Şimdi Ara

Half-Life 3 [ANA KONU] #Episode3 (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.959
Cevap
20
Favori
343.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir diziye bu kadar ara fazla yahu lostu geçti valla
  • Klasik oyunların piyasaya sürülme süreside bi o kadar klasik oluyor malesef beklemekten başka çare yok...
  • Ama her seferinde beklentilerimizin karşılığını tam olarak alıyoruz.Her seferinde gelişen müthiş grafikler, iyice heyecanlandıran senaryosu, gelişmeler..Bu da oyuna bir tat veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :blaCk: -- 25 Mayıs 2008; 12:22:46 >
  • daha duyurulacak şu tarihte çıkacak diye..sonra ssler,trailer bilmem ne,sonra tekrar ertelencek..ölme eşeğim ölme
  • İyi İyi... Çıkar İnşallah
  • sizce 2009 a yetişir mi??
  • işalllaaah
    böyle beklediğim oyunlarla ilgili muhabbet felan edinde hem heyecan oluyor hem de beklenti artıyor eğer oyun iyiyse müthiş oluyor ama hayal kırıklığı ise
  • Bi kerede Valve süpriz yapsada tarihinden önce çıkarsa.Mesela hemen yarın "Çıktııı" diye bi süpriz yapsalar ne güzel olur
  • Bana kalırsa bunlar oyunu Noel'de çıkarıp paranın gözüne filan vurmayı düşünüyolardır.
  • Noel'de kimde para olur ki? "Noel hazırlıkları"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :blaCk: -- 5 Haziran 2008; 13:27:24 >
  • Barnz arkadasımdan öğrenmiştim oyun 2009 da cıkacak 2008 yılı içinde team fortress 2 güncellemeleri ve left 4 dead ile mesgul olacaklar onun için 2008 i unutun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 29 Mayıs 2008; 11:56:35 >
  • Resmen kabak tadı verdiler bir seriye bu kadar ara verilmezki
  • arkadaşım daha o oyunun ikisini bile oynamadım sebebini bilmiyorum ama half lıfe karşı bende bir soğukluk oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackF!Re

Barnz arkadasımdan öğrenmiştin oyun 2009 da cıkacak 2008 yılı içinde team fortress 2 güncellemeleri ve left 4 dead ile mesgul olacaklar onun için 2008 i unutun

Team Fortress 2 ye umarım bot atmak için uygun kodları yaparlar
    Ayrıca left 4 dead çok zevkli bir oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: free29mist

arkadaşım daha o oyunun ikisini bile oynamadım sebebini bilmiyorum ama half lıfe karşı bende bir soğukluk oldu

sen bi oyna o soğukluk hemencecik geçer....hikayeye kendini bi kaptır hele.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackF!Re

Barnz arkadasımdan öğrenmiştim oyun 2009 da cıkacak 2008 yılı içinde team fortress 2 güncellemeleri ve left 4 dead ile mesgul olacaklar onun için 2008 i unutun

2008 i zaten attık kafadan...

acaba 2009 bitmeden çıkar mı? benim kafamı kurcalayan o....
  • koskoca forumda bi tek benmi halflifetan nefret ediorum yA
  • quote:

Orjinalden alıntı: haşmetdesouza

koskoca forumda bi tek benmi halflifetan nefret ediorum yA

galiba.dostum half life 2 yi oyna sonra tüm bu dediklerine pişman olacaksın.oyun dünyasının en iyi senaryosu half life 2 bulunmakta
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.