Şimdi Ara

Half-Life 2: The Orange Box (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
0
Favori
8.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Portal'i bitirdim o chamber ler aynen oylee cok fena yav bitirince acilan levelleri hic oynamadim ama 3-4 tane var galiba en az portal yaratarak bitirme hiz vs dimi denemek lazim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Geymer

Bugun anca Portal'i oynama firsatim oldu, son bölume geldim ama ne bölummus...git git bitmek bilmiyor ve bilmeceler daha da zorlasiyor. Grafikler fena degil, gayet tatmin edici...kontroller super.

Team Fortress ise Live uzeri guzel bir oyun ama diger oyunlarin gölgesinde kaliyor malesef. Halo3 bence cok daha guzel ve zevkli. Singeline daha baslayamadim...Live bu, adamin yakasina yapistimi birakmiyor
    Gecemi 7 diger Turk arkadaslarla Halo3 oynayarak bitirdim ve cok zevkliydi, aralarinda kardesim Levihakanda vardi...bazi anlar seni ne kadar dusundum bir bilsen, özellikle beni ghost'la ezdiginde

bir daha oynarız halo3 abi ne var yahu

• Vay bizim halo3 tayfasi burdaymis.Az önceki maclarda güzeldi.Her gece alem var
  • olm bugun erken baslamissiniz geldim herkes cikti erhan'a mesaj attim cikti adam yav vurmucam bi daha onu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intikad -- 19 Ekim 2007; 0:38:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Firat_uk

olm bugun erken baslamissiniz geldim herkes cikti erhan'a mesaj attim cikti adam yav vurmucam bi daha onu

Erhan kayboldu piyasadan.Neyse yarin aksam devam
  • Beyler benide alsanaza HALO 3 kapışlarına. Lıve üyeliği bitmeden bi takılalım
  • Güzel bir geceydi arkadaşlara teşekkür ederim keyif aldım oynarken.İlk defa grup içinde live dan oyun oynadım çok keyifli geçti,akşama aksilik çıkmazsa devam edelim sabaha kadar giderdik iş olmasa :D
  • Half Life 2: Portal :p

http://www.gametrailers.com/player/usermovies/118748.html

GT'da User movies'e bakarken bi videoya rastladım paylaşmak istedim.
  • Doğrusunu söylemek gerekirse oyunu oynayana dek pek dikkate almamıştım, half life'ın yanında gelen cerez birşey diyordum fakat oyunu acıp oynamaya başladığımda ne kadar yanlış düşündüğümün farkına vardım. İnanılmaz zevkli bir oyun olmuş, oyunun baslarında olmama rahmen sürekli olarak yeni bölümlere ilerleme isteği insanın icini kemiriyor ve oyunun basından kalkamıyorsunuz.
  • Oyun dün itibariyle elime ulaşmıştır arkadaşlar Listeye benide ekleyebilirsiniz, Live da görüşürüz...
  • Bu gece atalım bi tur arkadaşlar 00:30 itibariyle nasipse Live dayım...
  • Atila, beni eklesene Live ? Arada taklırız TF2'de. Oyununda hayırlı olsun sonunda geldi yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cyrax

Atila, beni eklesene Live ? Arada taklırız TF2'de. Oyununda hayırlı olsun sonunda geldi yani.

Listen dolu sanırım eklenmiyor dostum
    Oyunu Fedexle almıştım, stoklara girmesini bekliyordum 10 günden beri
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cyrax

Atila, beni eklesene Live ? Arada taklırız TF2'de. Oyununda hayırlı olsun sonunda geldi yani.

Sen beni eklemeyi denermisin dostum?
  • arkadaşlar makinem ban'lı olduğundan TMF2 yi live'ın tadına vara vara oynayamıyorum.. ancak TMF2 de oyun'a single girip bot'larla oynama şansımış yokmu ben bi 5-6 dakka denedim ama olmadı eğer böyle bir imkanımız varsa yardım ederseniz çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverygt -- 12 Ocak 2008; 23:59:16 >
  • arkadaşlar paketteki oyunlardan sadece tf2 mi online oynanıyor
  • evet sadece tf2 multi oynanıyor....
  • Oyun çıktı.

Region Free
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

Oyun çıktı.

Region Free

Rusça ses.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante

quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

Oyun çıktı.

Region Free

Rusça ses.

Gülü seven dikenine katlanır.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.