Sırada benim için G-Man'den sonra gelen en gizemli karakter olan Nihilanth var. Varlığı, yaptıkları ve söyledikleri şeyler bana göre hafife alınacak şeyler değil.
takip
takip
Eline sağlık.
Nihilanth eklenmiştir
Nihilanth güzel olmuş. Teoriler konuda bulunmayacak dediğin için G-man hakkında ne yazacağını merak ediyorum. Teorileri çıkartınca yazacak bir şey kaldığını zannetmiyorum.
Çok harika olmuş yine, ölürken söylediği sözler çok iyi. Sıra geldi G-Man'e en merak ettiğim.
İyi bi fikir verdin bana. Her karakterin altına o karaktere özel youtube'dan bir müzik ekleyebilirim Gerçi okuyanlara danışmak lazım bunu. Karakterlerin altına müzik koymamı istermisiniz? (tabiki spoiler butonu içinde olacak)
müzik işi farketmez de hl opfor da oyunun sonunda bir karakter vardı, yaratık, race-x'lerin bossu gibi onunla ilgili yeterli bilgi bulursan ekleyebilirsin
Müzik olayı güzel olur bence.
Çok ilginç hikayeler var kaçırdığım çok yer varmış. Haliyle oyunları yabancı dilde oynadığımızdan yakalayamıyoruz. Yukarı.
Eklediğin için teşekkürler hem foruma yeni üye oldum yalnız bir sorum Half-Life opposing forceyi daha yeni bitirdim son yerde yazılar çıkıyor Adrian Shephard Detaıted galiba pek hatırlamıyorum googledan çevirmiştim tutuklandı yazıyor yoksa xendemi kaldı?
quote:
Orijinalden alıntı: Cpl.Adrian.Shephard
Eklediğin için teşekkürler hem foruma yeni üye oldum yalnız bir sorum Half-Life opposing forceyi daha yeni bitirdim son yerde yazılar çıkıyor Adrian Shephard Detaıted galiba pek hatırlamıyorum googledan çevirmiştim tutuklandı yazıyor yoksa xendemi kaldı?
g-man hapsediyor onu karanlık boşluğa. sonrasında ne olduğu bilinmiyor. bu arada g-man yazicen mi ?
İyi bi fikir verdin bana. Her karakterin altına o karaktere özel youtube'dan bir müzik ekleyebilirim Gerçi okuyanlara danışmak lazım bunu. Karakterlerin altına müzik koymamı istermisiniz? (tabiki spoiler butonu içinde olacak)
g manıda yazıver ya.İng okudum ama bide senden okuyayım hl 3 çıkana kadar kendimizi avutuyoruz işte.
Valla şu sıralar öyle bir niyetim yok. Onu geçin inanın zamanım bile yok. Artık ne zaman olur bilmiyorum
Ya zaten yazsan G-man'den kaç cümle çıkacak ki allasen
türkçe yama var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: iamburak
Valla şu sıralar öyle bir niyetim yok. Onu geçin inanın zamanım bile yok. Artık ne zaman olur bilmiyorum
bide şey vardı ya race-x'lerin bossu gibi opposing force sonunda onunla savaşıyorduk, onunla ilgili detaylı bilgi bulabilirsen ekleyebilirsin