Şimdi Ara

Half-Life 2:Gordon Tales Mode' (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu substance mod sadece orjinal hl ler için geçerli oluyor değilmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: erozbey90

bu substance mod sadece orjinal hl ler için geçerli oluyor değilmi?

Sanırım öyle.

Kurarken "X:\Program Files\Valve\Steam\SteamApps\SourceMods" içine attı kendini.

Aslında kopyalara mod kurma mevzusu da var gibi hatırlıyorum ancak çok takla atmak gerekebilir bunun için.

Vakit bulursam inceleme yazısıyla bir alakâsı olup olmadığını söyleyebilirim.

512MB (mâlum yükleme süreleri) ve bilgisayara yeteri kadar vakit ayıramayacak olmam engelleyebilir.
  • yapanlar bikaç ss koyabilirmi acaba?
  • Biraz ilerledim mod içinde. Gordon Tales olduğunu %99 garanti edebilirim.

Max Payne tarzı "bullet time" mevcut. Gordon hâricinde 4 adet karakter seçebiliyorsunuz ki sanırım metal gear solid'e aitler ("substance" isminden de anlaşılacağı üzere). Karaktere göre silahlar ve yetenekler değişiyor.

Dostlarımızı da öldürebiliyoruz bahsedildiği gibi.

Silahlar çok iyi.

Hl1'deki "böcük"ler, "sonic" dalgası yayan yaratıklar var.

Sistem ihtiyâcı bakımından belleğe çok yükleniyor. Kesinlikle 1GB olmalı. Onun hâricinde daha yoğun çatışmalar sebebiyle işlemci biraz zorlanabilir (ama çok çok az ilerledim. İleride neler olacak bilmiyorum. Tüm bileşenlere de yüklenebilir)

HDR efektlerine pek rastlamadım. Sâdece lambalar çok güzel ve fazla parlıyor ama ortamda bir fark yok. Belki ileride fark oluyordur. Ya da Lc veya Ep1 gibi HDR içeren paketleri kurmak gerekir (öyle de denerim.)

Ekran görüntüsü çekmedim. Sitesine göz atın:

http://ludus1942.ngi.it/screens.html (Bir iki sahnede parlak ışık görülüyor. Hdr derken onları kastetmişler herhâl.)

Diğer seçenek "European extreme". Girmedim ona. "Daha düşük sistemler için" falan diyordu.

İndirmek için:

http://ludus1942.ngi.it/downloads.html

Steam oyun listesinden açılması kopyalarla normal şartlar altında çalışmayacağını kesinleştiriyor bir anlamda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 7 Eylül 2006; 4:18:13 >

• bilgiler için sağol
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.