Şimdi Ara

Half-Life 3 [ANA KONU] #Episode3 (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.983
Cevap
25
Favori
345.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Gordon_Freman

quote:

Orjinalden alıntı: Pir

quote:

Pir eğer sen hl3 e diyorsan hl3 ü sen içmişsinde yazmışsın buraya

E doğru değil mi? Valve hangi baba oyunu çıkardı kaç yıldır? Half Life 2'den beri yatıştalar.

ben ep3 ün 2009 da geleceğini düşünüyorum hl3 te bundan 3-4 duruma göre 5 yıl sonra çıkar

+1

ama gercek olan şuki "Eşşeğin gözüne suyu kaçırmadan" artık oyunu müthiş bir finalle bitirmeliler

• ep3 cıkınca bide yanında portalın devam oyununun gelecegini tahmin ediyorum bu sefer apertureyi daha yakından tanırız mesela borealisten cıkacak teknolojilerin falan nasıl yapıldıgını ne işe yaradıgını portal oyununda görebiliriz saten aperture nin sırrı 19. bölümde cıkmıstı biraz ama daha bilinmesi gereken cok sey war bence ve ep3 te breen ile karsılasabiliriz advisor bedeninde ve ep3 te combineden kurtulabiliriz ama bence borealisteki teknoloji 2. black mesa faciası yaratacak ve işler yine karısacak gibi geliyor bana inş çok fazla uzamaz çıkış tarihi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 11 Şubat 2008; 16:00:05 >
  • Gordon'un konuşmaları seslimi olmuş oyunda ne?
    Ve sanırım City17de değil artık hikaye ayrıca hala oyunda FPS görüntüsündne ayaklar felan gözükmüyor uçan bir kafa
  • ep2 nin sonunada bi helikopter vardı üzerinde sovyet simgesi kırmızı yıldız olan.borealise giderken onu mu kullancaz?bide yanlış ahtırlamıyorsam oyunun sonunda dr.mossmanı kurtarcaktık nooldu o iş?ep3 deki olaylar o kadının çevresinde gelişebilir...
  • quote:

quote:

evohan grafik motorlarına makyajlama yapılmasını ilk senden duyuyorum yani dediğin çok saçma

Oyun motoruna makyaj yapılmıyor grafiklere makyaj yapılıyor. Motor aynı motor gene...

motora değil oyuna bakmak lazım Half - Life serisi tam bir efsane. Motoru da gayet sağlam
    her yeni EP yi bitirdiğimde öbürünü beklemekten ömrümden ömür gidiyo.
  • Beklemeye devam...
  • Half Life 1 in verdiği tadı o hissi başka hiç bir oyun o kadar veremedi. Half life1 tam bir efsane, tam bir devrimdi. Black mesa nın bitmek bilmeyen genişliğinde ilerlemek çok değişik bir duyguydu, sanki bende oarada yaşıyordum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yigit1_g2

Half Life 1 in verdiği tadı o hissi başka hiç bir oyun o kadar veremedi. Half life1 tam bir efsane, tam bir devrimdi. Black mesa nın bitmek bilmeyen genişliğinde ilerlemek çok değişik bir duyguydu, sanki bende oarada yaşıyordum.

Amerikanın black mesa gibi ne projeleri var da kendi dedikleri gibi(Amerikan Çıkarları)için açıklamıyolar.
    ilgilenenlere bir örnek
    Kuzey kutbu uçuşa yasaklanmıştır Amerika tarafındanAcaba neden?
    http://www.bilinmeyen.com/makale.php?id=742

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HRNclk777 -- 13 Şubat 2008; 14:10:57 >

• ben area 51 de black mesa gibi bir yer oldugunu düşünüyorum onun kadar büyük olmasada black mesa gibi bence oda yer altında saten söylentilere göre
  • quote:

Orjinalden alıntı: HRNclk777

quote:

Orjinalden alıntı: yigit1_g2

Half Life 1 in verdiği tadı o hissi başka hiç bir oyun o kadar veremedi. Half life1 tam bir efsane, tam bir devrimdi. Black mesa nın bitmek bilmeyen genişliğinde ilerlemek çok değişik bir duyguydu, sanki bende oarada yaşıyordum.

Amerikanın black mesa gibi ne projeleri var da kendi dedikleri gibi(Amerikan Çıkarları)için açıklamıyolar.
    ilgilenenlere bir örnek
    Kuzey kutbu uçuşa yasaklanmıştır Amerika tarafındanAcaba neden?
    http://www.bilinmeyen.com/makale.php?id=742

Adam bi yandan uçağı kullanıp bi yandan da günlüğünü mü yazıyor?...

• o video fake
  • portallada uğraşıolar yine orange box gibi bişey yapmaya çalışırlarsa çıkması uzun sürer kesin
  • aceleye gerek yok torunlarımızla oynarız
    dede bana masal oku yerine dede biraz hl2078 oynayalım derler
  • hl1 de hani labortuvar gibi yerde tekerlikli masayı lazerlerin içine sürüklüyoz ya onun manası nedir? bilerek mi oluyo kazayla mı oluyo ne oluyo?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kitapkurduyerim

hl1 de hani labortuvar gibi yerde tekerlikli masayı lazerlerin içine sürüklüyoz ya onun manası nedir? bilerek mi oluyo kazayla mı oluyo ne oluyo?

yanlış hatırlamıyorsam dr.breen bize yapmamızı sölüyor.
  • quote:

hl1 de hani labortuvar gibi yerde tekerlikli masayı lazerlerin içine sürüklüyoz ya onun manası nedir? bilerek mi oluyo kazayla mı oluyo ne oluyo?

Bilerek itiyoruz. Bize kimse söylemiyor.(Yanlış hatırlamıyorsam ) O masanın ucunda Crystall vardı ve onunla dünyalar arası kapı açıyorduk
  • quote:

Orjinalden alıntı: manhack

quote:

yanlış hatırlamıyorsam dr.breen bize yapmamızı sölüyor.

kristal g-man tarafından eli ye verilmişti black mesa da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 15 Şubat 2008; 16:40:19 >
  • gman eliye verdi fakat eli isteyerek bu deneyi yaptırtamaz o deneyin yapılmasını emir veren breen,ayrıca gordon bilerek itmedi deneyde yapılacak birşeydi
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: airea

Daha episode2 yi oynamadık 3 çıkıyor, 30 dolara satıyolar steamde, biraz ucuzlasa da alsak.

Daha ne kadar ucuzlayacak yaw? Adamlar beş oyunu 50 liraya satıyor...

hangi 5 oyun 50 lira yahu? Sadece Episode2 yi almak istiyorum ben, on da 30 dolar yazmışlar steamde. Diğer eklentiler modlar multi oyunlar umurumda değil. Sadece ep2 lazım bana... Her episode a 30 dolar verirsek işimiz var...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.