Valla nediyem açıyordum hafta sonları oyunu tekrar tekrar bitiriyordum HL2 serisini sonra online bir oyuna başladım bir müddet idare etti ama ondada son noktaya gelince oda sıkmaya başladı şimdi yapacak bir şey bulamıyorum bekletmeseler daha fazla.
O bir efsane kimse inkar edemez.
"We Dont Go To Ravenholm" da aldığım tadı hala unutamam. Kesinlikle unutulacak bir oyun değil. Her ne kadar onlarca başka oyun oynayıp bitirsemde benim tek efsanemdir HL2
quote:
Orijinalden alıntı: darbelux "We Dont Go To Ravenholm" da aldığım tadı hala unutamam. Kesinlikle unutulacak bir oyun değil. Her ne kadar onlarca başka oyun oynayıp bitirsemde benim tek efsanemdir HL2
Oh yeaaa
Oldu olacak Halley deyin bari.
half life efsane ve öylede kalacak yıllar geçsede cod da ha keza öyle ama bu iki efsanede artik biraz nasıl desem baymaya başladı hep aynı teraneler çalıyor biraz yenilik bence iyi olur.
Half-Life 2: Episode Three'den haber var mı? Yoksa yalan mı oldu oyun. Konusunu da kitlemişler.
quote:
Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR
Half-Life 2: Episode Three'den haber var mı? Yoksa yalan mı oldu oyun. Konusunu da kitlemişler.
Aman sus sus bir de burda başlamasın o konu
quote:
Orijinalden alıntı: darbelux
quote:
Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR
Aman sus sus bir de burda başlamasın o konu
Bence de sus sus Valve duyacak şimdi çıkıştarihi vermediler zaten birde ertelemesinler :D burdakileri okuyupta :D.
Half Life 2 : Episode 3 ve Black Mesa : Source bekliyoruz bakalım.
Black Mesa : Source çok güzel bir proje, 2009'a yetiştirme sözü vermişlerdi.
Bilmeyenler için belirtelim, Black Mesa : Source, Half Life 1'in, Half Life sevenleri tarafından Source motoruyla tamamen yeniden yazılması olayı. Half Life 2 oyununu, Half Life 1 sınırlılıklarıyla, Half Life 1 ortamlarında ve hikayesinde oynuyor gibi de düşünebilirsiniz.
Ayrıca Opposing Force Source ve Opposing Force 2 çalışmaları da var ancak Black Mesa Source kadar iddialı değiller.
Half Life ölmez. Arada canım sıkıldıkça Single Player bitiriyorum HL + OF + BS seriyi.
Steam üzerinden de Half Life multi atıyoruz bazen, Crossfireda, 8-10 yıl önceki performansım hala var maaşallah.
Susma sustukça sıra Gordon Freeman'a gelecek.
quote:
Orijinalden alıntı: Qrt_
quote:
Orijinalden alıntı: Cehennemmarşı
eksisozluk 200 metre ileride sağda dönerken solda.
Half Life hiç bir zaman efsaneligini kaybetmedi kaybetmeyecektir...
quote:
Orijinalden alıntı: Great Scot
quote:
Orijinalden alıntı: Qrt_
quote:
Orijinalden alıntı: Cehennemmarşı
eksisozluk 200 metre ileride sağda dönerken solda.
Zamanında Half-Life(Haf-Lif) Diye bir efsane vardı kendisi ve eklentileri ile bütün bilgisayar oyuncularının alayını bilgisayar bağımlısı yapmıştı herkes bu oyunu defalarca bitirmişti multide arkadaşlarının ellerine farelerini vermişti.. Geçmişten bir kesitti şimdi iste muhabbet efsanevi yönünü kaybetti hatta unutulmaya yüz tuttu ve muhabbet şu şekli aldı. -Haci half-Life diye bi oyun vardı ? -He sahiden ölebi oyun vardı ne oldu ? -Bilmemki en son 2009 gibi çıkacak deniyordu ama sanırım oda yalan oldu.:S -Ya oradabirder FreeMan diye bi eleman vardı konuşamıyodu sanırım. -He he hatırlıyorum...
ve muhabbetler bundan öteye gitmiyor.
Bana yaptırdığın geyiğe bak HL alacağın olsun Vana kafalılar(valve).
Half-Life hala oynanan bir oyun AGMerkezi, Playag gibi sitelerde de hala devam ettirilmeye çalışılıyor. Bende ara sıra girer oynarım. 1on1 in verdiği keyfi başka oyun veremiyo
Half-Life (Haylayf)'in en büyük eklentisi Counter-Strike (Kantır-Sıtrayk)'dır.
quote:
Orijinalden alıntı: Baneful
kahkaha
quote:
Orijinalden alıntı: Empyrium
quote:
Orijinalden alıntı: Baneful
kahkaha
kahkaha 2
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme