Şimdi Ara

Half-Life 3 [ANA KONU] #Episode3 (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.986
Cevap
25
Favori
345.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ep 3'e de orange box gibi gelse...Sims'in ek paketleri gibi daha sonradan başımıza ek paket belası çıkmasın çıkacaksa hepsi beraber çıksın.
  • bekliyoruz
  • haydi bismillah yine bir şahaser bekliyoruz
  • Barnz arkadaşımdan aldıgım yeni habere göre trailer 17 temmuzda geliyor arkadaşlar

http://e3.net/games/?game_id=68
  • hadi inş. bekliyoruz sistem gereksinimleri çok uçuk olmaz inşallah ep3'ün....
  • hakkatten ne zaman çıkacak EP2 indiriyorum internetten bir oynamadığım EP2 kaldı bir an önce çıkartsınlar EP3
  • Bunca yıldır halflife oynuyup bitiriyorum en sonda trende gman bize seçenek verince mal gibi bekliodum.İkinci seçeneği seçip kapıya yöneldim canavarların arasına düştüm ve öldürdüler beni ilk defa 2 hafta önce gördüm o olayı
  • Ya yeter artık bi ss versinler bunlarda kardeşim ya call of duty 5'in yapımına daha bile geç başlanmasına rağmen (eminim öyledir) oyunun trailer'ı çıktı valve sana ayriyetten
  • Yukarıya bakarsan E3 tanıtımının yakında çıkacağı yazılı. Birkaç gün daha bekleyemiyor musun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Barnz

Yukarıya bakarsan E3 tanıtımının yakında çıkacağı yazılı. Birkaç gün daha bekleyemiyor musun?

Ne biliyim görmedim
  • ne zaman çıkacak yav 6 ayda bir episode çıkartacaklardı güya
  • cidden kaç ay oldu episode2 itibari ile..
  • yaw gidiyorum geliyorum bi gelişme yok hala...bi ss i çok mu görüyolar bize yaw...ep2 çıkalı 6 7 ay oldu valla e3 ü bekliyoruz artık...bi umut.
  • Half-Life 3 [ANA KONU] #Episode3
  • quote:

Orjinalden alıntı: Çöl Gezer

Half-Life 3 [ANA KONU] #Episode3

hajfhakhgnkam

Black citadel bile var :) süper bi montaj :D

• quote:

Orjinalden alıntı: Frontlines

quote:

hajfhakhgnkam

Black citadel bile var :) süper bi montaj :D

resmin en solundaki gman onuda koymuşlar

• quote:

bu bile heyecanlandırdı beni

• resimde herşey hl2'den ancak gman'i hl1'den almışlar
  • şunu yapıyorlar bence ep3 ü çoktan bitirdiler ep4 ü hazırlayıp ikisini bir iki ay arayla piyasaya sürüp en kısa sürede HL3 ü çıkarmayı planlıyor olabilirler bir düşünsenize ne biçim para 6 ay içinde 3 oyun birden çıkartıyorlar bir dergide okumuştum bu episodeleri yaparken ayrıca HL3 üde yapıyorlarmış eğer doğruysa valve büyük bomba patlatır

şahsi görüşüm

milleti ilk başta böyle hl hl diye azdırırlar sonrada al sana 3 oyun 3 oyunu birdende alan çok olur yurt dışında kanımca bizde korsancıdan veya internet indiririz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oyun_canavarı -- 25 Haziran 2008; 3:57:53 >
  • quote:

Lost a döndü olay

losta dönse ii lost bile bu gün başlıo hocam yeni bölümleri
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.