Gabe:_evet tabi kesinlikle Episode 3 var,hikayeyi baya aydina getirecek ve baya teknoloji kullanilcak,ve oyunun gelismesinede sahit olcaksiniz.
Burdan anlaşılan bizi daha iyi bir hl ile tanıştıracaklar grafiksel,fiziksel anlamdada gelişecektir umarım her versiyonda gelişiyor.
HL üzerine oyun yok bea.
ağzına sağlık....
Çıkış tarihi kesin olarak verilsin hatta 2009 a bile razıyım ama yeterki Orange Box ta yaptıkları gibi işin içine etmesinler. Zamanında yarın çıktı çıkacak diye aylarca olayalandık. Millet korsanını netten indirip bitirerek onlarca SS yolladı.. Oyunun hemen hemen yarı zevki gitmiş oldu. Oyunu oynarken "aa ben burayo şu resimde görmüştüm" diye içimden geçirmek istemiyorum tekrar. İnşallah bu sefer bu işi daha ciddi yaparlar.
quote:
Orjinalden alıntı: darbelux
Çıkış tarihi kesin olarak verilsin hatta 2009 a bile razıyım ama yeterki Orange Box ta yaptıkları gibi işin içine etmesinler. Zamanında yarın çıktı çıkacak diye aylarca olayalandık. Millet korsanını netten indirip bitirerek onlarca SS yolladı.. Oyunun hemen hemen yarı zevki gitmiş oldu. Oyunu oynarken "aa ben burayo şu resimde görmüştüm" diye içimden geçirmek istemiyorum tekrar. İnşallah bu sefer bu işi daha ciddi yaparlar.
Episode 2'de Eli'nin öldüğünü daha oyunu oynayamadan spoilercı odun kafalı biri sayesinde öğrenmiştim ona buradan koca bir ve ayriyetten
quote:
haklısın valla....
Sabırla bekliyoruz....
quote:
Orjinalden alıntı: manhack
quote:
haklısın valla....
haklısın gerçekten.oynamadan önce de bu resimler sağolsun () oyunda ağız tadıyla bulmaca çözemedik ama yinede bi bakıma iyi oldu
rilk ss lerin bile cıkmasına var merakla bekliyoruz
o deil de duke nukem forever 2 cikacakmis pir haberin olsun onu da patlat
quote:
Orjinalden alıntı: mannycalavera
o deil de duke nukem forever 2 cikacakmis pir haberin olsun onu da patlat
o çoktan patladı...
Merakla bekliyorum hem ep3 ü hemde yeni cs yi
episode two yu bekledik şimdide three yi mi beklices
bende yeni sistem kurdum ilk defa full grafik oynayabiliceğim. fuel of war u da dün bitirdim oyun yok oynayacak.
Bu kadar çok beklenen başka bir oyun varmıya hep bekledik hep bekliyoruz(HL1 hariç). Ama her defasında da adamlar bizi büyülüyor. Keşke Hiç bitmese.
quote:
Orjinalden alıntı: heman_
beklediğimize değdi ama....
Efsane serinin son halkası :D Herşeyden önce grafiklerdeki gelişmeler ve senaryoyu çok merak ediyorum
quote:
Orjinalden alıntı: manhack
quote:
Orjinalden alıntı: heman_
beklediğimize değdi ama....
evet ama çok kısa yapıyorlar bi solukta bitiyor
ep2 mutşemdi ama hakkaten valve abartıyor. şimdi bununda kodları çalınır 2009 yazında çıkar
quote:
Orjinalden alıntı: ama=neden
ep2 mutşemdi ama hakkaten valve abartıyor. şimdi bununda kodları çalınır 2009 yazında çıkar
kod olayını zaman kazanmak için valvenin kendi tezgahı olduğunu duymuştum...