Şimdi Ara

Half-Life 3 [ANA KONU] #Episode3 (333. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.983
Cevap
25
Favori
345.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim şöyle bi senaryom var ep2 de helikoptere binecez alyx le giderken çölde meydey diyip düşecekler oradan bir kutup ayısı gelecek nasılmı geldi?tabiki portal silahı ile ****or yolladı.Sonra bunlar kaçarken kutup aysısı gordonu yakalayacak ikisi tepişirlerken gordonun hev üstünden çıkacak kutup ayısı giyecek sonra kutup ayısı ordan kaçıp gidecek gordonda don atlet kalacaklar sonra alyx de gelecek oda sıcak oldupğundan bende soyunayım diyecek sonra belki üstümüzden bir kuş geçer kanadından bir tüy düşer iner döne döne gökyüzünden hiçbir yüz güzel değil senin yüzünden şarkısı ve alt yazı girecek ekran kararacak ve half life serisi son bulacak hl3.exe tamı tamına 46 mb olacak ve sadece 5 dolara satılacak!!1
  • Alyx in babası aslında GMAN ... Half life 2 de vortilerin konuşmasına dikkat edin (şehrin dışındaki konuşan vorti) GMAN alyxnin öz babası
  • oyun bu senede çıkmıcak.
    left 4 dead 3 yada portal çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lionc10ln -- 28 Mart 2012; 21:57:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lionc10ln

oyun bu senede çıkmıcak.
    left 4 dead 2 yada portal çıkar.

Tamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: South Korea

benim şöyle bi senaryom var ep2 de helikoptere binecez alyx le giderken çölde meydey diyip düşecekler oradan bir kutup ayısı gelecek nasılmı geldi?tabiki portal silahı ile ****or yolladı.Sonra bunlar kaçarken kutup aysısı gordonu yakalayacak ikisi tepişirlerken gordonun hev üstünden çıkacak kutup ayısı giyecek sonra kutup ayısı ordan kaçıp gidecek gordonda don atlet kalacaklar sonra alyx de gelecek oda sıcak oldupğundan bende soyunayım diyecek sonra belki üstümüzden bir kuş geçer kanadından bir tüy düşer iner döne döne gökyüzünden hiçbir yüz güzel değil senin yüzünden şarkısı ve alt yazı girecek ekran kararacak ve half life serisi son bulacak hl3.exe tamı tamına 46 mb olacak ve sadece 5 dolara satılacak!!1

hocam bu nedir yav neyin kafasını yaşıyorsunuz?

• Half life 1 hiç oynamadım, HL2, ep1 ve ep2 orjinal var ama daha ep1 ve ep2 ye elimi sürmedim. Sizin yüzünüzden Half Life1'den başlayıp hikayeyi anlayarak, bütün ek paketleri ve ana oyunları oynayacağım Portal 1 ve 2'yi de tekrar bitiririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

Half life 1 hiç oynamadım, HL2, ep1 ve ep2 orjinal var ama daha ep1 ve ep2 ye elimi sürmedim. Sizin yüzünüzden Half Life1'den başlayıp hikayeyi anlayarak, bütün ek paketleri ve ana oyunları oynayacağım Portal 1 ve 2'yi de tekrar bitiririm.

Bak şimdi canımı çektirdin birader
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burakc.

quote:

Half life 1 hiç oynamadım, HL2, ep1 ve ep2 orjinal var ama daha ep1 ve ep2 ye elimi sürmedim. Sizin yüzünüzden Half Life1'den başlayıp hikayeyi anlayarak, bütün ek paketleri ve ana oyunları oynayacağım Portal 1 ve 2'yi de tekrar bitiririm.

Bak şimdi canımı çektirdin birader

kotalı internetimle half life indiriyorum valla düşün halimi

• quote:

Hocam ben de 2-3 yıl önce HL2'nin son bölümlerine kadar geldim, HL1'i de yıllar önce bikaç bölüm oynamıştım. Geçenlerde konuda dolanırken gaza geldim en baştan başlayayım dedim HL1 Source'u indirdim Türkçe yama da indirdim büyük hevesle başladım. En son 12. chapter'daydım kaç haftadır hiç oynayasım gelmiyor. Oynarken bazı bölümlerde gerçekten oyunun bir efsane olduğunu hissediyorsunuz, bazı bölümlerdeyse öldür ilerle mantığından sıkılmaya başlıyorsunuz. Bakalım belki devam ederim ama hala hiç canım istemiyor nedense. Umarım senin sonun da benim gibi olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkPrince27 -- 29 Mart 2012; 12:47:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: South Korea

benim şöyle bi senaryom var ep2 de helikoptere binecez alyx le giderken çölde meydey diyip düşecekler oradan bir kutup ayısı gelecek nasılmı geldi?tabiki portal silahı ile ****or yolladı.Sonra bunlar kaçarken kutup aysısı gordonu yakalayacak ikisi tepişirlerken gordonun hev üstünden çıkacak kutup ayısı giyecek sonra kutup ayısı ordan kaçıp gidecek gordonda don atlet kalacaklar sonra alyx de gelecek oda sıcak oldupğundan bende soyunayım diyecek sonra belki üstümüzden bir kuş geçer kanadından bir tüy düşer iner döne döne gökyüzünden hiçbir yüz güzel değil senin yüzünden şarkısı ve alt yazı girecek ekran kararacak ve half life serisi son bulacak hl3.exe tamı tamına 46 mb olacak ve sadece 5 dolara satılacak!!1

İyi güldüm eline sağlık hocam

• quote:

oyun bu senede çıkmıcak.

portal bi 4 sene çıkmaz belki hiç çıkmaz ama l4d3'e razıyım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Days Grace

quote:

oyun bu senede çıkmıcak.

Allah aşkına ne Left For Dead'i ya off

HALF LIFE 3 İSTİYORUZ

• herhalde l4d hl'nin yanından geçemez ama bu sene de çıkçakmış gibi gözükmüyo. ne kadar çıkmasına az kala duyurulcak dense de ortada oyun içi görüntü bile yok
  • quote:

herhalde l4d hl'nin yanından geçemez ama bu sene de çıkçakmış gibi gözükmüyo. ne kadar çıkmasına az kala duyurulcak dense de ortada oyun içi görüntü bile yok

Çıkarsa da çıkmasada birşey farketmiyecek benim için eskisi gibi beklemiyorum oyunu çünkü doom 4 geliyor diablo 3 geliyor darksiders 2 var daha bir çok oyun daha geliyor şuan aklıma gelmiyen kısacası artık umrumda değil ha şimdi çıkış tarihi açıklanırsa mayısta ya da haziranda oyun gelecek dense ozaman ona göre bir bütçe daha ayıırrım orası ayrı ama daha ortada hol yok yumurta yok bu oyun 2013 de felan anca çıkacak böyle giderlerse ve yine 2-3 saatlik episode oynayacağız hiç gereği yok

• HL3 bir yana, acaba düşünüyorum, Valve eski oyunlara hiç el atmayacak mı? Mesela HL'nin hikayesi ile paralel ilerleyen Opposing Force vardı. Source'la 2. oyunu çıkartılabilirdi. Yanlış bilmiyorsam Adrian Shephard, Gordon Freeman'ın yaptığı gibi G-Man'in teklifini kabul etmişti. HL2'ye paralel bir oyun yapılabilirdi.

Ya da düşündüm, Left 4 Dead'i neden multiplayer odaklı yaptılar? Buna da uygun bir senaryo modu olabilirdi belki.

Blue Shift'ten hiç bahsetmiyorum bile.
  • quote:

quote:

quote:

oyun bu senede çıkmıcak.

HALF LIFE 3 İSTİYORUZ

ya arkadaş left 4 dead 3 çıkmaz. neden çıkkmaz. çünkü yapımcısı turle rock studios. o da valve den ayrıldı. muhtemelen ya portal 3 yada half life ep3 gösterilir.

• Sabır yerini öfkeye bırakmaya başlamış anlaşılan.Valve facebook'daki bütün resmi sayfalarından kendilerinin de içinde olduğu bi yarışma duyurdu.Kendi grubunda artık son rakibinin Bethesda olduğunu ve onları alt etmeleri için biz hayranlarından destek istediğini söyledi..Normalde milyonlarca fan tabi kardeş buyur derdi ama o kadar dolmuşuz ki ben dahil büyük çoğunluk "ep3 yoksa oy da yok" gibi mesajlar yağdırdı..He gerçi oylarını verdim ama olsun :p Valve-Portal-Half Life gibi yüzbinlerce hayranın olduğu resmi sayfalarından bu tepkileri görmek adımermek adına yeterli olmuştur.Ama bu adamlar bizi hiç bi zaman üzmedi gene efsane gelecek adım gibi eminim.Max Payne 3'ün başka firmaya devredilmesinden sonra yaşadığım acının üstüne bi de Valve kazık atmaz bize,evet atmaz :|
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom667

quote:

quote:

quote:

oyun bu senede çıkmıcak.

HALF LIFE 3 İSTİYORUZ

ya arkadaş left 4 dead 3 çıkmaz. neden çıkkmaz. çünkü yapımcısı turle rock studios. o da valve den ayrıldı. muhtemelen ya portal 3 yada half life ep3 gösterilir.

İyi o zaman Bak Portal 3'e de razıyım ama biraz daha uzun olsa hiç fena olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: marjinal1st

HL3 bir yana, acaba düşünüyorum, Valve eski oyunlara hiç el atmayacak mı? Mesela HL'nin hikayesi ile paralel ilerleyen Opposing Force vardı. Source'la 2. oyunu çıkartılabilirdi. Yanlış bilmiyorsam Adrian Shephard, Gordon Freeman'ın yaptığı gibi G-Man'in teklifini kabul etmişti. HL2'ye paralel bir oyun yapılabilirdi.

Ya da düşündüm, Left 4 Dead'i neden multiplayer odaklı yaptılar? Buna da uygun bir senaryo modu olabilirdi belki.

Blue Shift'ten hiç bahsetmiyorum bile.

portal var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoSsnak -- 29 Mart 2012; 15:34:08 >
  • facebook sayfasındaki yorumlar harbiden feci iyi yapmışlar
  • 
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.