Şimdi Ara

Halinize Şukredın (Kız Arkadaş Durumları...)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yalan yok burada çoğumuzun (%90 kadarımız) kız arkadaşsızlıktan yakınıyor
    Benım bır arkadaşım var sayın forumdaşlar, bu cocukla geçen sınemaya gıdıyoruz yolda alıyor telefonu en az 30 dk kızla konusuyor,en son göruşmemızde cocuk 700 tl ye aldıgı telefonu parçaladı yere attı ( cocuk parasızlıktan ağlar hep)
    kıza saydı sövdu... nese avm ye gıttık oturduk cafeye bır numara aradı, açtım bunun kız arkadaşı dedım kız arkadaşın arıyor bu aldı kalktı gıttı telefonu ,
    telefonsuz mu yoksa ortamda sap gıbı kaldım neye yanım şaştım yok konusacaksın nıye telefonu kırıyorsun
    en son bu kızla konustu konustu konustu 20 dk rahat bekledım sap gıbı, geldı dedı fılme gıtmeyek gerı donek, ben kendımden geçtım ! kaç haftadır bekledıgım HOBBIT e gıdememek mı, o kadar yol yuruyup aptal gıbı gerı donmek mı....

Sonuç
    gözlemlerım şu arkadaşlar, çocuk sınır hastası olmus 50 kere abartmıyorum 50 kere tamam kapat dıyor kapatmıyor kız,bu yarım akıllıda kapatmıyor en son bağırıyor ortamdakı herkes bu yarım zekaya bakıyor,
    kıza nereye gıtse söyluyor ve kız bunu 20 dk da 1 arıyor yoklama çekıyor,
    çocuk bu kızla evlenecem dıyor bunlar evlensın 1 aya kalmadan cınnet geçırıp kendınıde kızıda öldurur gıbıme gelıyor,

şimdı bunlardan ders cıkarma zamanı, sız olsanız her 30dk da 1 arayıp yoklama verırmısınız ? nereye gıttınız kımle gıttınız nıye gıttınız ne zaman geleceksınız vb vb....
    bu kadar yogun baskıya dayanabılıcekmısınız ?
    Ben kendı adıma dayanamam arkadaşlar,bu kadar yogun baskı benı patlatır,
    bu kadar guvensız bır ılıskı neyın ustune ılerlıyor orası muamma, nereye gıttıgı bır yana facebooktan sureklı yazdıklarına bakıyor,
    Sadece bu arkadaşta degıl bırçok ılıskıde durum böyle, bu ne guvensızlık tır bılmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castiel -- 2 Ocak 2015; 0:52:05 >

• Her kız aynı değildir be dostum. Bir örnek üzerinden yargılamışsın ama öyle değil.
    Kız arkadaşıma nerelere gittiğimi söylerim tabi ama kız manyak değilse sürekli arayıp sormaz. Senin arkadaşının manita manyak sanırım
    Bu arada hep arkadaş olur zaten
    Ha bu arada kız arkadaşın olmadığı için kendini avutuyormuşsun gibi geldi bana nedense
    Karşılıklı güven ve saygı olan birçok ilişkim oldu şimdiye kadar. Zaten sevgilin olacak kızı buna göre seçersin. Her önüne gelene çıkma teklif edersen sonuç böyle sinir krizleri olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrTux -- 2 Ocak 2015; 0:57:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MrTux

Her kız aynı değildir be dostum. Bir örnek üzerinden yargılamışsın ama öyle değil.
    Kız arkadaşıma nerelere gittiğimi söylerim tabi ama kız manyak değilse sürekli arayıp sormaz. Senin arkadaşının manita manyak sanırım

yalan yok kardeşım cıdden arkadaşım
    hem kız hem bu eleman sorunlu, anı ofke patlamaları var bu tur ıkı ınsan 1 ayı aynı evde cıkaramaz evlenırlerse konuyu uplarım[8D

• Sen kapat ben kapatayım muhabbetlerine oldum olası gıcık olmuşumdur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun sende xd

• quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

quote:

Orijinalden alıntı: MrTux

Her kız aynı değildir be dostum. Bir örnek üzerinden yargılamışsın ama öyle değil.

yalan yok kardeşım cıdden arkadaşım
    hem kız hem bu eleman sorunlu, anı ofke patlamaları var bu tur ıkı ınsan 1 ayı aynı evde cıkaramaz evlenırlerse konuyu uplarım[8D

Hacı ozaman konuyu açman hata bunlar birbirlerini iyi bulmuşlar ikiside psikopatsa
    Onlar anlaşır kendi aralarında. Birbirlerini anlarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrTux -- 2 Ocak 2015; 1:00:39 >

• tmm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş

• Bu adamı dinleyin. Konuyu favlayın ve ağlamayı kesin!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burdaki ana konu hobbite gidememek bence gerisi önemsiz arkadaşı sallar kendim girerdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gianuzzi Yarımayı

Burdaki ana konu hobbite gidememek bence gerisi önemsiz arkadaşı sallar kendim girerdim

kardeşım sosyal fobı var tek basıma sap gıbı gıtmek gezmek bana göre degıl, malesef bu aralar fazla arkadaşımda yok kör topal kımı bulsam gıdecemde daha gıdemedım

ADANADAN gezecek tozacak arkadaş aranıyor, 20+
  • her kiz onun gibi degil dostum

• Evet, genelleme yapmayalım beyler lütfen. Ergen kızlar seçerseniz sonuçları öyle oluyor tabi. ben bile hemcinslerime katlanamıyorken siz nasıl katlanabilirsiniz ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

quote:

Orijinalden alıntı: Gianuzzi Yarımayı

Burdaki ana konu hobbite gidememek bence gerisi önemsiz arkadaşı sallar kendim girerdim

kardeşım sosyal fobı var tek basıma sap gıbı gıtmek gezmek bana göre degıl, malesef bu aralar fazla arkadaşımda yok kör topal kımı bulsam gıdecemde daha gıdemedım

ADANADAN gezecek tozacak arkadaş aranıyor, 20+

Hocam benim de sosyal fobim var hiç sevgiliniz oldu mu?

• kız yoksa cepin para dolu olur
    kız varsa cepte para hiç olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.