Şimdi Ara

Half-Life 3 [ANA KONU] #Episode3 (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.959
Cevap
20
Favori
343.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: blackboard

Gabe:_evet tabi kesinlikle Episode 3 var,hikayeyi baya aydina getirecek ve baya teknoloji kullanilcak,ve oyunun gelismesinede sahit olcaksiniz.

Burdan anlaşılan bizi daha iyi bir hl ile tanıştıracaklar grafiksel,fiziksel anlamdada gelişecektir umarım her versiyonda gelişiyor.

HL üzerine oyun yok bea.

ağzına sağlık....
  • Çıkış tarihi kesin olarak verilsin hatta 2009 a bile razıyım ama yeterki Orange Box ta yaptıkları gibi işin içine etmesinler. Zamanında yarın çıktı çıkacak diye aylarca olayalandık. Millet korsanını netten indirip bitirerek onlarca SS yolladı.. Oyunun hemen hemen yarı zevki gitmiş oldu. Oyunu oynarken "aa ben burayo şu resimde görmüştüm" diye içimden geçirmek istemiyorum tekrar. İnşallah bu sefer bu işi daha ciddi yaparlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: darbelux

Çıkış tarihi kesin olarak verilsin hatta 2009 a bile razıyım ama yeterki Orange Box ta yaptıkları gibi işin içine etmesinler. Zamanında yarın çıktı çıkacak diye aylarca olayalandık. Millet korsanını netten indirip bitirerek onlarca SS yolladı.. Oyunun hemen hemen yarı zevki gitmiş oldu. Oyunu oynarken "aa ben burayo şu resimde görmüştüm" diye içimden geçirmek istemiyorum tekrar. İnşallah bu sefer bu işi daha ciddi yaparlar.

Episode 2'de Eli'nin öldüğünü daha oyunu oynayamadan spoilercı odun kafalı biri sayesinde öğrenmiştim ona buradan koca bir ve ayriyetten

• quote:

Çıkış tarihi kesin olarak verilsin hatta 2009 a bile razıyım ama yeterki Orange Box ta yaptıkları gibi işin içine etmesinler. Zamanında yarın çıktı çıkacak diye aylarca olayalandık. Millet korsanını netten indirip bitirerek onlarca SS yolladı.. Oyunun hemen hemen yarı zevki gitmiş oldu. Oyunu oynarken "aa ben burayo şu resimde görmüştüm" diye içimden geçirmek istemiyorum tekrar. İnşallah bu sefer bu işi daha ciddi yaparlar.

haklısın valla....

• Sabırla bekliyoruz....
  • quote:

Orjinalden alıntı: manhack

quote:

haklısın valla....

haklısın gerçekten.oynamadan önce de bu resimler sağolsun () oyunda ağız tadıyla bulmaca çözemedik ama yinede bi bakıma iyi oldu

• rilk ss lerin bile cıkmasına var merakla bekliyoruz
  • o deil de duke nukem forever 2 cikacakmis pir haberin olsun onu da patlat
  • quote:

Orjinalden alıntı: mannycalavera

o deil de duke nukem forever 2 cikacakmis pir haberin olsun onu da patlat

o çoktan patladı...
  • Merakla bekliyorum hem ep3 ü hemde yeni cs yi
  • episode two yu bekledik şimdide three yi mi beklices
  • bende yeni sistem kurdum ilk defa full grafik oynayabiliceğim.
    fuel of war u da dün bitirdim oyun yok oynayacak.
  • Bu kadar çok beklenen başka bir oyun varmıya hep bekledik hep bekliyoruz(HL1 hariç).
    Ama her defasında da adamlar bizi büyülüyor.
    Keşke Hiç bitmese.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heman_

episode two yu bekledik şimdide three yi mi beklices

beklediğimize değdi ama....
  • Efsane serinin son halkası :D Herşeyden önce grafiklerdeki gelişmeler ve senaryoyu çok merak ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: manhack

quote:

Orjinalden alıntı: heman_

episode two yu bekledik şimdide three yi mi beklices

beklediğimize değdi ama....

evet ama çok kısa yapıyorlar bi solukta bitiyor

• ep2 mutşemdi ama hakkaten valve abartıyor. şimdi bununda kodları çalınır 2009 yazında çıkar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ama=neden

ep2 mutşemdi ama hakkaten valve abartıyor. şimdi bununda kodları çalınır 2009 yazında çıkar

kod olayını zaman kazanmak için valvenin kendi tezgahı olduğunu duymuştum...
  • Yanlış duymuşsun o zaman.
  • Gerçekten güzel bir bilgi, sağol...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.