Şimdi Ara

Half-Life: Alyx için tek oyunculu mod çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Half-Life: Alyx için tek oyunculu mod çıktı
    Sanal gerçeklik oyunu Half-Life Alyx’e tek oyunculu hikaye modunu getiren Levitation yayınlandı. İki yıllık çalışmanın ardından ücretsiz olarak oyunculara açılan Half Life Alyx modu Levitation, oyuna yeni bir hikaye ekliyor.

Ayrıca Bkz.Half-Life 2’yi sanal gerçeklik oyununa dönüştüren mod yayınlandı

Levitation, FMPONE ve CoreyLaddo liderliğindeki bir ekip tarafından yapılan ve tamamlaması 3-5 saat arası süren yepyeni bir hikaye içeren Half Life: Alyx oyun modu. Modun ilk teaser’ı Nisan ayında yayınlandı, oldukça uzun bir süredir geliştirme aşamasındaydı. Geliştirici ekip, modun çıkışını oynanışı içeren fragmanı yayınlayarak kutladı.

Half Life Alyx: Levitation’da oyuncular Sector X of City 17’deki garip olayları çözmeye çalışan Alyx Vance’in yerini alıyor. Modun fragmanına göre, oyunda cevapları bulmak kolay olmayacak. Mod, Steam Workshop üzerinden abone olunarak ücretsiz olarak indirilebiliyor ancak orijinal oyuna sahip olmak gerekiyor. Oyuncular, birinci bölüm yükleyip oynamaya başladıktan sonra kalan dört bölüm otomatik olarak indirilecek.

Levitation hikayesi

Alyx, G-MAN ile tanıştıktan sonra City-17’ye döner ve Russel ile bir kez daha birlikte çalışmaya başlar. Alyx’in yokluğunda, City-17’nin Sector X bölgesinde havada duran gizemli bir bina belirmiştir. Barry ve Maya adında direnişin iki kilit üyesi, Sector X’e sızmaya ve orayı incelemeye karar verir ancak bir anda sinyalleri kesilir…  Alyx, arkadaşlarını, muhtemelen tüm direnişi kurtarmak zorundadır.

Kaynak:https://www.engadget.com/half-life-alyx-levitation-available-to-download-202157601.html

• Yeter gerçekten editörlerinize çeki düzen verin her gün en az 3 tane başlık geliyor böyle, batacaksınız böyle giderse içeride 3-4 kişi kalacak.
    "Tek oyunculu mod çıktı" ne demek oyun çok oyunculu bir oyun muydu?
    Yeter ya! Sıkıldım iyice, alternatiflere yöneliyorum iyice kalitesizlik boğdu beni. Clickbait mi desen yanlış başlık mı desen makine çevirisi mi desen...
  • Yeter gerçekten editörlerinize çeki düzen verin her gün en az 3 tane başlık geliyor böyle, batacaksınız böyle giderse içeride 3-4 kişi kalacak.
    "Tek oyunculu mod çıktı" ne demek oyun çok oyunculu bir oyun muydu?
    Yeter ya! Sıkıldım iyice, alternatiflere yöneliyorum iyice kalitesizlik boğdu beni. Clickbait mi desen yanlış başlık mı desen makine çevirisi mi desen...

• MaximillianFoe kullanıcısına yanıt
    Haberin orijinalide böyle. Bende sevmiyorum son zamanlarda ama aptalca yerlerden eleştirmeyin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ‘Half-Life: Alyx’ mod adds four hours of single-player content

• Half Life grafikleri neden hep 90'lı yıllara takılıp kaldı anlamış değilim para desen çuvalla var, ekip de var alt yapı da sağlam ama niye hep eski grafikler ile oyun?

• WereChaos W kullanıcısına yanıt

Orjinaliyle bu başlığın alakası yok. Bu başlığa bakan oyunda tek oyunculu mod yok sanır. Ki bi kendimden şüphe ettim başlığı görünce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Ya ingilizcen berbat ya da başlığı okumamissin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Half-Life: Alyx’ mod adds four hours of single-player content

Şunla bu başlığı bir tutuyosan 1. sınıftan tekrar başla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Half life alyx modu oyuna 4 saatlik tek oyunculu içerik eklemiş

Ben bunu anlıyorum sen neyi anliyorsun

Yani half life a biri mod çıkarıp oyuna ekstra içerik getirmiş. Bizim başlıktansa sanki oyunda tek kişilik mod yokmuş da valve yeni getirmiş gibi anlaşılıyor

:d abi onu anlamayı nasıl becerdin bu başlıktan. Half lifei daha önce duymamış biri zorlasa anca öyle anlar

Yukarıdaki şikayetlerin sen neye yapıldığını zannediyorsun peki
    Habercilik editörlük zaten burda başlıyor. Türkçeyi kullanmayı bu kadar bilmemek yakışmıyor

Daha güzel yapılabilirdi haklısın ama böyle de sıkıntı yok bence o kadar. Birde bunu elestiricegimize günlük fix Apple haberlerini eleştirelim sıktı artık

Sana mı sorcak insanlar neyi eleştireceğini anlamıyorum ki vasata tamah ediyorsan o da senin problemin beni ilgilendirmez. Sen de başka bir şeyi eleştireceksen git eleştir sana niye eleştiriyosun demem

Vasata tamah etmek değil bu. Bu haberi okucak %0.1lik kesimi etkilicek hata sadece. Bu kadar büyütmeye gerek yok

O yüzden mi ilk 5 yorumdan 3 kişi farklı anlamış kardeş

Lan şimdi farkediyorum benim yazdığım adam değilmişsin:d Ne bileyim abi anlasilmasa anlicam da bir tek benim mi aklıma normal geliyor

Ben gerçekten kendimden şüphe ettim. Bu oyun single player değil miydi diye meğerse klasik dh editöründeki Türkçe bilgisi eksikliğiymiş

İyi o zaman abi konuşmayı bırakalım millet yorum sayısına bakıp önemli haber zannedicek

• monacomen kullanıcısına yanıt

VR oyun bu ve grafikleri de gayet iyi bana sorarsan. Çıkalı kaç yıl oldu hala bunun üstünde bir oyun VR oyun yapılamadı bana göre.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.