Şimdi Ara

Half-Life 2: The Orange Box (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
0
Favori
8.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fotoğraf Makinesinin Azizliğine Uğradım:D
  • Xbox portu ? Akşam oynadım. HL2 yi..Eger xbox da oyle net keskin ve kalite doku, ışıklandırma yapılabiliyorsa helal olsun derim
    Frame derdi olmadan yüksek kaliteyle oynamak çok güzel...Akşam HALO3 multisinden sonra HL II ye baktım dayanamayıp..
    Bitirememiştim bir türlü, iyi oldu bu setin çıkması....Hemde tam bayramda...Ne güzel ya, sabahlar olmasın
  • HL2 ve Episode 2 ye hiç bakmadım bile, nedeni: Portal.

Bu kadar yaratıcı bu kadar zevkli beklemiyordum. Tam zeka oyunu, bulmaca olmuş bayıldım Portal'a. Portal hariç hiçbirine bakmadım 1.5-2 saattir Portal oynuyorum çok fena sardı. Helal valla ya bulmaca gibi oyun bazı bölümler zorluyor bayağı. Ama süper zevkliydi.

Source motoru Episode 1 den sonra gelişmiş diyebilirim Portal'a bakarak. Tuttuğumuz nesneler, dönerken çok güzel blur oluyor. Portal silahı çok kaliteli yapılmış kaplaması olsun üstünde ışığın yansıması falan çok kaliteli modellenmiş. Çok da uzun bir oyun. 11 bölüm, 1.5 saattir daha ilk bölümü bitmedi.

Oyunda amaç Portal silahını kullanarak çeşitli bulmacaları çözmek, duvarlarda portallar açarak.

Portal için söyleyeceklerim bunlar, ne yapın edin Portal'ı kesin deneyin, bağımlı oldum bu oyuna ben. Çok yenilikçi bir oyun.

SS'ler:

Half-Life 2: The Orange Box

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 11 Ekim 2007; 14:06:34 >

• Of of SS'lere bak %82'de daha dayanamıyoru ya
  • portal fazla kolay ve kısa olmuş bence, challengelarda biraz zorlandım :(

yeni ve yaratıcı mapler bekliyoruz =(
  • Aa ben de baktım şimdi Chapter 8 e gelmişim hiç bölüm söylemiyordu oynarken. 2 saatte oyunun %80 i bitmiş. Kısaymış ya Portal ben daha ilk bölümü oynuyorum sanıyorum
  • Tugy diğer oyunlar nasıl biraz bahsetsene. HL2 grafikleri nasıl mesela SS atabilir misin?
  • Hiç girmedim daha onlara. Bu gece başlayacam sakin kafayla, kesik kesik oynamak istemiyorum Episode 2 gibi klasiği :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 11 Ekim 2007; 15:50:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Aa ben de baktım şimdi Chapter 8 e gelmişim hiç bölüm söylemiyordu oynarken. 2 saatte oyunun %80 i bitmiş. Kısaymış ya Portal ben daha ilk bölümü oynuyorum sanıyorum

achievements olayi nasil ? %80 de kac puan actin ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Firat_uk

quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Aa ben de baktım şimdi Chapter 8 e gelmişim hiç bölüm söylemiyordu oynarken. 2 saatte oyunun %80 i bitmiş. Kısaymış ya Portal ben daha ilk bölümü oynuyorum sanıyorum

achievements olayi nasil ? %80 de kac puan actin ?

10 Ama sadece Portal dan. Diğer Achievements leri Episode 2 ye saklamışlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 11 Ekim 2007; 15:51:47 >

• yok artikkkkkk niye o kadar az yav ?
  • Sadece Portal oynadım ama, diğer achievement ler diğer oyunlardadır sanırım.
  • ya beyler ben oyunu cektım ama ımgburn hata verıor dvd uzantılı olana tıklayınca ınvalid or unsupported ımage format reason: first image file part is less than 2048 bytes in size napmak gerek ya bilgisi olan warmı gıcık oldum
  • Episode 2 ye başladım dayanamayıp. Tek kelimeyle aşmış oyun. Grafik olarak dinamik gölgeler eklenmiş (fenerle ilerlediğimizde cisimlerin gölgesi) süper de olmuş Doom 3 gibi olmuş karanlık mekanlar. Başka bir değişiklik yok grafik olarak ama kurgu olsun oynanış olsun yine kendini aşmış. Oyun biraz zorlaşmış sanki ya da ilk kez HL2 yi gamepad ile oynuyorum diye zor geldi. Normal zorluk derecesinde baya bi öldüm.

• ya su oyunun ıındeki *.dvd dosyasını gonderebılecek olan warmı bana ya ben cektım halflıfe ı yukardakı hatayı verıor ıste basmaya calısırken bırde baska bir dvd dosyasıyla deneyeyım
  • Bu oyunu RS'de bulabilen var mı,nereye elimi attıysam silinmiş linkler?
  • rt dede tl dede duruyor oyun silinme falan yok yani buralardan indirebilirsin. eger tl davetiyesi faln istersen yaz gondereyim
  •  Half-Life 2: The Orange Box

• Hl 2 xbox 1 portu mu?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.