Şimdi Ara

Half-Life 3 [ANA KONU] #Episode3 (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.986
Cevap
25
Favori
345.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz fake resimler görelimde konu canlansın. Resimler Half Life 3'ün Tech Demo'sundanmış...

Half-Life 3 [ANA KONU] #Episode3

• Basmışlar HDR yi başka bişe yok bea
  • Pir en azından adam akıllı birşey söyleyerek konuyu canlandırabilirdin sana ayrıca yine
  • daha bir ss bile yok,2009'da çıkarsa iyidir bu oyun
  • Ep3 yerine Half Life 3 geliversin hem yeni motorda olur.. böyle dizi film gibi bölümler hosuma gitmiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Reaper*

Ep3 yerine Half Life 3 geliversin hem yeni motorda olur.. böyle dizi film gibi bölümler hosuma gitmiyor

ya fikir bence güzel ama başında 6 ayda bir çıkacak diyorlardı,iyiydi..ama bunlar sanki half-life 3,half-life 4 çıkıyor gibi uzatıyorlar arayı.
  • pir fake oldugunu nerden bılıyosun o cocuk senden once resımlerı bulup yayınladıgı ıcın zoruna gıttı heralde oda kesın gozuyle yaklasmadı zaten resımleri ınsanları bılgılendırmek ıcın ıyı nıyetınden konu acmıs ki soluyo zaten tiscali games sıtesınınin yalancısıyım dıye yanı o da tam demıyo al bu half lıfe 3 teknolojı demosu dıye ama sen kesın cvp lar verıyosun cok anlıyosunya bu ıslerden actıgın konulardan bellı zaten nekadar anladıgın bu resımlerı burda bu sekılde yazılarla yayınlıycana daha yapıcı bırseyler yazıp bıldıgını (kı hıc sanmıyorum bısey bıldıgını ) forumdakı arkadaslara daha saglıklı yansıtıp Guru_Meditation arkadasımızıda ezmemıs olurdun bıraz buyu ıstersen
    quote:

Orjinalden alıntı: Pir

Biraz fake resimler görelimde konu canlansın. Resimler Half Life 3'ün Tech Demo'sundanmış...

http://forum.donanimhaber.com/m_23351487/tm.htm

• quote:

Orjinalden alıntı: *Reaper*

Ep3 yerine Half Life 3 geliversin hem yeni motorda olur.. böyle dizi film gibi bölümler hosuma gitmiyor

başka bir istek varmıydı
  • çok büyük bir heyecanla açmıştım topici yinemi yeni haber veya yeni ss yok yada trailer
  • Fake'inde bu kadarı yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kawanosh

pir fake oldugunu nerden bılıyosun o cocuk senden once resımlerı bulup yayınladıgı ıcın zoruna gıttı heralde oda kesın gozuyle yaklasmadı zaten resımleri ınsanları bılgılendırmek ıcın ıyı nıyetınden konu acmıs ki soluyo zaten tiscali games sıtesınınin yalancısıyım dıye yanı o da tam demıyo al bu half lıfe 3 teknolojı demosu dıye ama sen kesın cvp lar verıyosun cok anlıyosunya bu ıslerden actıgın konulardan bellı zaten nekadar anladıgın bu resımlerı burda bu sekılde yazılarla yayınlıycana daha yapıcı bırseyler yazıp bıldıgını (kı hıc sanmıyorum bısey bıldıgını ) forumdakı arkadaslara daha saglıklı yansıtıp Guru_Meditation arkadasımızıda ezmemıs olurdun bıraz buyu ıstersen
    quote:

Biraz fake resimler görelimde konu canlansın. Resimler Half Life 3'ün Tech Demo'sundanmış...

Saçma saçma konuşma. Ben resimeri ilk olarak o konuda gördüğüm doğru ama netten araştırıp buldum.

Direk oradan almadım resimleri. Nette baktığım yer yerde de fake yazıyordu zaten.

Ayrıca kimseyi bilgilendircem diye bir çabam olmadı hiçbir zaman. Bilgim olduğu konularda arkadaşlara yardımcı olmuşumdur o kadar. Ben her zaman diyorum zaten oyunlar hakkındaki tüm bilgimi bu siteden öğrendim diye.

Senin gibi çok bilmişik de yapmadım hiçbir zaman. Hiç kimseyi de açtığı bir konu yada koyduğu iki resim yüzünden kırmadım.

• sen benım bu yazdıklarımı cok bılmıslık olarak algılıyosan bak ısıne gucune pir coluk cocuga ayırıcak zamanım yok
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kawanosh

pir fake oldugunu nerden bılıyosun o cocuk senden once resımlerı bulup yayınladıgı ıcın zoruna gıttı heralde oda kesın gozuyle yaklasmadı zaten resımleri ınsanları bılgılendırmek ıcın ıyı nıyetınden konu acmıs ki soluyo zaten tiscali games sıtesınınin yalancısıyım dıye yanı o da tam demıyo al bu half lıfe 3 teknolojı demosu dıye ama sen kesın cvp lar verıyosun cok anlıyosunya bu ıslerden actıgın konulardan bellı zaten nekadar anladıgın bu resımlerı burda bu sekılde yazılarla yayınlıycana daha yapıcı bırseyler yazıp bıldıgını (kı hıc sanmıyorum bısey bıldıgını ) forumdakı arkadaslara daha saglıklı yansıtıp Guru_Meditation arkadasımızıda ezmemıs olurdun bıraz buyu ıstersen
    quote:

Saçma saçma konuşma. Ben resimeri ilk olarak o konuda gördüğüm doğru ama netten araştırıp buldum.

Direk oradan almadım resimleri. Nette baktığım yer yerde de fake yazıyordu zaten.

Ayrıca kimseyi bilgilendircem diye bir çabam olmadı hiçbir zaman. Bilgim olduğu konularda arkadaşlara yardımcı olmuşumdur o kadar. Ben her zaman diyorum zaten oyunlar hakkındaki tüm bilgimi bu siteden öğrendim diye.

Senin gibi çok bilmişik de yapmadım hiçbir zaman. Hiç kimseyi de açtığı bir konu yada koyduğu iki resim yüzünden kırmadım.

• Kimin çocuk olduğu belli oluyo zaten. Sen üzme kendini...
  • Half Life ın hiç bir tanıtım videosunda yada resminde kendi mekanlarının dışında başka bir mekanla tanıtmamıştır oyunu bu resimler HL ye uygun resimler değilller Fake denilmesi normal bence.
  • @blackboard dostum reımlere kımse hl nın oyun resımlerı demedıkı teknolojı demosu resımlerı dedı yanı hly uygun olmasada olur onemlı olan demonun oyunda kullanılıcak grafıgı az cok ınsanlara sunabılmek
  • bence resimler fake
  • al sana mesaj kasan birisi daha zaten fake yazıyor oku istersen
  • Şu an için çıkmasını beklediğim tek oyun. Half Life Forever
  • quote:

Orjinalden alıntı: jedi_master

Şu an için çıkmasını beklediğim tek oyun. Half Life Forever

• quote:

Orjinalden alıntı: :blaCk:

quote:

Orjinalden alıntı: jedi_master

Şu an için çıkmasını beklediğim tek oyun. Half Life Forever

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.