Şimdi Ara

Half-Life 2: The Orange Box (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
242
Cevap
0
Favori
8.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Oyunun ilk 1-1.5 saatlik bölümünde madenleri ve mağaraları çok abartı uzun yapmışlar. Yani hep kapalı mekan hep kapalı mekan böeh dedirttiler. Fakat sanıyorum amaç o el fenerinin dinamik gölgesini iyice bir sergilemekti. Çok güzel olmuş karanlık mekanlarda el feneri kullanmak.

Sonunda açık alana (devasa ormanlara) geldim de rahat bir nefes aldım. Oyunun dış mekanı aşmış ya orman falan, sırf orman için oynanır bu oyun çok güzel kendine has bir atmosferi var. Ormanda HL2 atmosferi çok değişik ve çok güzel bir tecrübe.
  • HL2 xbox portu degil....Grafikler, ışıklar çok güzel..Bazı yerlerde ne kadar net ve temiz görüntü var diyorsun resmen...Su filan çok güzel yapılmış.
    Çekinmeden alın oynayın..Zaten 5 oyun 1 oyun fiyatına, daha ne olsun
  • Peki HL2 ile Episode'lar arasında grafiksel olarak bir fark var mı?
  • bence valve isi bilmiyor hl2 2004 de cikmisti belki de 2003 hatirlamiyorum. oyunun uzantilarityla ugrasacagina ki kapak tadi veriyor ben hl2 orijinal almis steam dan birisi olarak orange box almayacagim ,konuyu baglamam gerekirse hl3 ile ugrasilsa son 3-4 senedir daha iyi olurdu hl1 in tadini havasini vbulamadim hl2 ve uzantilarinda bence hl ruhu öldü,kral öldü yasayin yeni kral(cod serisi bf serisi sof serisi vs)
  • HL2'nin kabak tadı verdiğini de ilk defa duyuyorum. HL2 episode 67'ye kadar devam etse dahi oynarım sıkılmadan. Ama merak etmeyin Episode 3 ile HL2 bitiyor. Bir kaç yıl içinde HL3 çıkacaktır.
  • Yaw konsolbaba,
    Half-Life2 ve uzantilari nasil kabak tadi veriyor anlamadim
    Siparisimi verdim zaten...bence Half-Life2 ve uzantilarini HD olarak projektörde oynamak super zevkli olacak
  • Team fortress 2 nasıl acaba oynayan var mı ? (Orange box içindeydi galiba o oyun da )
  • "Team Fortress 2 tüm online oyunları gömecek" demiştim, iddiam devam ediyor.
  • Biraz önce kalktım oyunun başından tam 3 saattir oynuyorum. Episode 1 ve 2'ye hiç bakmadım. Sırayla gitmek istiyorum o yüzden HL2 oynuyorum şimdi 4 Chapter kaldı zaten. Ondan sonra diğerlerinede dalıcam hemen. Bu arada HL2 Pc'de oynadığıma hiç benzemiyo özellikle su çok gerçekçi. Onun dışında objeleri hareket ettirirken blur efekti dışında oyun aynı. Zamanında bilgisayarım kaldırmadığından oynayamamıştım Ep1 ve Hl2'yi. Bu Orange Box çok iyi oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: konsolbaba

bence valve isi bilmiyor hl2 2004 de cikmisti belki de 2003 hatirlamiyorum. oyunun uzantilarityla ugrasacagina ki kapak tadi veriyor ben hl2 orijinal almis steam dan birisi olarak orange box almayacagim ,konuyu baglamam gerekirse hl3 ile ugrasilsa son 3-4 senedir daha iyi olurdu hl1 in tadini havasini vbulamadim hl2 ve uzantilarinda bence hl ruhu öldü,kral öldü yasayin yeni kral(cod serisi bf serisi sof serisi vs)

Uğraşılmadığını nereden biliyorsun HL3 ile? Valve küçük bir firma değil aynı anda birden fazla proje yürütülebilir. Bknz (Blizzard, WOW un ek paketi çıkalı bir yıldan biraz fazla oldu sanırım ama starcraft2 yi 3 yıldır geliştirdiklerini söylediler)
  • tek tek baslicaktim oyuna half life 2 den ama Ráistlin oyle bi anlatti ki Episode 2'i oralari gormek icin ondan basladim ayrica portalda acayip hosuma gitti ve team fortness 2 yide online denedim oda cok asiri zevkli cok dehset bi paket yav helal olsun valveye
  • Team fortress single oynanabiliyormu arkadaşlar cpu karşı falan ?
  • hayir sadece online
  • team fortress 2'de oynucak adam cok zor bulunuyor ya cok kisi online degil halo da alistik hemen binlerce kisi bulmaya bundada cogalir insallah cok zevkli cunku
  • Bende başladım HL2 den oynamaya, acaip zevkli ya, bide ben bilgisayarda oynarken oyunun bi yerinde bi bug vardi, yaratık kapıdan içeri girmiodu, bende uğraşmamıştım yarım bırakmıştım oyunu, şimdi yeni oyunmuş gibi oynuyorum, ilaç gibi geldi bu ara oyunlar gerçekten.

Resmen oyun patlaması yaşanıyor, Xbox360 ın tartışmasız en iyi dönemini yaşıyoruz oyun açısından daha Assasins Creed çıkmadı bile, ona rağmen böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 13 Ekim 2007; 3:11:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Firat_uk

team fortress 2'de oynucak adam cok zor bulunuyor ya cok kisi online degil halo da alistik hemen binlerce kisi bulmaya bundada cogalir insallah cok zevkli cunku

Zamanla server'lar full çeker kesin daha erken ama 1-2 hafta içinde dolar server'lar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dreamman115

ya beyler ben oyunu cektım ama ımgburn hata verıor dvd uzantılı olana tıklayınca ınvalid or unsupported ımage format reason: first image file part is less than 2048 bytes in size napmak gerek ya bilgisi olan warmı gıcık oldum

İmageburn bendede hata veriyor %24 e gelince,iki tane maxell gitti böyle,yalnız bende unable to read file gibi bir hata vermişti,clonecd ise nedense daha yazmaya başlamadan dvd de yeterli boş alan yok diyip overburn seçeneğini çıkartıyor istisnasız her oyunda bunun sebebi nedir,bu problemi çözersem birde clonecd ile deniyim?
  • hl2yi bitirmiştim bilgisayarda. xboxımda da en başdan başlıyım dedim ama dayanamadım. episode1e daldım hemen. 1.bölümü pek beğenmedim daha önce oynamamıştım ama 1 bitipde 2ye geçince şok oldum(episode2). grafikler mükemmeldi. özellikle içinde olduğumuz harita çok büyük. köprüden askerlerin geçtiği bölüme bittim

episode2 1e göre çok daha uzun sürüyor ve çok daha zevkli görevleri var. insan alışıyo hemen 3e geçmek istiyo bitince. bilenler bilir bi lostda prison breakde sezon finalinin verdiği tadı. episode2de de son chapter aynen böyleydi valla

benim kafama takılan şu var şimdi. xbox için episode 3ü sadece livedan mı yayınlarlar yoksa dvdsi çıkarmı?

• HL2 xbox portu değil ; ama gerçek 720p de değil yani Halo 3 gibi görünüyor genel olarak. Tırtıklar vs. Ya benim anlamadığım bilgisayarımda 2Ghz işlemci x1950Gt ekran kartı ile HDR+ 4xAA ile tüm efektler açık 1280x1024'de 60FPS sabit oynarken Xbox360'ta 1024x768 çözünürlükte ve AA'sız 30FPS oynamak büyük hayalkırıklığı oldu benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 13 Ekim 2007; 11:18:35 >
  • ya oyunlar süper akşam oynadım, bir baktım saat 04.30 yani zamanın nasıl geçtiğini hissettirmiyor
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.