Şimdi Ara

Half-Life 3 [ANA KONU] #Episode3 (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.986
Cevap
25
Favori
345.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: wildlove

@xyzqwe ilk oyundan başla.sakın eski diye bırakayım deme.1999 yapımı half life işte başla ondan ve hepsini oyna.dünyanın en iyi oyun serisidir.bizim memlekette half life serisini bitirmeyene kız vermiyorlar

• yaw arkadaşlar bi rus sitewsi vardı..rusça.half life ile ilgili bi siteydi.neydi yaw bu site?biliyosanız bi link verebilr msnz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

quote:

Orjinalden alıntı: xyzqwe

arkadaşlar bende episode 1 ve 2 var sizce daha oynamamkla bi hata yapıyormuyum korku oyunu felan mı bu ya

kusura bakmada sen hatayı çoktan yapmışsın zaten

Hemen kurup oynamalısın ama HL2 i oynadıysan ilk önce tabi sırayla gitmek lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: The Jolly Joker

İlk Half Life'ı oynamıştım fakat hatırlamıyorum(Birisi bana oyunun sonunu PM ile hatırlatırsa detaylrıyla çok sevinirim.)Oynayacak oyun kalmadı bitirdim hepsini. Half life2 ep1-2 yüklü PC de ama sadece açıp baktım. Buarada bi' sorum olacak. Half Life2 ile Half Life2 Ep.1 farklı oyunlar heralde... Birde bu HL2EP1 deki ekranın ortasındaki ''Q'' nedir??? Sırasıyla HL2 sonra HL2ep1 ve ep2 yi oynamayı düşünüyorum. Dizi tadında

???????

• quote:

quote:

İlk Half Life'ı oynamıştım fakat hatırlamıyorum(Birisi bana oyunun sonunu PM ile hatırlatırsa detaylrıyla çok sevinirim.)Oynayacak oyun kalmadı bitirdim hepsini. Half life2 ep1-2 yüklü PC de ama sadece açıp baktım. Buarada bi' sorum olacak. Half Life2 ile Half Life2 Ep.1 farklı oyunlar heralde... Birde bu HL2EP1 deki ekranın ortasındaki ''Q'' nedir??? Sırasıyla HL2 sonra HL2ep1 ve ep2 yi oynamayı düşünüyorum. Dizi tadında

???????

?????????

• Amaç ne ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mstfyc

quote:

quote:

???????

?????????

HAYDAA Altı çizili yeri okumuyomusunuz beyler bişey soruyorum amacım onun cevabını bilen birisinden öğrenmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Jolly Joker -- 4 Temmuz 2008; 17:41:06 >

• SORULARIMA HALA YANIT ALAMADIM

Burada takıldım beyler HL2 de.. Kollardan birisini indirdim diğeri arızalı kapı yarıya kadar açıldı geçemiyorum...
    Half-Life 3 [ANA KONU] #Episode3

• quote:

SORULARIMA HALA YANIT ALAMADIM

Burada takıldım beyler HL2 de.. Kollardan birisini indirdim diğeri arızalı kapı yarıya kadar açıldı geçemiyorum...

oradan altındaki botla atlıcaksın...kütük var orda bi tane onu rampa gibi kullan.

• quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khán -- 6 Temmuz 2008; 22:36:54 >
  • Bir an önce gelsede oynasak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :blaCk: -- 7 Temmuz 2008; 19:34:29 >
  • Valve yav bir türlü söylemiyor ne zaman geleceğini söylese neden söylemiyor ya
  • Bu ay trailer çıkacaktı o da çıkmayacakmış galiba...
  • Bir ss olsa bile yeter, onu da çok görüyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: :blaCk:

Bir ss olsa bile yeter, onu da çok görüyorlar

valve işini biliyo.adamı heyecanlandırmayı biliyo valla...
  • Neyse bekledik o kadar bir kaç ay daha bekleriz.Bu konuyu Episode Two daki gibi canlı tutarsak zaman hemen geçer sohbet ederek, Episode Three'de çıkar oynarız

Up...
  • int de biraz araştırdım ve bu oyun beklediğim oyunlar arasında ilk sırada
  • Hala ne video ne birşey var yahu
  • quote:

Orjinalden alıntı: __InCuBuS__

int de biraz araştırdım ve bu oyun beklediğim oyunlar arasında ilk sırada

hakediyor kerata
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.