Şimdi Ara

Half-Life 3 [ANA KONU] #Episode3 (334. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.985
Cevap
25
Favori
345.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Burakc.

quote:

Orijinalden alıntı: freedom667

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Days Grace

quote:

Orijinalden alıntı: lionc10ln

oyun bu senede çıkmıcak.
    left 4 dead 3 yada portal çıkar

portal bi 4 sene çıkmaz belki hiç çıkmaz ama l4d3'e razıyım ben

Allah aşkına ne Left For Dead'i ya off

HALF LIFE 3 İSTİYORUZ

ya arkadaş left 4 dead 3 çıkmaz. neden çıkkmaz. çünkü yapımcısı turle rock studios. o da valve den ayrıldı. muhtemelen ya portal 3 yada half life ep3 gösterilir.

İyi o zaman Bak Portal 3'e de razıyım ama biraz daha uzun olsa hiç fena olmaz

left 4 dead 3 rock studiosa geçtiyse boşver ozaman onu.portal 3 yada başka bi oyun çıkarırlar.boşuna heveslenmeyin çıkmaz half life

• aga nediyim valla onun için üye oldum çok hırs yaptım .d.d
  • Half life ile alakalı değil ama gördüm ve çok hoşuma gitti.
    Pedro Calvoyoutube
    [Portal 2] Want You Gone - Fan Music Video
    http://www.youtube.com/watch?v=25ClYY5mwbc
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: freedom667

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Days Grace

quote:

oyun bu senede çıkmıcak.
    left 4 dead 3 yada portal çıkar

portal bi 4 sene çıkmaz belki hiç çıkmaz ama l4d3'e razıyım ben

Allah aşkına ne Left For Dead'i ya off

HALF LIFE 3 İSTİYORUZ

ya arkadaş left 4 dead 3 çıkmaz. neden çıkkmaz. çünkü yapımcısı turle rock studios. o da valve den ayrıldı. muhtemelen ya portal 3 yada half life ep3 gösterilir.

İyi o zaman Bak Portal 3'e de razıyım ama biraz daha uzun olsa hiç fena olmaz

left 4 dead 3 rock studiosa geçtiyse boşver ozaman onu.portal 3 yada başka bi oyun çıkarırlar.boşuna heveslenmeyin çıkmaz half life

geçmediki. 1. ve 2. oyunu da o yaptı

• quote:

Orijinalden alıntı: macera05

Half life ile alakalı değil ama gördüm ve çok hoşuma gitti.
    http://www.youtube.com/watch?v=25ClYY5mwbc

video güzelmiş bu şarkı portal 2 nin sonunda mı çalıyodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackScorpion35

quote:

Orijinalden alıntı: bykrm

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xLordRealx

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SerseriGezgin

quote:

Orijinalden alıntı: Gordon_Freman

G-Man, Shephard ve Freeman arasında seçim yaptı. Freeman 'i seçti. Shephard Op Force ile birlikte sona erdi. Gelmez artık.

Op Force ile birlikte sona ermiş olsaydı shephard ölmüş olurdu ama öylede olmadı sadece tıpkı gordon gibi oda G-man tarafından uyutuldu gerçi bunu sende biliyorsun..
    aman ne diyorum ki ben.. gelsin bak dediğim çıkmazsa kendimi 30 gün banlayacam bu forumdan bunuda yazdım göreceğiz

Half-Life 2'nin "lost coast'dan sonra en çok bilinen ve oynanan modu hl2 awakening'i oynamanızı tavsiye ederim ;) shephard zaten yaşıyor ve hl2'dede yapıcanı yapdı...

Ha?

sana kendi steam profilimden bi resimle cevap vereyim...

Dostum bu modu yükledim sonra steam sdk base 2006 yı indirdi kendisi. Moda tıklıyorum açılıyor tam başlama ekranı gelicek
    Platform error : module failed to initialize diye bir hata weriyor, nasıl açıcm yardımıcı olurmusun ?

Tabi seve seve olayım

Öncelikle steam'ı ingilizce veya türkçe harici farklı bi yabancı dilde kullanıyorsan malesef yardımcı olamıycam, lâkin steam'ı türkçe olarak kullanıyorsan, sorunun benim daha önce karşılaşdığım sorunun aynısıdır ki çözümüde gayet basit, şöyle ki;

görev çubuğundan steam'a sağ tıkla ve ayarlar de, sekmelerden arayüz' e gelip en üstden steam dilini türkçeden ingilizceye değiştir burda steam reset yapmak istiycek evet de, ve steam ingilizce olarak açılınca oyuna gir, daha sonra oyunu kapatınca gene türkçeye dönüş yap, sölediğin hata kodu bendede olmuşdu ve dili ingilizce'ye çevirince düzelmişdi ayrıca bazı oyunlar tıkpı hl2 awakening gibi türkçe steam'da çalışmıyordu ve sorunu hep aynı şekilde çözdüm, umarım yardımcı olabilmişimdir...

arkadaşım sen ne kadar büyük bir iyilik yaptığının farkında mısın?sonunda bu dediğin yolu uygulayarak half life 2 episode 1 oyununu çalıştırabildim.günlerdir bu oyunu çalıştırmaya çalışıyordum.en sonunda senin dediğini uyguladım ve sorun çözüldü.bir çok kişi bu bendeki sorundan oyunu oynayamadı.tekrar çok teşekkürler.

• E3 te:
    Left For Dead 3 AÇIKLANMAYACAK. Left For Dead'a ortak olan şirketlerden biri Valve'den ayrıldı. Yeni oyunun çıkması uzun sürecek.
    Portal 3 AÇIKLANMAYACAK. Portal 2'nun DLC'leri daha bitmedi.
    Counter Strike : Global Offensive veya Dota 2 GÖSTERİLMEYECEK. Valve kendisi E3'nun sadece yeni oyun açıklamaları için olduğunu söyledi.
    Gösteri 2 saat olacak ve Valve bir ünlüyü sunucu olarak çıkartabilir. Yeni bir oyun duyuracaklar ve bu oyun BÜYÜK İHTİMALLE Half-Life 3.

Kanıtların biriside şu:
    Ben Operation Crowbarı yöneten adamım. Bilmiyorum biliyomusunuz ama Operation Crowbar bir Valve protestosuydu. Steam forumlarındaki çok kişi Valve'ye GERÇEK crowbar yolladı. 50'den fazla crowbar toplandı. Fakat aylardır mail atıyorum, aldığım tek cevap şu:

50+'den fazla crowbar aldık. Şu an onlarla ilgili güzel bişey yapıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ded-

E3 te:
    Left For Dead 3 AÇIKLANMAYACAK. Left For Dead'a ortak olan şirketlerden biri Valve'den ayrıldı. Yeni oyunun çıkması uzun sürecek.
    Counter Strike : Global Offensive veya Dota 2 GÖSTERİLMEYECEK. Valve kendisi E3'nun sadece yeni oyun açıklamaları için olduğunu söyledi.
    Gösteri 2 saat olacak ve Valve bir ünlüyü sunucu olarak çıkartabilir. Yeni bir oyun duyuracaklar ve bu oyun BÜYÜK İHTİMALLE Half-Life 3.

Kanıtların biriside şu:
    Ben Operation Crowbarı yöneten adamım. Bilmiyorum biliyomusunuz ama Operation Crowbar bir Valve protestosuydu. Steam forumlarındaki çok kişi Valve'ye GERÇEK crowbar yolladı. 50'den fazla crowbar toplandı. Fakat aylardır mail atıyorum, aldığım tek cevap şu:

süper
    artık yanımda alyx elimde gravity gun combine askerlerini oradan oraya oradan oraya

• quote:

Orijinalden alıntı: Ded-

E3 te:

Kanıtların biriside şu:

doğrudur. çünkü portal 2 de dediğin gibi dlc ler bitmedi. dota 2 daha çıkmadı. e counter strike geliyor. bide gabe newell " içinde 3 olan bi oyunu duyurcaz" dedi. %90 yeni half life olacak.

• içinde 3 olan bir oyun -> HL2: Ep3 de olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

içinde 3 olan bir oyun -> HL2: Ep3 de olabilir

half life olsunda başka bişey istemiyom
  • quote:

içinde 3 olan bir oyun -> HL2: Ep3 de olabilir

Ha Half Life 3 ha Episode 3 ne farkeder İçinde Half Life sözcüğü olsunda başka birşey istemem Yeterki o hikayenin bi parçası olsun

• Aynen aynen half life olsun da o yeter. Half Life 1'i indirdim bugün başladım. Daha oynamadım gerçi, labaratuvarı patlattık sonra save edip çıktım HL1'de alt yazı yok mu bu arada (ingilizce yani, oyunun kendisinden)? Alt yazı olmayınca bazı konuşmaları anlayamıyorum.
  • quote:

Aynen aynen half life olsun da o yeter. Half Life 1'i indirdim bugün başladım. Daha oynamadım gerçi, labaratuvarı patlattık sonra save edip çıktım HL1'de alt yazı yok mu bu arada (ingilizce yani, oyunun kendisinden)? Alt yazı olmayınca bazı konuşmaları anlayamıyorum.

maalesef hl1 altyazı desteklemiyor olsaydı tr yama indirirdim ne güzel oynardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifc1

quote:

Aynen aynen half life olsun da o yeter. Half Life 1'i indirdim bugün başladım. Daha oynamadım gerçi, labaratuvarı patlattık sonra save edip çıktım HL1'de alt yazı yok mu bu arada (ingilizce yani, oyunun kendisinden)? Alt yazı olmayınca bazı konuşmaları anlayamıyorum.

Sesi iyice açıp dikkatlice dinleyeceğiz artık napalım

• "İçinde 3 olan bi oyun duyurucaz" demelerini hiç ciddiye almayın. Half Life ile alakası olucağını hiç sanmıyorum. Tamam L4D, Portal falan çıkamaz daha sebepleri ortada ama genede duyurulacaksa bişey o Half Life olmaz. İçinde 3 olması muhtemel olan olan ve geriye kalan bi Half Life var. Eee valve bilmiyomu bizim bunu cok kolay tahmin edebileceğimizi. Öyle bişey olmaz. Makarna tanrılarının yaşadığı dönemden kalma bi oyunun 3.serisi çıkar, gordon çıkmaz arkadaş.

"Arap sen içme bokunu çıkarıyosun."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmtdmrdkn -- 31 Mart 2012; 15:16:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hangman23

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bykrm

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xLordRealx

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SerseriGezgin

quote:

Orijinalden alıntı: Gordon_Freman

G-Man, Shephard ve Freeman arasında seçim yaptı. Freeman 'i seçti. Shephard Op Force ile birlikte sona erdi. Gelmez artık.

Op Force ile birlikte sona ermiş olsaydı shephard ölmüş olurdu ama öylede olmadı sadece tıpkı gordon gibi oda G-man tarafından uyutuldu gerçi bunu sende biliyorsun..
    aman ne diyorum ki ben.. gelsin bak dediğim çıkmazsa kendimi 30 gün banlayacam bu forumdan bunuda yazdım göreceğiz

Half-Life 2'nin "lost coast'dan sonra en çok bilinen ve oynanan modu hl2 awakening'i oynamanızı tavsiye ederim ;) shephard zaten yaşıyor ve hl2'dede yapıcanı yapdı...

Ha?

sana kendi steam profilimden bi resimle cevap vereyim...

Dostum bu modu yükledim sonra steam sdk base 2006 yı indirdi kendisi. Moda tıklıyorum açılıyor tam başlama ekranı gelicek
    Platform error : module failed to initialize diye bir hata weriyor, nasıl açıcm yardımıcı olurmusun ?

Tabi seve seve olayım

Öncelikle steam'ı ingilizce veya türkçe harici farklı bi yabancı dilde kullanıyorsan malesef yardımcı olamıycam, lâkin steam'ı türkçe olarak kullanıyorsan, sorunun benim daha önce karşılaşdığım sorunun aynısıdır ki çözümüde gayet basit, şöyle ki;

görev çubuğundan steam'a sağ tıkla ve ayarlar de, sekmelerden arayüz' e gelip en üstden steam dilini türkçeden ingilizceye değiştir burda steam reset yapmak istiycek evet de, ve steam ingilizce olarak açılınca oyuna gir, daha sonra oyunu kapatınca gene türkçeye dönüş yap, sölediğin hata kodu bendede olmuşdu ve dili ingilizce'ye çevirince düzelmişdi ayrıca bazı oyunlar tıkpı hl2 awakening gibi türkçe steam'da çalışmıyordu ve sorunu hep aynı şekilde çözdüm, umarım yardımcı olabilmişimdir...

arkadaşım sen ne kadar büyük bir iyilik yaptığının farkında mısın?sonunda bu dediğin yolu uygulayarak half life 2 episode 1 oyununu çalıştırabildim.günlerdir bu oyunu çalıştırmaya çalışıyordum.en sonunda senin dediğini uyguladım ve sorun çözüldü.bir çok kişi bu bendeki sorundan oyunu oynayamadı.tekrar çok teşekkürler.

Ne demek :) yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

• quote:

Orijinalden alıntı: arifc1

quote:

halflife: source de var altyazı desteği o versionu edinin

• quote:

Half Life'da altyazı yok, ancak sonradan çıkan source motorunu kullanan (Sözde source ama hemen hemen aynı grafikler) Half Life Source'da altyazı desteği var hatta türkçe yamasıda var

Edit: Geç kalmışım üstte arkadaş bahsetmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantom7 -- 31 Mart 2012; 16:33:38 >
  • arkadaşlar bu seneki e3 ne zaman ?
  • 
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.