Şimdi Ara

Half-Life 2: The Orange Box (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
0
Favori
8.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu söylemiyim diyorum ama dayanamıyorum. Bu film değil ki 5 tanesini bir diske sıkıştırmak maharet kabul edilsin. Oyun bu. Aynı motoru ve ses dosyaları hariç hemen hemen aynı dosyaları kullanan 5 oyunun neden bir DVD'ye sığması bu kadar enteresan ki? Sıkıştırma falan söz konusu değil. Zaten en başından beri tek disk çıkacağı belliydi
  • http://n4g.com/News-73407.aspx

2 yeni video.

Manyak olmuş bölümler ya. Yarın oynarım SS de atarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: elderzeus

Yahu söylemiyim diyorum ama dayanamıyorum. Bu film değil ki 5 tanesini bir diske sıkıştırmak maharet kabul edilsin. Oyun bu. Aynı motoru ve ses dosyaları hariç hemen hemen aynı dosyaları kullanan 5 oyunun neden bir DVD'ye sığması bu kadar enteresan ki? Sıkıştırma falan söz konusu değil. Zaten en başından beri tek disk çıkacağı belliydi
    Bir zamanlar sürekli hd dvd olmadan nasıl yapacak oyunları microsoft diye sürekli tartışılıyor ve PS3 sırf bu sebepten xbox360 tan çok çok üstünmüş gibi gösteriliyordu.Şimdi herkesin şaşırması bu sebepten.Şaşmamakta elde deyil.Hatta bazı forumlarda mgs4 xbox360ta olursa kaç dvd olur diyerek 20 adet dvd göstererek dalga geçiliyordu.Pes 2008 ps3 te 18 gb olacak deniyor ve xbox360 ta bu yüzden daha kötü olacak bu oyun deniliyordu.Yakında aynı hatta belki daha iyi olduğunu herkes görecek.Herkesin şaşırmasının altında bu sebepler yatıyor.Microsoft oyunlar için hd dvd şart deyil derken işte bunu söylüyordu.Ama anlatamıyordu savunduğu tezi.Şu an itibari ile herkes inandı dual dvd nin boyutunun kullanabilene yeterli olduğuna.Çatlak seslerin azalma göstermeside bu yüzden.Bu 5 oyunun bir dual dvd ye sığması normal bir olay deyildi eskiden.Zira bunun kavgası çok yapıldı.Şimdi herkes alıştı tabi artık normal geliyor.Ama bana soracak olursan.Gerçekten tebrik edilesi bir durum.Tebrikler valve ve her türlü kolaylığı oyun yapan firmalara sunan microsofta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurmurat360x -- 11 Ekim 2007; 6:40:51 >

• playasiada 2.parti 59 dolar oldu
  • Fırsatçılık
  • %70
  • İndiren kaldıran yok mu daha yaa...?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iKSBAKs -- 11 Ekim 2007; 9:11:09 >
  • Ben indirdim bile ama maalesef Pazartesi günü oynayabileceğim İstanbul yolcusuyum. XBP diye birşey olsaydı Portable Portable takılsaydık trende giderken
  • %89'dayım ayrıca şu resmi bilmem gördünüz mü?

Bu herşeyi açıklamıyor mu?
     Half-Life 2: The Orange Box
  • bende dün oynadım team fortress 2 ve portala baktım fena değildi , ayrıntılı olarak hafta sonu bakabileceğim.
  • bneim 95.2 de bitsin oynayıp hemn yazıcam sizce ilk hangisni oyniim?:D
  • HL2'yi sakın açma IGN'de xbox1 portu deniyor. Episode'lardan denemeye başla
  • uff bak üzüldümk şimdi half life 2 nin xbox portu olduğuna o zmn en yeniden başliim bende 45 kalmış bitmesine 55 dk sa dvd ye yazma baya bir var daha:D
  • 007ybse04, resim süper valla iştahım kabardı. Bitsede bi tüm seriyi bitirsek en baştan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

HL2'yi sakın açma IGN'de xbox1 portu deniyor. Episode'lardan denemeye başla

Ne diyosun ya
    yıkıldım şimdi bak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mx44

quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt_tr

şimdilik single ları bitiririz..HALO3 multi ile coşarız
    Sonra single lar biter, HALO3 multiler devam eder, HL2 Orange ucuzlar, onu alırız, bu seferde Team Fortress 2 ye dalarız

Drizzt_tr sen biyerde çalışıyormusun?
    sadece merak ettim

MS Türkiye CEO su o

• Oyunu oynadım şimdi Grafikelr Çok mükemml ama ben half life sevmediğim için hemn çıktım:DSS eklicektim fotoğraf makinin şarjı yokmuş eklim sonra
  • Ben de birazdan oynayacağım. Episode 2 yi çok merak ediyorum videolar mükemmel görünüyordu. yeni düşmanlar manyak bosslar var. Orman bölümüne bayıldım videoda.
  • Raistlin arkadaşım bir du şu HL2'ye de bak da dedikleri gibi portmu gerçekten.
    Çok moralim bozuldu walla...
  • Ben baktım Hepsine epsiode 2de görüntü mükememl fakar half life 2 pek öel değil ama tam xbox portu değil sanrım biraz oynamışlar
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.