Şimdi Ara

Half-Life 2: The Orange Box (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
0
Favori
8.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar orange box'ta half-life2 'nin multisi yokmu? sadece tf2'nin multisimi var? öyleyse çok ayıp etmişler
  • Şu halflife'ı bir türlü sevemedim gitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: dreampowder

arkadaşlar orange box'ta half-life2 'nin multisi yokmu? sadece tf2'nin multisimi var? öyleyse çok ayıp etmişler

Aynen öyle. Oyunun içeriğinde multi olarak sadece Team Fortress 2 var ama keşke Half-Life 2 Deathmatch'de olsaymış ama bende PC'de var o sorun olmuyor. Milletin kafasına kalorüfer ve klozet fırlatmak çok eğlenceli...

• Arkadaşlar Episode 2'de bir yerde takıldım.

Dişli bir çark var bir de kol var kolu çekiyorum,kol bir kere gidip geliyor dişli çarklar 1 saniyeliğine yön değiştiriyor ama hiçbirşey oldugu yok

Sap gibi kaldım orda asansör var sanırım tuş da var orada X'e basıyorum hiçbirşey olmuyor.

Çözümü nedir arkadaşlar yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
  • magara gibi bi yerdesin heralde orda bi tane dişlinin eksik olması lazım oralarda bi yerde o dişli onu al aralarına yerleştir olması lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnFoU

magara gibi bi yerdesin heralde orda bi tane dişlinin eksik olması lazım oralarda bi yerde o dişli onu al aralarına yerleştir olması lazım

Evet mağara gibi bir yerdeyim dişli çark var bir de kol var kolu çekiyorum hiçbirşey olmuyor.

Dişli tam olarak nerde hocam ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

quote:

magara gibi bi yerdesin heralde orda bi tane dişlinin eksik olması lazım oralarda bi yerde o dişli onu al aralarına yerleştir olması lazım

Evet mağara gibi bir yerdeyim dişli çark var bir de kol var kolu çekiyorum hiçbirşey olmuyor.

Arkanda sulak biyer var kaka orda motor var motorun içinden dişliyi al asansörün motoruna tak sonra bizim marslı asansörle incek aşağıdaki jenaratoru calıstıracak beraber takılcaksınız kaka.

• quote:

Orjinalden alıntı: Miex

quote:

quote:

Arkanda sulak biyer var kaka orda motor var motorun içinden dişliyi al asansörün motoruna tak sonra bizim marslı asansörle incek aşağıdaki jenaratoru calıstıracak beraber takılcaksınız kaka.

Evet arkada sulak yer var.Anladım hocam çok teşekkür ederim gece devam edeceğim oyuna.Sırf alyx vance için oynuyorum oyunu hastayım onun şirinliğine

@AnFoU sen de sağol hocam

• Rica ederim, bazen oyunda garip bulmacalar var geçemiyorum kırıcam gamepadi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miex -- 28 Mayıs 2008; 18:54:11 >
  • Evet harika bulmacalar vardı.

Mesela asansör gibi birşey var tuşa basıyorsun hemen kalkıp gidiyor yukarıya, yetişemiyorsun.

2-3 ağırlık yerleştirdim kalkamadı havaya bindim asansöre sonra attım ağırlıkları dışarı hoop yukarıya çıktım :D

Güzel bulmacalar var zeka geliştirici
  • Valla bulamıyorum bazen cidden sinir oluyorum genelde kapalı alan çünkü...dön dön başım dönüyor. Ben suan oyunda 3. chapterdayım sanırım o mağaralardan çıkıyoruz bilmemne ormanına, alyx falanda var yanımızda yerden çıkan ne kadar pislik yaratık varsa temizleye temizleye ilerliyorum.
  • Bir de bizi kovalayan bir yaratık varya gece ışıklar sönük oynuyorum oyunu ses de açık oyun içi de karanlık.

Yani tam donuma işemeye uygun bir ortam

Lb'ye bastım arkama bakmadan yardırıyorum :D

Arkadan ayak sesleri geliyor bunun acayip gerilmiştim valla.

Bir de oyunda ufak bir bug meydana geldi köşeye sıkıştım bu yaratık da yanımda ama bana dokunamıyor fakat sıkıştırdı beni oraya ne sağa gidiyorum ne de sola.Dünyanın mermisini harcadım ölümsüz o yaratık büyük ihtmal.Sinir olmuştum.Allahtan ondan önce savelemiştim oyunu yoksa ayvayı yemiştim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 28 Mayıs 2008; 19:19:02 >
  • quote:

Bir de bizi kovalayan bir yaratık varya gece ışıklar sönük oynuyorum oyunu ses de açık oyun içi de karanlık.

Yani tam donuma işemeye uygun bir ortam

Lb'ye bastım arkama bakmadan yardırıyorum :D

Arkadan ayak sesleri geliyor bunun acayip gerilmiştim valla.

Bir de oyunda ufak bir bug meydana geldi köşeye sıkıştım bu yaratık da yanımda ama bana dokunamıyor fakat sıkıştırdı beni oraya ne sağa gidiyorum ne de sola.Dünyanın mermisini harcadım ölümsüz o yaratık büyük ihtmal.Sinir olmuştum.Allahtan ondan önce savelemiştim oyunu yoksa ayvayı yemiştim :D

evet ölümsüz, sadece seni kaçırmaya yarıyor mağaradaki deliklere Bölümün sonuna az kalmış işte asansörü çalıştırınca bizim tek gözlü gelicek aşağıdaki jenaratörü çalıştırcak kapı açılcak ilerliycen biraz ve yeni chapter.

• Tamamdır hocam gece oynayacağım
  • Hort olacak ama paket nasıl almayı düşünüyorum tf2 oynanıyormudur ?
  • valla bende orange box var xbox da 5 tane 6 tane map var az oyuncular mal oyuncular var bayıyolar alıyosan steam al abi.
  • Sende varsa birlikte oynayalımmı ?
  • ben steam aldım ama bilgisyar benim dede olduğu için kasma yapıo artıkyeni bilgisyara :D eğer xbox a aldıysan orange box oynarız tabiki team fortress 2 benim gamertag imzada yazıo hocam. seninkini göremediğim için ben vereyim dedim
  • Ben ekledim seni dostum bi ara denk gelirsek oynarız cumartesi pzr. çok azz sw var ama yinede oynayan var
  • tamamdır hocam kabul ettim bende seni karşılaştıgımız anda konuşuruz livedan
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.