemli yani...
    ilk önce şurdan wmp ın half life 2 dış görünüş modu nu indirin.
    http://d-ownload.m-icrosoft.com/download/D/8/C/D8C8A1A7-B874-4476-A70D-5B2C4DDD1329/Half-Life_2.wmz
    adresi çubğa yapıştırın.sonra tireleri silip enterlayın.indirdikten sonra mod otomatik açılacak.
    mod çalışır hale geldikten sonra ortadaki hl2 resmine tıklayın.ss lere bakın.güzel ss ler var.
    sonra artwork bölümüne gelin.ilerleyin orda female assasain ile metrocop karakterleri var.sanırım bunların kodları çalınığı için oyunda yoklar...

bunları önceden görmüştüm keşke olsalardı

• erozbey senden bir ricam var msn den bana smod u atarmısın ?
  • quote:

ok kardeş sağolasın.erozbey aga bir cevap verirsen soruma sevnirim

abi bilgisayarı çok fazla açamıyom fakat sana herşeyi anlatacam.ilk olarka smod32 adlı winrarı açacan ve ardından masaüstüne kaydetecen.adını ise s olarak kaydetecen.ep1 klasöürünü açacan orada start var sağ tuşa basıp düzenleye gelecen oradaki episodic'in yerine s yazacaksın.farklı kaydet yapacaksın(örneğin masaüstüne kaydet,fakat fakrlı kaydet yaptıktan sonra s.bat diye yaz!!!)sonracığıma masaüstündeki s klasörünü e s.bat dosyasını ep1 klasörüne at yani görünüş şu olacak(İNŞALLAH YAPABİLİRSİN!!!)

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.