Şimdi Ara

Half-Life 2:Gordon Tales Mode'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gordon Tales Mode: İşte orijinal oyunumuzu baştan sona değiştiren modumuz. Burada farklı bir intro ile giriş yapıyoruz ve City 17'de yeni bir savaşa başlıyoruz. Oyun içinde orijinal oyunda görmediğiniz birçok ekstra ile karşılaşacaksınız yine bu modu da extreme zorluk seviyesinde de oynayabilirsiniz.

Neler var?

Bir kere en başta klasik Half-Life 2 eğlencesi var. Silahlar baştan aşağıya modifiye edilmiş durumda ve görüş açınıza göre yine orijinal oyundan tamamen farklı. Silahların çok güzel tasarlandığını söyleyebilirim. Benim çok hoşuma gitti. Orjinal oyunda olmayan silahlar yine mevcut oyunda. Sniper, kurabileceğimiz taramalılar, bıçak, ufak böcükler :) bunlardan sadece bir kaçı...

Tabi yenilikler sadece silahlarda değil, etrafınızda yine orijinal oyunda olmayan timsahlar, zombiler, sonic dalgası yayan yaratıklar gibi birçok yeni düşman var. Yine bu düşmanlarınız seçeceğiniz zorluk seviyesine göre sizlere ecel terleri döktürecek.
    Modumuzdaki en güzel özellik ise kuşkusuz tamamen ek özellik katarak oyunu daha eğlenceli hale getirmek için oynanabilirlik üstünde yapılan değişiklikler. Mesela Snake ile ne alakası var bu modun diyenler için şöyle bir açıklama yapayım. Mesala Snake gibi bıçakla saldırmanız için Leap Attack hareketi var uzun bir zıplayış ile bıçağınızı kullanıyorsunuz, yine fazladan zıplama özelliği iki kere zıplamaya bastığınızda karşılaşacaksınız. Yine kayma ve zıplayarak saldırı özellikleri de oyundaki yenilikler.
    Sadece bu kadar mı? Hayır, daha yeni başlıyoruz :)

Max Payne 2 tarzı Bullet Time: Açıklamama gerek yok sanırım :)

Friendly Fire: Mesela yanınızda “özgürlüğümüz Freeman'nın elinde, onun arkasını kollamalıyız” diye sizin yolunuza baş koymuş adamlarınıza ateş etmeyi deneyin, ta ta...

Wounds özelliğini açarak yaralandığınız zaman Metal Gear Solid 2 ve Max Payne 2'deki gibi çömelerek yani sürünerek hareket edebiliyorsunuz ve erzakınızı yedikten bir süre sonra tekrar eski sağlığınıza kavuşuyorsunuz.

Kullandığınız silahın ağırlığına göre koşmanızın hız değişiyor.

Call of Duty ve Halo odaki gibi hızlı attack ve el bombası kullanabilmeniz.

Counter Strike'taki gibi Crosshair'in yer alması ve alternatif ateş taktiklerinin yer alması.

Snake'in hareketlerinden bahsettim...

Ve Strider'lar üstünde kullanabileceğiniz Vulcano, I-Rifle gibi silahların yer alması, Metal Gear Solid, Call of Duty, Halo tarzında yeni oynanabilirlik sunması, Bugfix özelliği gibi daha birçok özellik sayabilirim.

Tabi yenilikler grafiklerde de kendini gösteriyor. Bunun tek sebebi High Resolution Skin Pack, HDR gibi yeniliklerin yanı sıra Half Life 2 ile gelen son güncellemelerin de etkisi çok fazla. Tabi modumuz Half Life 2 gibi sistem dostu değil orta seviye detayda oynayabilmeniz için 1GB Ram, 2,5 GHz işlemci ve DX9 destekli en az 128 MB bir ekran kartına sahip olmanız gerekiyor. Ama yüksek çözünürlüklerde tam bir şölen yaşıyorsunuz ki üzerinden 1–2 sene geçmesine rağmen hala Source motorunun yapabilecekleri gerçekten insanı etkiliyor ki Lost Coast'ı hala açar oynarım arada sırf grafikleri ve HDR'nin ne kadar güzel kullanıldığını görmek için.

Mod için eksi bir şeyler yok mu diye soracak olursanız da klasik Half-Life 2'nin uzun yükleme süreleri ve modun yüksek sistem ihtiyacı diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecogamer -- 31 Ağustos 2006; 3:48:07 >

• alıntı aldığın yeri de yazsaydın bari.
    bu mod orjinal olmayan oyunda kullanılamıyor bilginize.
    çok aşırı zor seçeneği var ve genelde de zor. sniper ve taramalı vb. değişik birkaç silah var. roket atar 250 civarı roket alabiliyordu.
  • ama yinede güzel!
  • bence de güzel bir mod komple bir mod yani şu mod isimlendirmelerine falan bir isim genellemesi konulsa iyi olacak. milletin o kadar emeği boşa gidebiliyor. madem bu özellikler (özellikle silahlar ve canavarlar) oyunda niye konmaz ki.
  • ecogamer sana 2 tane sorum var???

1-oyun ne zaman çıkacak??
    2-oyunun sistem formu sende varmı??

bide beni msn ne eklermisin ??? kagan_ozten@hotmail.com

sorularım varda
  • ecogamer beni msn ne eklermisin kagan_ozten@hotmail.com sana soru soracaktımda ayrıca pc oyunlarında her hangi bir sorun varsa cevabını muhakkak alırsın güven bana
  • tamam eklerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Half Life Alyx NO VR MOD
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • büyük adam bu bi oyun deil mod

birde mantıken modu indirebileceğimiz bi link werse idin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atrinn -- 31 Ağustos 2006; 21:02:07 >
  • linkini bende bulamadığım için veremiyorum bende arıyorum
  • Ecogamer Hazır elin değmişken benide ekliyiver bakıyorumda half-life ı çok takip ediyorsun baksana başlığında half-life yazan her topici seçip girmişsin heralde half-life ı çok seviyosun == eser_akar@hotmail.com
  • half-life ye bayılırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: erozbey90

half-life ye bayılırım

BELLİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: eser_akar

quote:

Orjinalden alıntı: erozbey90

half-life ye bayılırım

BELLİ

• Hadi durma erozbey kardeş ikinci katı boya (anlarsın sen)
  • hemen usta
  • Bide ben astar çekiyim şöööölee

• çek abi
  • 5. kat dış cephe boyası eee nerde senin astar ??????????? durma çeek

• çektim abi
  • Modu ben de bulamadım.

Ararken rastladığım ve yüklediğim Half Life 2 : Substance Gold (1.22'ye yamalanmış 1.2) modunda iki seçenek var. Bunlardan biri "Gordon Tales" ismini almış.

Bir ilgisi var mı yazıdakiyle? Denemedim henüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 6 Eylül 2006; 22:44:50 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.