Şimdi Ara

Half-Life 2: The Orange Box

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
242
Cevap
0
Favori
8.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

* Tür: FPS
    * Platform: Xbox 360, Ps3, Pc
    * Geliştirici: Valve Software
    * Yayımcı: Electronic Arts
    * Çıkış Tarihi: 10/10/07
    * Multiplayer: Var.

The Orange Box'ın içerisinde 5 farklı oyun bulunacak bunlar;

- Half Life 2
    - Half Life 2 Episode One
    - Half Life 2 Episode Two
    - Team Fortress 2
    - Portal

Efsane serinin bu yıl sonunda çıkması beklenen yeni halkası. İlk episode sonunda trenle şehirden kaçmaya çalışmış ve bunu başarmıştık ama şehirde meydana gelen büyük çaplı patlama nedeniyle baş kahramanlarımız Gordan Freeman ve Alyx az da olsa zarar görüyor ve birbirlerinden ayrılıyorlar. Bu oyunda daha çok ormanlık alanlarda aksiyona dalacağımız yapım gözlere şenlik mükemmel bir oyun olmaya aday. (alıntı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neuvelle -- 19 Ekim 2007; 15:21:55 >

• işte bu gerçekten çok güzel bir haber. xbox live farkıyla team fortress ve half life oynamak gerçekten çok eğlenceli olacak :)
  • PC oyuncuları Steam vesiyonunu bilgisayarlarına indirdi bile 10 Ekim de aktive olmasına bekliyorlar. Muhteşem bir paket Orange Box.
  • oh oh oyun patır patır geliyor...10 ekime ne kaldı şunun şurasında.
    hl2 ve hl2 episode 1'i PC'de bitirmiştim.
    xbox kalitesi ile tekrar oynamak çok zevkli olacak.
  • oyun daha doğrusu oyunlar tek dvd demi toplanmış? bilgisi olan var mı?
  • Arkadaşlar benimde bi sorum olacak bu pakette half life 2 den sonra pc için çıkan bütün oyunlar dahilmi ? yani half life 2 benim pc eski oldugundan düşük çözünürlükle oynamış birşey anlamamıştım yani bu kutuyu alırsak birşey kaçırmamışmı oluyoruz?
  • Aynen öyle. Bu kutuda bütün oyunlar var. Ben de Half Life 2'den başlayıp sırayla gideceğim zaten. Unuttum çünkü neler olup bittiğini.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sağol arkadaşım ben pc de birşey anlamamıştım artık xbox360 da hepsinin tadına bakarım kasmadan
  • Half-Life2 Orange Box'da toplam 4-5 oyun var diyebiliriz, buna Team Fortress'de dahil
    Bu oyunda kesin alinmali, Live uzeri cok zevkli olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Geymer

Half-Life2 Orange Box'da toplam 4-5 oyun var diyebiliriz, buna Team Fortress'de dahil
    Bu oyunda kesin alinmali, Live uzeri cok zevkli olur

ben Team Fortress'de engineer'ın oyun videosunu izledim, geberdim gülmekten. bir ara linkini koyarımadam gitar çala çala topluyor fragları,ahuahaha:D
  • Gelsin de oynayalım özledik HL dünyasını :)
  • Oynanması gereken oyunlar eeee nede olsa Half-Life 2 ve Valve kalitesi.
  • Ben Half Life 2'den sonra Episode 1 ve 2'yi oynama fırsatı bulamamıştım. Half Life 2'yi de Xbox'da oynamıştım. Episode'ları çok merak ediyorum. Çıkmasını da dört gözle bekliyorum tabi
  • Khazad,
    Link bekliyorum ;)
  • arkadaşlar bir şey soracagım xbox 360 çıkan half life 2 ve eklentiler pc deki aynı grafimi vercek yoksa bir iyileşme söz konusu mu ? yani herhangi bir eklenti var mı? pc versiyonundan
  • En kötu ihtimalle ayni kalitede olur, umudumuz cok daha iyi olmasi...cikmasina az kaldi, sabret birkac gun
  • bana bütün oyunların tek bir dvd'de toplanması pek mantıklı gelmedi,nasıl sığdırabilirler ki o kadar veriyi. ss'ler hangi versiyon bu arada,pc gibi duruyor-aa falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zildjiann -- 4 Ekim 2007; 21:48:11 >
  • zildjiann,
    Gears Of War, Mass Effect, Halo3 ve bir suru oyunu bir DVD'ye sigdirabiliyorlarda...Half-Life2 ve uzantilarini neden sigdiramayacaklar?
    Half-Life2 ve uzantilari...Blue Dragon gibi CG'lerle dolu oyun degilki! Bilmem anlatabildimmi...
  • bilemiyorum pek mantıklı gelmedi sonuçta,hl2 ve uzantıları dediklerinde başlı başına bir oyun neredeyse.
  • Tam anlayamadim simdi...Half-Life2 Orange Box'un 1'den fazla oyun DVD'sinde olacagina dair birseymi okudun/biliyorsun?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.