Şimdi Ara

Half-Life 3 [ANA KONU] #Episode3 (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.983
Cevap
25
Favori
345.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yanlış hatırlamıosam doktor kadını bulmak için bir gemiyi bulmamız gerekiodu
  • Çıkması 2009'u çok rahat bulur hatta 2. çeyreğinde bile çıkabilir bence.
  • Ya bu Valve iyice abartı devlet sırrı gibi hiçbişi sölemiyolar beklerken (biiiiiiiiipppp) kıllar ağaracak.
  • senaryo yazıp oyunu yönetenlere birer oscar vermek lazım. spielberg'le lucas bir araya gelip de süper dizi yada seri film çekse diyecem ama herhalde imkansızlığın daniskası olur bu saatten sonra. onlara senaryoyu okutacanda, oyuncu bulacaklarda, imdbden sıra alacaklarda, ooo ooo ooooooooo, ama bir düşünsenize güzel olmaz mıydı? gordon nasıl olsa yaşlanmıyor hani.

bu arada gelmiş geçmiş en iyi oyun grafiklerine sahip oyun. source motorunu tek geçerim. cryengine ile kıyaslamam fakat en kötü pclerde bile rahatlıkla açabiliyor oyunu.
  • nne zaman çıkarcklar şu traillerı yaw.
  • inş diğer seriler gibi gene süper olur sabırsızlıkla bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: IlDestilI

inş diğer seriler gibi gene süper olur sabırsızlıkla bekliyorum

ona hiç şüpem yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: manhack

quote:

ona hiç şüpem yok.

bu bir kesinliktir zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: genççotanak

quote:

quote:

ona hiç şüpem yok.

bu bir kesinliktir zaten

Olmama olasılığı varmı ki zaten
    Bence Epsido 3'den sonra HALF LİFE 3 ile olayı finallemeliler diye düşünüyorum.

• episode 3 ile sadece half life 2 nin kurgusu bitecek normal half life serisi daha devam edecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackF!Re

episode 3 ile sadece half life 2 nin kurgusu bitecek normal half life serisi daha devam edecek

Half Life 3 de bölümlere ayrılmaz heralde? Direk çıkıp serinin sonlanması lazım bence.
  • half life 3 te serilere ayrılabilir umarım öyle olur ama daha kesin bir acıklama gelmedi valve den

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 24 Mart 2008; 1:27:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

senaryo yazıp oyunu yönetenlere birer oscar vermek lazım. spielberg'le lucas bir araya gelip de süper dizi yada seri film çekse diyecem ama herhalde imkansızlığın daniskası olur bu saatten sonra. onlara senaryoyu okutacanda, oyuncu bulacaklarda, imdbden sıra alacaklarda, ooo ooo ooooooooo, ama bir düşünsenize güzel olmaz mıydı? gordon nasıl olsa yaşlanmıyor hani.

bu arada gelmiş geçmiş en iyi oyun grafiklerine sahip oyun. source motorunu tek geçerim. cryengine ile kıyaslamam fakat en kötü pclerde bile rahatlıkla açabiliyor oyunu.

bilmez miyim zamanında 32 bit ekran kartıyla bitirmiştim

• quote:

hl2,hl2ep1,hl2ep2,portal ve tf2 bu beş oyun 50 ytl...

BEN 5 TEN VERİOM ÜSTELİK DİAMOND CD KALİTELİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pir

quote:

Orjinalden alıntı: BlackF!Re

episode 3 ile sadece half life 2 nin kurgusu bitecek normal half life serisi daha devam edecek

Half Life 3 de bölümlere ayrılmaz heralde? Direk çıkıp serinin sonlanması lazım bence.

ya işte bu olasılık beni üzen serinin sonlanması
  • oyungezer forumunda gördügüm yazıyı aktarmak istiyorum

çeviren : KnightOfPain alıntı oldugunu belirteyim önce

GT:_herkese gene merhaba,gene Valvedayiz,bu yil Half-Life 2 genisliyor,beraberinde bize Team Fortress 2 getiryor,yanimizda original TeamFortress'in yapimcilarindan beri,uzun suredir TeamFortress 2 yapyorsunuz

Vlave:_evet 8 yil falan(adam eight years dedi,o kadar oldumu ya?)

GT:_baya yeni ve tamamen farkli bir gorunus,gecen yaz gorudugumuzde baya begenmistik,sanki bir Pixar filmi gibi,neden boyle bir yol sectiniz?

Valve:_en kisa cevap,boyle yapmak oyunun oynanais sekline en uygun grafik sekli,oyle bir tema isteddikki oyun turune ve oynayis sekline tam uyum saglasin,ne kadar gercekci olmak istediginiz onemli degil,bir kac kisiyi odada koyup onlara silah verip ve onlarin ciddi olmasini soyleseniz bile,hic istediginiz gibi ciddi olmiyacaklar.

GT:_peki oyunun turu ne ?

Valve:_bir multiplayer oyunu,oyuncular 9 karakterden birini sececek,her birinin ozellikleri farkli,ve her birinin rolu oyun stiline uygun olarak tasarlandi,meslea biri ister dusmanina kocaman bir silahla saldirsin digeri ister dusmanina arkadan yavas yavas yaklassin,yani ne ozellikleriniz varsa ona uyan bir karakter bulcaksiniz,belki siz cok zekisiniz ama nisan almayi beceremyorsunuz,belki siz bir cok iyi strateji oyniyorsunuz,bir seyleri oldurmek ve yikmak yerine bir seyleri insa etmeyi seversiniz,herkesin bir rolu var.

eski oyunlar reklamindan sonra:_

GT:_ peki simdi su an Episodeic projelerle ugrasyorsunuz,meslea kesinlikle Episode 3 olcak

Gabe:_evet tabi kesinlikle Episode 3 var,hikayeyi baya aydina getirecek ve baya teknoloji kullanilcak,ve oyunun gelismesinede sahit olcaksiniz.

GT:_peki Half-Life 3 neye benziyecek?bunu hic dusundunuzmu?

Gabe:_evet sanirim biz artik bu projeyi bitirmek istiyoruz,yani bir ucleme halinde,yani su an biz hikayenin tam ortasindayiz,bizim 2 de ne oldugunu ve 3 te ne oldugunu falan bilyoruz,oyuncularin bununla ilgili dusuncelerini almak istiyoruz,2'de cozulmiyen bazi olaylari acaba 3 te cozumunu begendilermi,yada bizim half-life 2 gibi yapmamizimi istiyorlar,yani simdilik bunlarla nasil bas edecegimizi dusunyoruz,taki butun fikirleri topliyana kadar.

GT:_peki COunter Strike 2 yapcakmisiniz?

Gabe:_evet hep zaten dusunyoruz boyle bir seyi,cunku 370000 kisi counter strike oyniyor,yani boyle bir sayiya dikkat edyoruz,

GT:_peki mesela Episode 3 ve COunter Strike 2 beraber gorebilirmiyiz?

Gabe:_buda projelerin ciks tarihine bitmesine ve gelismesine dayali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 24 Mart 2008; 13:28:37 >

• Yaa içimden şu ep2 yi tekrar indirip oynamak geldi vallahi.. Bu kadar korkunç bir oyun varmıdır acaba başka..

Düşünsenize benim kibi çatı katında olucaksınız, gece 1 de, cam kenarı ve önünüz ağaç dolu bahçe. tabi 4.cü katta oldugumdan bahçe ağaçlarının tam dalları gözükür. bide 5+1 ses sistem olunca !... bir oyun daha ne kadar korkutucu bir mekanda oynaırki. oyunu %500 oranda daha heyecanlı ve korkutucu oynuyorsunuz :/
  • 370000 kişi oynuyorda sistemleri kaldırdığı için oynuyorlar..benim tanıdğım kaç kişi 256 ram geforce 2 vs sistemlerle oynuyor..öyle gelişmiş grafik motorlarıyla o sayıyı göremezler cs için..
  • yani hl3 onaylandı gibi bişimi şimdi
    sanki orda öle bişiy geçiodu çok sevindim
  • Gabe:_evet tabi kesinlikle Episode 3 var,hikayeyi baya aydina getirecek ve baya teknoloji kullanilcak,ve oyunun gelismesinede sahit olcaksiniz.

Burdan anlaşılan bizi daha iyi bir hl ile tanıştıracaklar grafiksel,fiziksel anlamdada gelişecektir umarım her versiyonda gelişiyor.

HL üzerine oyun yok bea.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.