Şimdi Ara

Half-Life 2: The Orange Box (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
0
Favori
8.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten ayrı oyunlar arkadaşlar. HL2 E2 tek DVD ye, Team Fortress 2 tek DVD ye, Portal ise tek DVD ye gelecek.

Ayrı oyunlar bunların 3 ü zaten. Tek DVD de olmazlar sanırım çünkü apayrı oyun bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 4 Ekim 2007; 22:07:30 >
  • hayır herhangi birşey okumadım,sadece akıl yürütüyorum.sonuçta bu oyunları(hl2 ve ep1)pc de oynadım pc'de de muazzam yer götürüyorlardı.
  • zildjiann,
    Anladim, Half-Life2 Orange Box'un 1DVD'den fazla olacagina dair herhangi bir aciklama okumadim, o yuzden tek DVD'de gelecegine inaniyorum.
  • şimdi baktım da hl2 ve episode 1 ortalama 3-4 gb yer tutuyor benim pcde.
    en az o kadarda episode 2 ve team fortress desek geriye bitek portal kalıyor ki oda zaten bi çeşit puzzle oyunu yanılmıyorsam.
    büyük ihtimalle tek dvd olucaktır bilemedin en fazla 2 dvd.
  • Bence de tek DVD ile geleceklerdir. Ana oyun dosyaları zaten fazla yer kaplar ama diğerleri ek paket gibiler neredeyse. Film gibi olsa ne kadar uzasa o kadar çok yer kaplar ama bir oyunun uzun olması, fazla yer kaplayacağı anlamına gelmiyor. Seslendirmeler artar sadece, onlar yer kaplar. Episode'lar da ana oyuna bağlı olacaklarından dolayı, bence büyük ihtimalle tek Disk olarak çıkacaktır.
  • tek dvd olması benim gibi korsancıların işine gelecektir tabii ki
  • Tek DVD olarak çıkması zor görünüyor ama tek DVD olarak çıkarsa tabiki indirmek açısından kolay olur. 6 GB nere 12 GB nere.
  • Çok ayıp
  • 3 Ekim Portal görüntüleri

Half-Life 2: The Orange Box

• oyunlar düşmüyomuydu 4-5gün önceden bu niye böle oldu.

berbat bir pcde oynamıştım hl2yi. buyüzden sabırsızlanıyorum xboxda oynamak için
  • Portal gerçekten ilginç ve yaratıcı bir oyun olacak. Çıksa da oynasak şunu bir an önce.
  • Portal online olsa çok süper olur aslında. Adamın tam peşinden koşacaksın, ama adam boyut açıp kayıp olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: elderzeus

Çok ayıp

Kader utansın ZeuS'cum ne yapalım oyunların nete düşmesini bekliyoruz.
  • 1.Oyun half life 1'in devamı mı olacak?(İlkinin sonunu getiremedim ama neyse)
    2.Team fortress denen oyun nedir?Extra bir oyun olarak içinde mevcutmu?Mevcutsa single campain modu varmı?
    3.PORTAL dediğiniz 3. bir oyunmu?

YARIŞMACI ARKADAŞLARA BAŞARILAR DİLERİM..
  • ister tek dvd ister yarım dvd olsun,merakla ve sabırsızlıkla bekliyoruz
  • güsel haber eline saglıkk

• Valve Software, Half-Life 2: The Orange Box'ın yeni Tv reklamını yayımladı.
  • çk iyi video
  • İçeriği güzel bir paket teamf2 güzel olacak portal da değişik baya
  • Keşke Half Life 1 Ramake yapsalar. Süper olur ya
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.