Şimdi Ara

Half Life - Karakterler (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
451
Cevap
39
Favori
48.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Konu için teşekkürler , abi g man i ne zaman ekleyeceksin ?

Eklememeyi düşünüyorum gizemli olarak kalsın Zaten Nihilanth karakterinde az buçuk ayrıntı var G-Man ile ilgili.
  • Burak ne biliyorsun da yazacaksın Bir iki sözden başka bir şey bildiğimiz yok hani sen daha fazlasını biliyorum diyorsan isterim haberin olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

Burak ne biliyorsun da yazacaksın Bir iki sözden başka bir şey bildiğimiz yok hani sen daha fazlasını biliyorum diyorsan isterim haberin olsun

Bildiklerimizin içinde Nihilanth'ın söyledikleri ve oyunda gördüğümüz şeyler dışında bir şey yok malesef O yüzden de yazmıyorum denebilir aslında haklısın. Teoriler yazıp ortalığı teori kavgasının döndüğü bir yere çevirmek istemiyorum. Zaten orada yazdıklarımın hiç biri teori değil. Arada 2-3 cümle yanlış çıkarsa bilmem ama teori yazmak bu konunun ciddiyetini öldürür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 2 Mayıs 2013; 0:30:31 >

• Nihialant ve vortiguantlar bir şeyler söylüyorlar onun için hatta Eli de biraz bir şey söylüyor diye hatırlıyorum . HL2 de bir archievement var secret vortiguant diye gizli bir kapataktan gidiyoruz head crap pişiriyor bizim eleman orada acayip şeyler söylüyor vorti . Karanlık prens vs vs . Şimdi tekrardan heyecan bastı xbox ın konferansında duyursalar bari kafayı yemek üzereyim
  • burak half life 2 de artık hangi episode'de hatırlamıyorum ama odanın birinde black mesa'da çalışan bilim adamlarının topluca çekilmiş bir fotoğrafı vardı, işte isaac, eli, gordon vs... fotoğrafta bulunanlardan bir kişinin yüzü karalanmıştı o yüzü karalanan gizli bilim adamı sence kim olabilir bununla ilgili bir şeyler biliyor musun? (Cave Johnson veya breen ?? )

ha buldum fotoyu

Half Life - Karakterler  Half Life - Karakterler

bir de ben hl2 lost coast'u oynamadım, burada herhangi bir hikaye anlatımı var mıdır? yada oynamadığım için kaybetmiş olabileceğim bir şey var mı? sanırım bir tane tuhaf bir adam varmış bu oyunda vs....

son olarak half life 3'te görelim artık şu chell'i di mi ya ? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seriousgigi -- 2 Mayıs 2013; 13:09:39 >

• Bu resimler Half-Life 2 den doktorun odasına gidiyoruz ya suiti aldığımız yerde bu resimler. Bana göre o adam g-man Lost Coasta gelecek olursak oraa bir hikaye yok 5 dakikalık bir oyun zaten . Sadece bir balıkçı var 1-2 bir şey söylüyor hepsi bu.
  • quote:

Bu resimler Half-Life 2 den doktorun odasına gidiyoruz ya suiti aldığımız yerde bu resimler. Bana göre o adam g-man Lost Coasta gelecek olursak oraa bir hikaye yok 5 dakikalık bir oyun zaten . Sadece bir balıkçı var 1-2 bir şey söylüyor hepsi bu.

Resimdeki g man değil bence.
  • quote:

Bu resimler Half-Life 2 den doktorun odasına gidiyoruz ya suiti aldığımız yerde bu resimler. Bana göre o adam g-man Lost Coasta gelecek olursak oraa bir hikaye yok 5 dakikalık bir oyun zaten . Sadece bir balıkçı var 1-2 bir şey söylüyor hepsi bu.

G-man resmin en sağındaki şahıs değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xLordRealx

quote:

Hayır değil doktorlardan birisi o , suratı akralı olandan şüpheleniyorum ben . Bel ki burak biliyordur kim olduğunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 2 Mayıs 2013; 17:05:41 >

• quote:

quote:

quote:

Hayır değil doktorlardan birisi o , suratı akralı olandan şüpheleniyorum ben . Bel ki burak biliyordur kim olduğunu

En sağdaki Dr. Magnusson. Yüzü karalı olan kişi ise Dr. Breen. İkinci oyunda Combine güçleriyle birlik olup insanlığa eziyet eden hain lider. Aynı zamanda Black Mesa'nın patronuydu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 3 Mayıs 2013; 0:34:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

quote:

quote:

Dr. Breen. İkinci oyunda Combine güçleriyle birlik olup insanlığa eziyet eden hain lider. Aynı zamanda Black Mesa'nın patronuydu.

Harbi o olabilir , devamında onu öldüreceğiz bence elimizden kaçmıştı hergele Bu VALVE ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum ben ya uzattıkça arayı insanların beklentisi iyi tavan oluyor ki bıraktın tavanı atmosfer sınırına ulaştık şimdiden . Aynısı Diablo 3 tede oldu balon gibi söndü oyun bu oyunda da böyle olacak diye çok korkuyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

quote:

quote:

Dr. Breen. İkinci oyunda Combine güçleriyle birlik olup insanlığa eziyet eden hain lider. Aynı zamanda Black Mesa'nın patronuydu.

Harbi o olabilir , devamında onu öldüreceğiz bence elimizden kaçmıştı hergele Bu VALVE ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum ben ya uzattıkça arayı insanların beklentisi iyi tavan oluyor ki bıraktın tavanı atmosfer sınırına ulaştık şimdiden . Aynısı Diablo 3 tede oldu balon gibi söndü oyun bu oyunda da böyle olacak diye çok korkuyorum

Mesajı editledim. Üstü çizili olanı soruyorsunuz sandım Asıl sorduğunuz Dr. Magnusson.

• Ben bununla ilgili konu açmıştım ama yani chell nin half life 3 te oynayabileceği ile ilgili, bazıları imkansız görüyor bunu ama bence değil. Ben half life 3 çıktığında adrian sheaprından uyandıralacağını ve chell ninde bir şekilde oyuna bağlanacağını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış Görücü

Ben bununla ilgili konu açmıştım ama yani chell nin half life 3 te oynayabileceği ile ilgili, bazıları imkansız görüyor bunu ama bence değil. Ben half life 3 çıktığında adrian sheaprından uyandıralacağını ve chell ninde bir şekilde oyuna bağlanacağını düşünüyorum.

Chell'in olayı Half Life 2 Episode 2'nin geçtiği zamandan çok sonra bir tarihte gerçekleşiyor. Muhtemelen tekrar uyutulup uyandırıldığımızda karşılaşırız. Şu şekilde Chell ile karşılaşmamız biraz zor. Gerçi şu 2 oyunun zamanları arasındaki ilişki aşırı karmaşık kesin bir bilgi de tam olarak yok. Ne olacağını kestirmek te zor. Chell'i bilmem ama ben Adrian Shephard'ın bir şekilde karşımıza çıkacağını düşünüyorum. Hem psikopat hem yetenekli hem de zeki biri yani o karakteri kenarda bırakmazlar gibi geliyor.

• Yani tabi ki zaman mevzusu var, her iki oyun arasında ama sonuçta valve bu napıcağı belli olmaz. Ki şöyle bir şey var, eğer chell half life 3 te yer almıcaksa tüm bu portal ve half life bağlantılarının anlamı ne olabilir ki ?
  • Portal Half-Life evrenini öncesini anlatıyor . Kaç ay ya da yıl olduğunu bilmiyorum . Portal oynayanlar bilir gizli bölmeleri açarak blackmesa hakkında hatta BOREALİS hakkında şeyler öğrenmek mümkün misal HL2E2 de BOREALİS e gitmemiz gerektiği söyleniyor Kutupta bir yerde gemimiz . Portal 2 de ise bir yer dolap gibi arkasından bir limana gidiliyor oraya gidersen BOREALİS gemisinin görüyoruz daha ayrılmamış oalrak bekliyor . Yalnışta hatırlıyor olabilirim . Sonuçta ana amacımız bir portal aygıtını kullanmak olacak diyebilirz ya da portal cihazını yok etmekte olabilir . G-MAN in patronlarının olduğu bir yere portal gibi şeyler ya da combineye bir portal gibi olaylar olabilir dediğin gibi VALVE bu sağı solu belli olmaz.
  • iletişime geçmesek de muhtemelen portal laboratuvarlarına girebiliriz belki, belki chell'i uyurken görürüz onunla birlikte uyuyan bir sürü denekle beraber... ilk oyunun ek paketlerinde iletişime geçmesek de karşılaşıyorduk ana karakterlerle. (barney olarak oyunun başında gordon'un trenle geçişini (gordon ile oynarken de barney kapı dışı kalmış kapıyı yumrukluyordu haha :) görmek kadar orgazmik bir olay hatırlamıyorum ben tüm seride :)
  • G-Man İçin Takipteyim
  • süper olmuş takipteyim
  • takip
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.