Şimdi Ara

Half-Life 3 [ANA KONU] #Episode3 (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.986
Cevap
25
Favori
345.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0245653D0 -- 25 Haziran 2008; 17:50:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DEATH71

Half-Life 3 [ANA KONU] #Episode3

kaç yıl önce çıktı bu rewsim yaw...koymayın artık.......
  • şu fakeleri koymaktan ne anlıyorsunuz dünyada bu kadar iyi grafik yapabilecek bir grafik motoru yok kaldıki source motoru kullanılacak crysiste bile o koydunuz fakeler gibi grafik yok
  • Bir tane resim yayınlasalar 99 tane mana çıkarır ama yok işte.Ulan insan şöle 1 tane kısacık bir video bile yayınlamazmı be.Yuh artık diyorum
  • Oyunu çıkardıktan sonra trailer ı yayınlayacaklar heralde

şaka bir yana arkadaşlar görürsünüz

episode 4 te hemen arkasından çıkacak kısa bir araylada HL3 çıkacak Valve nin taktiği harika insanları azdırıyorlar hl hl diye sonrada eline veriyorlar 3 tane oyunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Marcus Fenix

Bir tane resim yayınlasalar 99 tane mana çıkarır ama yok işte.Ulan insan şöle 1 tane kısacık bir video bile yayınlamazmı be.Yuh artık diyorum

17 temmuzda trailer'ın çıkacağı yazıyor yukarda
  • Valve 180 derece dönüp ep3 ve bundan sonraki half life serüvenini xbox a taşıyoruz dese xbox alırmısınız?
  • valve asla konsollara yönelmez valve oyunlarını aslen pc için çıkarıyor konsol versiyonunu ea uyarlıyor konsollara saten bir roportajdada valve'a sorulmus pc oyunculugu gerçekten ölüyormu diye sorulmus valve gülerek cevap verdi onun için pc versiyonundan hiç bir zaman vazgeçmezler pc de dogdular pc de ölürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 26 Haziran 2008; 13:30:36 >
  • Reklama gerek yok oyun pat diye cıkcak aniden
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gayipten Gelen Ses

Valve 180 derece dönüp ep3 ve bundan sonraki half life serüvenini xbox a taşıyoruz dese xbox alırmısınız?

kesinlikle alırım.half life gibi bir oyun için neler yapılmaz ki yahu
  • şu oyunu oynamak hiç nasıp olmadı daha hl1 ın daha başında geçemedim ben bakalım kışa crysisve cod 5i alırken bunlarıda alır oynarım
  • Daha episode 2yi yeni oynuyorum, sonuna gelmek üzereyim. BU aralar bi de e3 çıksa muhteşem olur, hemen peşine onu da oynarım...

Yalnız bu ep2 de olayı biraz zorlaştırmışlar ve daha sıkıcı olmuş gibi geldi bana. ŞÖyle ağız tadıyla combine ile bi çatışmaya giremedik. Paso büyük striderları filan öldürmeye, bulmaca çözmeye çalışıyoruz. Oyunu PFS olmaktan çıkarıp adventure oyununa mı dönüştürmek istiyorlar nedir:)
  • halen ses yok. bi lostun yeni sezonunu bir de hl2 episodenin yeni bölümünü beklemekle geçiyor ömürümüz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gayipten Gelen Ses

Valve 180 derece dönüp ep3 ve bundan sonraki half life serüvenini xbox a taşıyoruz dese xbox alırmısınız?

değil xbox almak onun için efkarlanıp bir tane sigara bile yakmam.Valve babayı alsın.
  • O kadar oyun var ki sonbahara; aynı zamana denk getirmek istemiyorlar galiba. Starcraft 2, Fallout 3, Red Alert 3 derken...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuanoM -- 27 Haziran 2008; 1:56:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: LastStand

quote:

Orjinalden alıntı: Marcus Fenix

Bir tane resim yayınlasalar 99 tane mana çıkarır ama yok işte.Ulan insan şöle 1 tane kısacık bir video bile yayınlamazmı be.Yuh artık diyorum

17 temmuzda trailer'ın çıkacağı yazıyor yukarda

nese bunada sükür....
  • 20 gün kaldı trailere ama bu arada beklemekten sıkıldıysanız half life'nin 2D'sini oynayalım ben yüklüyorum nasılmış merak ettim

Half Life 2D:Codename Gordon
    Bu oyun için dünyaca ünlü Half Life oyununun platform şeklinde hazırlanmış olanı yani ilerlemeli tarzı olduğunu söyleyebiliriz. Oyunda ki amacımız kahramanımızı yönlendirerek önünüze çıkan değişik türlerdeki yaratıkları silah ve bombalarımızla etkisiz hale getiriyoruz. Her bölüm içerisinde gizli yerler ve görevler sizi bekliyor olacaktır. Oyunumuz bir grup Half Life 2 fanatiği tarafından yapılmış. Steam üzerinden ücretsiz olarak dağıtılan (ki Steam ücretli )oyun, 40 mb boyutunda. 2 boyutlu bir oyuna göre göze hoş gelen grafikleri var. Silah, yaratık ve obje sesleri, orijinal Half Life 2'nin sesleriyle aynı ve gayet güzel. Ancak karakterler seslendirilse daha iyi olabilirdi. Oyun klavye ve fareyle oynanıyor. Klavyeyle karakterimizi kontrol ediyoruz, fareyle de ateş ediyoruz. 4 çeşit silah ve bir de bomba var. Silahlar levye, tabanca, otomatik tüfek ve meşhur Gravity Gun (Yerçekimi Silahı). Kontroller rahat ve kullanışlı.
    Oyun, ilk başta zevkli gelse de bir süre sonra çizgisel oynanış sıkabiliyor. Ayrıca oyunda save özelliği de olmadığı için oyunu ancak bir oturuşta bitirebilirsiniz. Ama Half Life'ın büyük bir fanatiğiyseniz bu oyun ilaç gibi gelecektir...

Burdan da yükleyebiliriz http://ra-pid-sha-re.com/files/88460172/HL2D_pLaya.rar

Bu oyunu paylaşmam yasak değil diye biliorum çünkü half life severleri tarafından hazırlanmış isteyen bi bakar çizgileri kaldırın

• Arkadaşlar oyun çok güzel denemenizi tavsiye ederim ben baya ilerlemiştim ama oyundan çıktım save özelliği de yoktu tekrar giremedim uzun boş zamanınız olduğunda deneyin
  • Yayınlamasınlar daha iyi oyunun tadını kaçırıyor videolar, ben sadece ss ler görmek isteyenlerdenim videolara karşıyım
  • Ya Half Life oynadıktan sonra insan başka hiçbir oyun oynamak istemiyor şuanda bende öyle bir hastalık var Episode 2'yi bitirdikten sonra bir oyun bile oynamadım

Episode 3 çıksada bir an evvel oynasak
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.