Şimdi Ara

Half Life 2 Sorunu ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben bi kaç hafta önce half life 2 yi satın aldım steamden. sonra co-op oynadık baya arkadaşlarla sonra oyuna girdigimde fullbright yani çok parlaklık oldu oyunda yani ışıklandırma falan çok hiç biyerde gölge yok grafiklerin kalitesi düştü oyundan hiç zevk almamaya başladım sonra nette buldum çözüm -mat_dxlevel 90 -mat_hdr_level 2 -mat_hdr_enabled -mat_fullbright 0 bunları sırasıyla yazdım oldu sonra bi ara gene oldu bu sefer bunları yazdıgımda mavi mor ekran oldu hareket edebiliyorum sadece ekran mavi mor ekran sonra bi çözüm daha buldum video izledim aynı kodu yaz dı ama sonra -mat_dxlevel 80 yazdı bende yazdım oldu ama her ölüşümde vea her yükleniyor demesinde yeni bölüme geçtigimde veya oyuna yeniden girdigimde hep aynısı oluyo kodu tekrar tekrar yazmak zorunda kalıyorum bi çözüm varsa lütfen yazzın arkadaşlar boşuna para vermiş olmayayım. şimdiden teşekkürler

• Steam arayüzünden Half Life 2'ye sağ tıklayıp düzenle seçeneğine girin, oyunu çalıştırma seçeneklerine +mat_dxlevel 90 +mat_hdr_level 2 +mat_fullbright 0 yazıp tamam diyin sürekli değişmez düzelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikideli13 -- 30 Temmuz 2015; 16:12:25 >
  • ikideli13 kullanıcısına yanıt
    allah razı olsun be kardeşim haftalardır bulamıyodum çok saol
  • dnzyrt352 D kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.
  • bende mavi eekran geliyo xpde sadece half life 2de

@huseyi
  • acaba ekran kart mı yetmiyo@hüseyin ekşi
  • bide nerden giriliyo soyleyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Half-Life 3 [ANA KONU] #Episode3
    17 yıl önce açıldı
    Half Life 2 Çıldıracam
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.