Şimdi Ara

Half life sonunda film oldu!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes gibi beklemekten sıkılan oyunun fanatikleri tarafından yapılan amatör olmasına rağmen gayet etkileyici bir filim olmuş

http://www.youtube.com/watch?v=q1UPMEmCqZo

• Çok güzel olmuş
    Youtube'deki yorum yazan çoğu kişi 2. partı bekliyor.
  • Valve bu adamlara sahip çıksın, hollywood a kapak atsınlar, çeksinler filmi. Adamlar olayı çözmüş. Oyunun atmosferini kıçı kırık pc ve o kostümlerle bile birebir yansıtabilmişler. Tebrik etmek lazım.
  • Başarılı
  • baya olmuştu bunlar çıkalı.başarılı...
  • Ses efektlerinin de filme aynen yansıtılması çok hoş olur gerçekten. Ben özellikle HL deki ses efektlerine hastayım hele o kayiş sıyıran asansör sesini ve yüksekten düşünce kafamız patladığında çıkan "pörçh" sesini hiç unutmam.
  • o pörçh sesini nasıl çevirdin şaşırdım ben genelde pıçkft diye çeviriyorum ama değişiyor

adamlar kaliteli kısa metraj film yapmışlar

fakat ordaki metro police ler anime diye düşündüm sizce?
  • Gayet başarılı olmuş.
  • Çok iyi
  • güzel olmuş gerçektende
  • adamlar 500 $ ile yapılabileceğin en iyisini yapmışlar part 2 hala gelistirilme asamasindaymiş bu arada
  • çok iyi
  • kemiklerimi işledi kendimi kasarak izledim
  • çok kalite olmus gerçekten, kaptırdım bi ara kendimi
  • beyler bana half life basit boot lu bir oyun lazım link verir misiniz
  • Bende beğendim doğrusu
  • Profesyonel filmden alınmış bir sahne kadar başarılı olmuş. İzlerken aynı hisleri veriyor gerçekten. Bu adamlara sahip çıkılmalı...
  • Çok güzel olmuş.Levyeyi görmek bile yetti
  • Gayet başarılı buldum

Metal Gear Solid, Far Cry, Halo, Hitman, Doom, Mortal Combat, X-Men, Punisher, Street Fighter, Max Payne filmi yapıldı. Half Life henüz yapılmadı. Acaba neyi bekliyor bu adamlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.