SS'ler super ya gerçi HL2 olsun çamurdan olsun adamlar oyun dünyasına bir klasik kazandırdılar içinde HL2 kelimesi geçen her oyunu oynarım valla.
abicim hastayım bu oyuna ya kaç kere bitirdim bilmem ama yine oynayacağım
valla şahane haber..ama en çok merak ettiğim banlanmış garibanlar keşke team fortress 2'i botlarla oynayabilseydi..
Beyler şimdi bu paketin içinde düz Half-Life 2 oyunuda vardı değil mi ? Tam emin olamadımda...?
evet var suan oynuyorum pc sorunlarindan oynayamamistim suan oynuyorum :) cok guzel bir oyunlar ya su hl2 ve devamlari. bu arada okadar oyunu tek dvd ye sigdiranada helal olsun ne diyim
Sağolasın ya tek medya içinde bütün oyunların olması bence mükemmel birşey helal olsun Valve'ye.
Şu indirme listem boşalsın ilk fırsatta indiriyorum The Orange Box'u...
quote:
Orjinalden alıntı: Cyrax
Beyler şimdi bu paketin içinde düz Half-Life 2 oyunuda vardı değil mi ? Tam emin olamadımda...?
kakaolusuda ,vanilyalısıda hepsi var adamlar nasıl bir sistemle sıkıştırdılar bilmiyorum ama ben dehşete düştüm bravo valve.
şimdilik single ları bitiririz..HALO3 multi ile coşarız Sonra single lar biter, HALO3 multiler devam eder, HL2 Orange ucuzlar, onu alırız, bu seferde Team Fortress 2 ye dalarız
quote:
Orjinalden alıntı: Drizzt_tr
şimdilik single ları bitiririz..HALO3 multi ile coşarız Sonra single lar biter, HALO3 multiler devam eder, HL2 Orange ucuzlar, onu alırız, bu seferde Team Fortress 2 ye dalarız
Drizzt_tr sen biyerde çalışıyormusun? sadece merak ettim
play asiada ilk parti çok uygundu fiyat 44 dolardı sanırım gelir haftaya ama okdr gecikmez 15 gün kdr
quote:
Orjinalden alıntı: darkd66
quote:
Orjinalden alıntı: mertyucel1905
play asiada kalmadı oyun alamıyoruz
hocam ben aldım. aldım ama normal posta ile aldım. şimdide pişman oldum fedex ile alsaydım diye. işin yoksa 10-15 gün bekle.
yok mu deneyen hala?
oyun gelelı cok olduda dvdlerım gelmedı :D hayırlısıyla yarın gelsınde sırada beklıyen 7-8 oyun war half lıfeda bunların bı tanesı :D
arkadaşlar hilf life 2 den sonra episode 1 ve 2 çıktı değilmi? ve bu kutuda orjinal oyun ve episode 1 ve 2 mi olacak yoksa sadece episode 2 mi?
Yaw oyunlara biraz ara verselerde dinlensek be neyse pazartesi günü alayım biraz kendimi dinlendireyim gozler gitti valla
quote:
Orjinalden alıntı: Drizzt_tr