Şimdi Ara

Half-Life 2: The Orange Box (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
0
Favori
8.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: KURT85

1.Oyun half life 1'in devamı mı olacak?(İlkinin sonunu getiremedim ama neyse)
    2.Team fortress denen oyun nedir?Extra bir oyun olarak içinde mevcutmu?Mevcutsa single campain modu varmı?
    3.PORTAL dediğiniz 3. bir oyunmu?

YARIŞMACI ARKADAŞLARA BAŞARILAR DİLERİM..

KENDİMDEN ALINTI YAPTIM UTANIN YAWMadem inciğini cinciğini biliyonuz oyunun, cevap yazın şu fakire

• quote:

quote:

2.Team fortress denen oyun nedir?Extra bir oyun olarak içinde mevcutmu?Mevcutsa single campain modu varmı?

KENDİMDEN ALINTI YAPTIM UTANIN YAWMadem inciğini cinciğini biliyonuz oyunun, cevap yazın şu fakire

Half Life 1'i nerden çıkardın yahu? Team Fortress 2 galiba sadece online oynanacak. Portal ise puzzle oyunu hikayesi falan var mı bilmiyorum ama oyun tek dvd'de gelirse çok uzun olcağını zannetmiyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: Neuvelle

quote:

quote:

Half Life 1'i nerden çıkardın yahu? Team Fortress 2 galiba sadece online oynanacak. Portal ise puzzle oyunu hikayesi falan var mı bilmiyorum ama oyun tek dvd'de gelirse çok uzun olcağını zannetmiyorum.

OHH be kardeşimPuzzle oyunlarını severim iyi iyi sırf onun için half life 2'yi çekerizO değilde benim gibi puzzle oyunu severler için MARBLE tarzında toplu bir oyun çıkacak hemde arcade değil

• Team Fortress 2 tüm online oyunları gömecek.

"Birkaç dakika bakayım neymiş" diye başına oturup 5saat kalkamadığım başka bir oyun yok. Hergün 1-2saat oynuyorum en az. MP oynarken bu kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum. Medic veya Engineer olsanız bile deli gibi eğleniyorsunuz.

Dediğim gibi oynayan kolay kolay vazgeçemeyecek, demişti dersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragdol -- 7 Ekim 2007; 18:29:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ragdol

Team Fortress 2 tüm online oyunları gömecek.
    "Birkaç dakika bakayım neymiş" diye başına oturup 5saat kalkamadığım başka bir oyun yok. Hergün 1-2saat oynuyorum en az. MP oynarken bu kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum. Dediğim gibi oynayan kolay kolay vazgeçemeyecek, demişti dersiniz.

Nasıl oynuyon ya?
  • Orange Box'ı satın alanlar, PC versiyonunu Steam'den oynayabiliyorlar. HL2e2 ve Portal oynanamıyor ama sadece TF2.
  • oyun çıkmış bu arada.

Kaynak: teamxbox.com
  • PC versiyonu nasıl olacak bakalım... Xbox360 versiyonu mu iyi olacak PC versiyonumu merak ediyorum gerçi Xbox360 için ilk önce indiricem netten. PC versiyonunu da duruma göre alırım belki ama sanmıyorum.
  • Oy çıktıysa birazdan düşer. Daha PGR4 ü bitirmedik yavaş biraz ya
  • İnşallah bir dvd olur ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Oy çıktıysa birazdan düşer. Daha PGR4 ü bitirmedik yavaş biraz ya

bir biri ardına çıkan oyunları görünce ne zamanımız kalacak nede verbatim'e verecek paramız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mx44

quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Oy çıktıysa birazdan düşer. Daha PGR4 ü bitirmedik yavaş biraz ya

bir biri ardına çıkan oyunları görünce ne zamanımız kalacak nede verbatim'e verecek paramız.

E ne güzel işte oyun bolluğu yaşıyoruz.
  • Oyun region-free'mi ?
  • oyun rf ve düşmüştür bazı yerlere.
  • Oyun çıktı Region Free en sonunda
  • Bende tam konuyu açıyordum sen benden önce davrandın Neuvelle(benden fazla yaşıcan )
    Oyunun Boyutu; 6.35 GB (6,820,742,134 bytes) ve region free olduğu söyleniyor yapılan yorumlarda...
  • Hepimize Hayırlı Olsun
  • Sonunda geldi ha super haber. 2-3 gün içinde kesin oynamış olurum herhalde...
  • Abandık

İnternet gidik 3 saattir. Nete giremeyeli neler olmuş öyle HL2 gelivermiş
  • orjinal HL2, Episode1, Episode2 nerden baksak bi 25 saat oyun olur mu acaba? Ben daha hiç bir HL2 yi oynamadım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.