Şimdi Ara

Half-Life 3 [ANA KONU] #Episode3 (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.986
Cevap
25
Favori
345.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • piyasaya nasıl sürüleceği hakkında bir bilgi var mı? belki de orange box 2 gibi brşey yaparlar.
  • ne bir ss var nede video...7 sayfa oldu valla.bide ss olsa nolur acaba...
  • Oyun hakkında senaryo devamı bulabiliriz kendi kafamızda
    Bana göre alxy babasının ölmesinden sonra gordon un kollarına atlayacak ve duygularını açıklayacak veya dog a koşacak ondan sonra dr.mossman(galiba adı buydu) onu kurtarmaya giderken her zaman olduğu gibi tam bir zombi cehennemine düşeceğiz sonrada başka bir araca binerek dr.mossman ı bulacağız

• Half Life 3'te de bütün tanıdıklarımız ölcek yine tek kalcaz levyemizle.İlerleyen bölümlerinde de yine Barney ile karşılaşcaz ayrıca Portal'da şu makinenin havaya uçmasıyla yeryüzüne gelen şu kızla karşılaşcaz, diğer bölümlerde de o bize yardım etcek portallarıyla
  • Hayır acama EP3 ün başı nasıl olacak? Helikopterden inmiş olarak mı başlıcaz acaba yoksa biraz izletirler mi havadan bize.Ama kesin bir şey biliyorum yapımcılar yine yapar bir şey düşürür o helikopteri Zaten hl'nin başından beri bir şey düzgün gitmiyo be kardeşim.
    @The Jolly Joker
    O ekranın ortasında ki Q yu merak ettim ya.Ss alabilir misin oyun içinden?
  • helikopterin düşeceği kesin zaten ondan sonra hl2 hl2 ep1 ep2 de olduğu gibi bir zombi krallığına düşeceğimiz kesin yine karanlık ve lanet zombiler cidden baydı bu zombi yerlerinden geçmek hl2 de vardı hl2ep1 de vardı hl2 ep2 de de var bu ne lanet bir şey yahu

Bence valve bu zombi takıntısını bırakmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oyun_canavarı -- 9 Temmuz 2008; 16:11:41 >
  • Yok ya zombiler eğlenceli oluyor. Böyle dalga geçer gibi yapıştırıyon levyeyi suratına tamamdır
    (Yanlız bizim levye yine kayıp ya. Her oyunda bir levye harcıyoz )
  • bence kötü resident evil mı bu oyun ? elbette zombiler olacak ama bu kadarda değil adamlar koskoca bölümleri zombilere ayrıyorlar
  • Offf valve of yedin bitirdin bizi rahat 1 sene daha bekliycez....
  • Ben artık zombilere değil Antlion lara gıcık oluyorum. Hele o zehir atanlar yok mu? EP2 deki o bölüm yüzünden kulaklığı kırdık. Yere bir çarpmışım sinirle
  • Bence Ağustos-Kasım arası çıkacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: KLeiNeR

Ben artık zombilere değil Antlion lara gıcık oluyorum. Hele o zehir atanlar yok mu? EP2 deki o bölüm yüzünden kulaklığı kırdık. Yere bir çarpmışım sinirle

Şu hl2 de guardian lardan aldığımız yumurta gibi bir şeyle kontrol ediyorduk onları aslında o olsa ne güzel olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: manhack

quote:

Orjinalden alıntı: :blaCk:

Bir ss olsa bile yeter, onu da çok görüyorlar

valve işini biliyo.adamı heyecanlandırmayı biliyo valla...

En iyisini yapiyor

Oyun çıkanada kadarda inş ne video nede ss yayınlarlar yoksa oyunun gizemi kalmıyor

• O bölümler zevkliydi. Yanında 10 tane antlion , salıyodun askerlerin üstüne... Guardian hariç hiç kurşun sıkmamıştım o bölümde.
    Ama o şey olsa elimizde o zaman onların yerine zombiler olurdu EP2 de emin ol
  • ep2 de zombide vardı zaten ama az yapmışlardı ya daha doğrusu böyle pislik yerlere yer altına falan giriyoruz her oyunda sevmiyorum hiç direk şöyle savaşsak konuya dalsak
  • Ben zaten yanlız takılmayı pek sevmiyorum. Fallow Freeman bölümdeki gibi grup halinde savaşsak ya hep. Zaten artık Combine yi de bitiriyorlar. Geriye bir şey kalmadı. Hl 3 çıkarsa ne üstüne yapacaklar acaba?
  • quote:

Ben zaten yanlız takılmayı pek sevmiyorum. Fallow Freeman bölümdeki gibi grup halinde savaşsak ya hep. Zaten artık Combine yi de bitiriyorlar. Geriye bir şey kalmadı. Hl 3 çıkarsa ne üstüne yapacaklar acaba?

Combine bitiyor mu? Adamlar tüm dünyayı ele geçirdi burda sadece bir şehirdeki isyandan söz ediyoruz grup halindeki çok güzel oluyor veya yanında birinin mutlaka olması gerek yani yoksa sıkıcı oluyor
  • Combine Portal açamıyorsa destek alamaz.Ve yenilir. Zaten EP 3 te bunun üstüne olmayacak mı?İnşallah Combine taknolojiyi alırda aksiyon düzeyi artar . Zeten bu hl nasıl bir oyunsa,oyun aleminin Lostu mübarek. Herkesin G-manla bir ilişkisi var .
  • quote:

Combine Portal açamıyorsa destek alamaz.Ve yenilir. Zaten EP 3 te bunun üstüne olmayacak mı?İnşallah Combine taknolojiyi alırda aksiyon düzeyi artar . Zeten bu hl nasıl bir oyunsa,oyun aleminin Lostu mübarek. Herkesin G-manla bir ilişkisi var .

Olm olsun bu kadar hafife alma combineleri combine advsorda ne halt yiyeceğiz dog organik değil hadi o etkilenmiyor dog a bir şey oldu kim kurtaracak bizi bana göre g-man bir portal açar ve combinelere destek sağlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oyun_canavarı -- 9 Temmuz 2008; 16:57:36 >

• Zaten tek isteğim valve nin özel bölüm yapması oyun için. Düşünsene bonus bölüm görev G-Mani öldürmek . Onu geçtim de benim kafamı kurcalayan bir şey var. Ya bu yaşananların hepsi bir testse ve G-Man bu testi yönetiyorsa. Adamın tanrısal güçleri olmasını açıklamak zor. Belki bundan dolayı olabilir. Ama eğer öyle bir şey çıkarsa yapımcılar feci küfür yer benden
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.