Arkadaslar server xigenon, baslikta belirttigim gibi glacier half paper mage diziyorum. Elimde suanda su itemler var;
+6 Paper Cap (dd25) +8 Linen Set +8 Oasis Staff +2 Dual Shio Tears +0 Glass Belt +0 Iron Neck +0 Dual Secret-Silver Earring
Belti iron, küpeleri ce+1 yapacagim. Sizin tavsiyeleriniz neler?
Yokmu mageden anlayan..
+2 be yap dual yada +1 sse yap küpeleri. DD güzel +8 linen set de güzel +9 bulursan al. +8 oasis iyi seçim. Shiolarda güzel glas ıronda güzel.
O kadar gerisi playerlıgına kalıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Satriykon
+2 be yap dual yada +1 sse yap küpeleri. DD güzel +8 linen set de güzel +9 bulursan al. +8 oasis iyi seçim. Shiolarda güzel glas ıronda güzel.
O kadar gerisi playerlıgına kalıyor.
Be nedir hocam? Karakter ardream bu arada.
Bronze earring.
quote:
Orijinalden alıntı: Satriykon
Bronze earring.
Iron Belt onerirmisin peki? 20 def acisindan.
Tabii ki de 50hp birşey değil ama def olması gerek ardreamsan eğer.
hocam glacier ve lighting mage de paper - yarı paper olmaz. nekadar çok int olursa yavaşlatma ve kitleme şansın okadar fazla olur. amacın dmg vermek ise flame olmalısın. ama otekiler dmg vermekten cok partye yardımcı olmaktır. kolay gelsin
quote:
Orijinalden alıntı: OpelCorsa1.3
hocam glacier ve lighting mage de paper - yarı paper olmaz. nekadar çok int olursa yavaşlatma ve kitleme şansın okadar fazla olur. amacın dmg vermek ise flame olmalısın. ama otekiler dmg vermekten cok partye yardımcı olmaktır. kolay gelsin
hf varsa zaten ezecektir bu char
ama int ile pek alakası yok girakonda paper arkadaşım var flame olmasına rağmen glacier 39 ile yavaşlatabiliyor
zaten glacier'in yavaşlatmama gibi bir durumu olmuyor genelde bu yüzden bence güzel bir chardır bu
Defansdan kayıp gereksiz int mage olmanızı tavsiye ederim
charı flameye çevir. İtemlerin gayet iyi staffı woe +8 yap glass belt kalsın int veriyor sadece hp değil yani. Flame ring alacaksın zaten birde.
quote:
Orijinalden alıntı: monivizyon
Arkadaslar server xigenon, baslikta belirttigim gibi glacier half paper mage diziyorum. Elimde suanda su itemler var;
+6 Paper Cap (dd25) +8 Linen Set +8 Oasis Staff +2 Dual Shio Tears +0 Glass Belt +0 Iron Neck +0 Dual Secret-Silver Earring
Belti iron, küpeleri ce+1 yapacagim. Sizin tavsiyeleriniz neler?
hocam paper mage sağlam damage vurmak için olunur halfde olsa (yarı demek istemişsin sanırım) ice ve lr olmaz paper olacaksan fire olacaksın oasisi +8 woe veya +8 schoring yap shiolarıda flame ring yap. deli damage atarsın, ama yok ben ice olacam kitlemek istiyorum diyorsan mecburen int olacaksın defansın olacak.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme