Şimdi Ara

Half Life 2 Portal -> beyaz anamenü sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar: Türk_o
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gün internetten portal oyunnu indirdim. Oyunu kurup açtıktan sonra beyaz bir anamenüyle karşılaşıorm. Ses var ancak görüntü bembeyaz. HL2 yide kurdum ancak sorun devam ediyor. Bu problemi nasıl düzeltebilirm yardım ederseniz sevinirim ...

• Ekran kartınızın son sürücülerini indirdiniz mi? Genelde bundan kaynaklanıyor böyle simsiyah, bembeyaz ekranlar... Hatta bazen silüet şeklinde binalar görünür, kaplamalar görünmez falan...

Ya da diğer bir ihtimal de; "internetten indirdim" derken eğer korsansa; oyunun bozuk olmasıdır... ve kimse size bu konuda yardımcı olamaz/olmaz.

Ama eğer Steam'den alıp indirdiyseniz, büyük ihtimalle ekran kartı sürücülerinden kaynaklanan bir sorun.
    Ayrıca ekran kartı sürücüleri haricinde oyunun yapımcısı tarafından yayınlanan patch yani yamalar da oluyor, çeşitli ekran kartlarıyla olan uyumsuzluklar bu yamalarla gideriliyor, belki bilginiz vardır, onlara bakın derim.
  • aynısıyla ben karşılaştım. aslında ben değil arkadaşım. bende sorunsuz çalışan oyunu arkadaşıma götürdüm. bembeyaz ekren. ses var, görüntü yok. oyunda sorun yok bunu da bilmeni isterim oyun çalışıyor. ekran kartın Ati olabilir mi?
  • Evet ekran kartım ati radeon x550 (dandik bi kart) ama oyunda sorun olmadığına eminim çünkü daha önce bir cd almıştım aynı hatayı ondada gösterdi. Ancak anlayamadığım nokta HL- episode 1, 2 ikisinide oynadım ve hiç bi sorun yaşamadım. bu oyunu oynayabilmenin bir yolu olmalı esasında ama nasıll...
  • masaüstündeki portal kısayolunu sağ tıklayıp özelliklere girin.

hedef kısmına

"C:\Program Files\Portal\hl2.exe" -game portal -window -dxlevel 81 +mat_forcehardwaresync 0

C:\progam files kısmı kurduğunuz yere göre değiştirin tabi. bu parametreler beyaz ekran problemini ortadan kaldırıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Half-Life 3 [ANA KONU] #Episode3
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.