Tartışma çıksın diye sormadım, yani oynayanlar, hastası olanlar neyini sevdi grafikler mi? konu mu? oynanabilirlik mi? CS için mi? yoksa hayranı çok olduğu için mi? ilk çıktığı zamanlar oynamıştımda, sonra direk CS ciler çıktı deli gibi oynamaya başladılar. Gerçi bende hl2yi merak ediyorum,bakalım nasıl bişi
Half-life ın senaryosu ve oyunda ki atmosfer mükemmeldir. Zamanına göre multiplayer seçenekleri çok renkli ve eğlenceli olduğu içinde tutulmuştur. Ayrıca grafiklerinin ortalama bir sistemde kasmadan çalışabilmesi oyunu daha yüksek bir seviyeye taşır. Gelgeleim bir de modlar eklenince oyun tam bir çılgınlık haline geldi. Bu oyunu bu kadar ilgi çekici yapan geniş bir kiteleye hitap etmesidir
Half life ın CS ye oranla en güzel farkı daha hızlı oynuyorsun ve öldükten sonra bekleme yok genelde bu yüzden oynayanı çok ve en güzeli herkes tek olduğu için meydan savaşı
senin anlayamadığın çok şey anlıyoruz dostum emin ol. ...
HL1 hiç oynamadım ama Counter'ın kralıyım..
hl1 bende oynamadım ama hl2 ye hasta oldum counter da arada oynuyorum counter source te çok güzel
vaaay, visualize... HL2 oynuyo musun?? Ben de inşallah sabaha oynayacam
arkadaşım hl1 film tadında geçen ender oyunlardan biridir... sen hiç celeron 333 ve 4 mb ekran hartın da hl oynamadığın için hl de ne buluyorsunuz diyebilirsin... o zamanlar opengl nerde software modda 640-480 oyunun karşısında kör olana kadar otururdukk.. amma nostalji yaptım dimi.. SAYGILAR!!!
Bende pek sevemedim bu oyunu...
fps türünde bir devrim yarattığı için.... sağlam bir konusu olan fps olduğu için isimden tut yapımcı firma cartu curtu her şey karizma yani oyunda
sadece sunu diyorum valve zamanında ikitane çekin çıkardığı oyun yerine kendi baba takım oyunu team fortress e onem verseydi şu an o oyun bambaşka yerlerdeydi.... ancak soylede bişi hl getirdiği yeniliklede bi çok seye öncü olmustur diyebilirim (en onemlisi oyun 166 larda bilem oynanıyordu yaw )
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme