Şimdi Ara

Half-Life 2: The Orange Box (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
0
Favori
8.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: dreampowder

yokmu oynayan ya screenshot koyun ;)

by_gokhan koymuşya 3-4 tane saolsun
  • 1-2 güne kalmaz SS'ler gelmeye başlar.
  • SS'ler super ya gerçi HL2 olsun çamurdan olsun adamlar oyun dünyasına bir klasik kazandırdılar içinde HL2 kelimesi geçen her oyunu oynarım valla.
  • abicim hastayım bu oyuna ya kaç kere bitirdim bilmem ama yine oynayacağım
  • valla şahane haber..ama en çok merak ettiğim banlanmış garibanlar keşke team fortress 2'i botlarla oynayabilseydi..
  • Beyler şimdi bu paketin içinde düz Half-Life 2 oyunuda vardı değil mi ? Tam emin olamadımda...?
  • evet var suan oynuyorum pc sorunlarindan oynayamamistim suan oynuyorum :) cok guzel bir oyunlar ya su hl2 ve devamlari.
    bu arada okadar oyunu tek dvd ye sigdiranada helal olsun ne diyim
  • Sağolasın ya tek medya içinde bütün oyunların olması bence mükemmel birşey helal olsun Valve'ye.

Şu indirme listem boşalsın ilk fırsatta indiriyorum The Orange Box'u...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cyrax

Beyler şimdi bu paketin içinde düz Half-Life 2 oyunuda vardı değil mi ? Tam emin olamadımda...?

kakaolusuda ,vanilyalısıda hepsi var adamlar nasıl bir sistemle sıkıştırdılar bilmiyorum ama ben dehşete düştüm bravo valve.
  • şimdilik single ları bitiririz..HALO3 multi ile coşarız
    Sonra single lar biter, HALO3 multiler devam eder, HL2 Orange ucuzlar, onu alırız, bu seferde Team Fortress 2 ye dalarız
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt_tr

şimdilik single ları bitiririz..HALO3 multi ile coşarız
    Sonra single lar biter, HALO3 multiler devam eder, HL2 Orange ucuzlar, onu alırız, bu seferde Team Fortress 2 ye dalarız

Drizzt_tr sen biyerde çalışıyormusun?
    sadece merak ettim
  • play asiada ilk parti çok uygundu fiyat 44 dolardı sanırım gelir haftaya ama okdr gecikmez 15 gün kdr
    quote:

Orjinalden alıntı: darkd66

quote:

Orjinalden alıntı: mertyucel1905

play asiada kalmadı oyun alamıyoruz

hocam ben aldım. aldım ama normal posta ile aldım. şimdide pişman oldum fedex ile alsaydım diye. işin yoksa 10-15 gün bekle.
  • yok mu deneyen hala?
  • oyun gelelı cok olduda dvdlerım gelmedı :D hayırlısıyla yarın gelsınde sırada beklıyen 7-8 oyun war half lıfeda bunların bı tanesı :D
  • arkadaşlar hilf life 2 den sonra episode 1 ve 2 çıktı değilmi? ve bu kutuda orjinal oyun ve episode 1 ve 2 mi olacak yoksa sadece episode 2 mi?
  • Yaw oyunlara biraz ara verselerde dinlensek be neyse pazartesi günü alayım biraz kendimi dinlendireyim gozler gitti valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt_tr

şimdilik single ları bitiririz..HALO3 multi ile coşarız

dostm senin cihaz fwli değilmiydi orjnlmi alıyorsn
  • quote:

Orjinalden alıntı: potenzaturka

birazdan deneyeceğim,az önce yazdım oyunu.

Noldu?
  • Play asiada 45 dolar mıydı?
  • evt ama şuan stokta yok
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.