Şimdi Ara

Half-Life 2: The Orange Box (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
0
Favori
8.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Firat_uk

team fortress 2'de oynucak adam cok zor bulunuyor ya cok kisi online degil halo da alistik hemen binlerce kisi bulmaya bundada cogalir insallah cok zevkli cunku

nasıl ya akşam ben vardım görmedim seni
  • skywalker35,
    Bana, bende olmayan oyuna canimi cektirmek icin davetiye göndermek ne demekmis, Half-Life2 elime gecince gösterecem sana
    Team Fortres'e iyicene alis, haritalari ögren...az kaldi oyunumun elimde olmasina sonra vay haline
  • quote:

Orjinalden alıntı: Geymer

skywalker35,
    Bana, bende olmayan oyuna canimi cektirmek icin davetiye göndermek ne demekmis, Half-Life2 elime gecince gösterecem sana
    Team Fortres'e iyicene alis, haritalari ögren...az kaldi oyunumun elimde olmasina sonra vay haline

görüşürüz abi beni bozmaz, yalnız söyleyeyim bu oyunda bazen çok lag oluyor haberin ola

• arkadaşlar atiden ekran kartı aldımda içinde get your free copy black box diye bir şey çıkmıştı içinde key var orange box indirebilirmiyim bununla
  • quote:

Orjinalden alıntı: levihakan

quote:

Orjinalden alıntı: Firat_uk

team fortress 2'de oynucak adam cok zor bulunuyor ya cok kisi online degil halo da alistik hemen binlerce kisi bulmaya bundada cogalir insallah cok zevkli cunku

nasıl ya akşam ben vardım görmedim seni

yok hakan abi 12 ile 1 arasi online dim ama sen yoktun birtek ismail ( grove ) onlinedi sonra elektirik gitti felan

• Bu hl2 den:

Half-Life 2: The Orange Box

Buda ep 2 den:

Half-Life 2: The Orange Box

Bu arada üstte yazdığım sorunu 1x le yazınca ve dvdnin sürücüsünü güncelleyince aştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelli felli -- 13 Ekim 2007; 21:13:24 >
  • Portal'da chapter 10 da takildim deli olucam haa nedir bunun puf noktasi yav ?
  • pc versiyonuna göre portalın grafikler baya kötü gözüküyor. 30 fps olması ve aa olmaması daha da kötü yapıyor
    olmamış diyorum oyunun teknik kısmına
  • bu portal in chapterlar bitti gozukuyor ama hala devam ediyor ne ayak yav ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

Ya benim anlamadığım bilgisayarımda 2Ghz işlemci x1950Gt ekran kartı ile HDR+ 4xAA ile tüm efektler açık 1280x1024'de 60FPS sabit oynarken Xbox360'ta 1024x768 çözünürlükte ve AA'sız 30FPS oynamak büyük hayalkırıklığı oldu benim için.

Ya işte PC farkı 007'ciğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 14 Ekim 2007; 12:20:08 >
  • Artık bu source motoru eskidi. Genelde aynı grafikler. Ufak tefek iyileştirmelerden başka bişi yok. Valve artık en baştan yeni bir motor yazmalı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MasTek

Artık bu source motoru eskidi. Genelde aynı grafikler. Ufak tefek iyileştirmelerden başka bişi yok. Valve artık en baştan yeni bir motor yazmalı.

Oyun motoru belki eski ama oyun kaliteli olduktan sonra insan oyun motorunun eski olup olmadığını düşünmüyor bile.
  • quote:

HL2 xbox portu değil ; ama gerçek 720p de değil yani Halo 3 gibi görünüyor genel olarak. Tırtıklar vs. Ya benim anlamadığım bilgisayarımda 2Ghz işlemci x1950Gt ekran kartı ile HDR+ 4xAA ile tüm efektler açık 1280x1024'de 60FPS sabit oynarken Xbox360'ta 1024x768 çözünürlükte ve AA'sız 30FPS oynamak büyük hayalkırıklığı oldu benim için.

aynen katılıyorum...
  • quote:

HL2 xbox portu değil ; ama gerçek 720p de değil yani Halo 3 gibi görünüyor genel olarak. Tırtıklar vs. Ya benim anlamadığım bilgisayarımda 2Ghz işlemci x1950Gt ekran kartı ile HDR+ 4xAA ile tüm efektler açık 1280x1024'de 60FPS sabit oynarken Xbox360'ta 1024x768 çözünürlükte ve AA'sız 30FPS oynamak büyük hayalkırıklığı oldu benim için.

Oyunun grafiklerinin halo 3 ile alakası yok. Halo 3'de aa 2x ise bu oyunda en az 8x'dir Hayal kırıklığı yaşanama sebeb olan şey nedir ? 30 Fps'de Oyun çok mu yavaş calısıyor yada 60fps zevkini vermiyor ? Oyunu hem imzada ki sistemle hemde xbox'da denedim, ikisi arasında nerdeyse hiç fark yok. Belirli şeylere kafayı takmışsınız, öle ilerliyorsunuz
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• portalı kesinikle bitirin millet. hl2 kadar etkileyici bir oyun olmuş. sonunda bir süpriz bekliyor söylemiyim herkes oynasın görsün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ziw®o

quote:

Oyunun grafiklerinin halo 3 ile alakası yok. Halo 3'de aa 2x ise bu oyunda en az 8x'dir Hayal kırıklığı yaşanama sebeb olan şey nedir ? 30 Fps'de Oyun çok mu yavaş calısıyor yada 60fps zevkini vermiyor ? Oyunu hem imzada ki sistemle hemde xbox'da denedim, ikisi arasında nerdeyse hiç fark yok. Belirli şeylere kafayı takmışsınız, öle ilerliyorsunuz

aslına bakarsan aralarında çok büyük bir fark var, 8. chapterdaki security droidlere bakarsan xboxta dokularında açıkça dithering i görebilirsin (her yerde var aslında, metal yüzeylerde, kapılarda kısacası tüm dokularda). Pc de çok daha iyi gözüküyor bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lt.Chuck -- 14 Ekim 2007; 22:23:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Lt.Chuck

quote:

Orjinalden alıntı: Ziw®o

quote:

aslına bakarsan aralarında çok büyük bir fark var, 8. chapterdaki security droidlere bakarsan xboxta dokularında açıkça dithering i görebilirsin (her yerde var aslında, metal yüzeylerde, kapılarda kısacası tüm dokularda). Pc de çok daha iyi gözüküyor bence

Grafiklerde tabi ki fark olucaktır. 30 ile 60 FPS olayı için konuşuyorum

• Tf2 için bile sadece alınabilicek bir paket.Akşamları tf2 atıyorum sürekli.
  • HALF LİFE2---EPİSODE1---EPİSODE2 arasında grafik farkı varmı arkadaşlar?Çok uzundu tartışmalar okuyamadım kusura bakmayın
  • Benim gördüğüm kadarıyla çok büyük farklar yok aynı gibiler.Birde Halflife 2 yi insan online koyar ya resmen hayal kırıklığına uğradım göremeyince.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.