Şimdi Ara

Half-Life 3 [ANA KONU] #Episode3 (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.986
Cevap
25
Favori
345.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR Team Fortress in devamıyla ilgili bilgi bulabilen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: breaking_benjamin

ARKADAŞLAR Team Fortress in devamıyla ilgili bilgi bulabilen var mı?

Team Fortress 3 çıkacak mı ki?
  • şu an valve'dan team fortress 3 ile ilgili bir açıklama gelmedi ama büyük ihtimalle çıkmayacak team fortress 2 saten yetiyor üçüncüsüne gerek yok saten 2009 a kadar team fortress 2 güncellemeleriyle ugrasacaklar yeni achivement yeni silahlar vs. vs. ......
  • Oyundan hala haber yokmu ya
  • portal 2 den haber ver bir önceki sayfaya bak
  • oyun gezerdeki portal 2 ile ilgili şu yoruma koptum

quote:

Glados'u kekle kandırma görevi verecekler bize. Geh bili bili dicez Glados'a. O da yutacak. Glados keki tam alırken önünden çekip alacaz.

Sonrasında Glados zaten intikam için herkesi öldürecek ve denekleri kekle kandıracak :D Bunu biliyoruz zaten.

önünden çekip alma kısmını pek sevdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDamagE -- 13 Haziran 2008; 15:15:52 >
  • Lost a döndü olay
  • yaw bari bi ss yayınlayın yaw....oyunu değil ss bekler olduk valla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: manhack

yaw bari bi ss yayınlayın yaw....oyunu değil ss bekler olduk valla.

Hakikatten ya.
  • bi ss yayınlasalar o bizi 2 3 ay idare eder valla....bi video yayınlasalar 1 2 yıl yeter o da....
  • 1 tane ss yayınlasınlar ondan bin bir türlü anlam çıkartırız yine biz yok böyle olcak şöyle olcak diye oyun cıkınca dediklerimizin hiç biri çıkmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Çöl Gezer

1 tane ss yayınlasınlar ondan bin bir türlü anlam çıkartırız yine biz yok böyle olcak şöyle olcak diye oyun cıkınca dediklerimizin hiç biri çıkmaz

haklısın
  • Vaybe
  • Half life ın bilinmiyenleri gibi bi topic vardı g-man la ilgili ne teori vardı bæ
  • Dün hl1 de XEN deki son yaratıgı öldürdüm ve oyunu 1 kez daha bitirdim..Bece hala oyun zevkli geliyor insana.Ahh o eski günlerr sabahtan akşama kadar cafede 20-30 kişi hl1 multi çevirirdik.
  • half life 1'in üzerine fps çıkmadı yahu,millet fear'ları cod4'leri bi halt sandı.ilk half life 9-10 yıllık oyundu ve oyun hiç tekdüze değildi,mekanlar birbirine benzemiyordu,bulmacalar vardı,sinematikleri yoktu herşeyi kendi gözümüzden görüyorduk ve senaryo mükemmeldi,düşman çeşitliliği,müzikleri olsun herşeyiyle efsane..hala oynamayıp ta cod4 gibi mal oyunlara en iyi oyun diyen varsa suratına itinayla,şöyle balgamlı balgamlı tükürünüz..
  • Bende geçen gün forumda Half Life ın bilinmeyenleri diye bi konu okudum. Sonra gaza gelip Blue Shift ve Opposing Force kurdum. Hala güzel geliyo insana. Adamlar ne oyun yapmış zamanında. Hem grafiksel, hem senaryo açısından.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

half life 1'in üzerine fps çıkmadı yahu,millet fear'ları cod4'leri bi halt sandı.ilk half life 9-10 yıllık oyundu ve oyun hiç tekdüze değildi,mekanlar birbirine benzemiyordu,bulmacalar vardı,sinematikleri yoktu herşeyi kendi gözümüzden görüyorduk ve senaryo mükemmeldi,düşman çeşitliliği,müzikleri olsun herşeyiyle efsane..hala oynamayıp ta cod4 gibi mal oyunlara en iyi oyun diyen varsa suratına itinayla,şöyle balgamlı balgamlı tükürünüz..

cod4'e laf yok

• o kadar oyun var piyasada ama hiç biri bunun yerini tutmuyo,tutamazda...half life dan aldığım zevki başka bi oyundan alamdım hala....
  • slm beyler..
    bn en az portal 2 ya da ep3 kadar adrian shepardı merak ediyorm sizce acaba onu yeniden görebilecek miyiz?? opposing force 2 çıksa mükemmel olurdu...
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.