< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glikoz surubu -- 19 Kasım 2024; 12:38:58 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glikoz surubu -- 19 Kasım 2024; 12:38:58 > |
![]() Edit: Gülüyorsunuz ama o an duyduğum utancı tarif edemem. Kızla daha 1. ayınızdasınız birbirini tanıma, evliliğin balayısı gibi. Hep canımlı cicimli günler. Sabah kalkar kalkmaz ilk otobüsle memleketine dönmesinide bu olayla ilişkilendirsem mi bilmiyorum. ![]() |
küçükken derste çok sıkışmıştım. zil çalar çalmaz tuvalete koştum.bide benim kankam vardı oda peşimden geldi beni beklemeye tenefüz azya ben işimi görünce hemen tenefüse çıkcaz neyse ben koşturuyorum. erkekler tuvaleti diye girdim tam girerken birden kızlarmıki bura dedim sonra sağıma baktım
pisuvar var. erkekler dedim başladım işemeye ama nasıl işiyorum. o arada bizim sınıftan 3-4 tane grupla dolaşan kızlardan girdi. onlar bana baktı ben onlara baktım tam yarısında kesemedimde bi 2 dk işedim sonra koşarak kaçtım kızlarda bana bakıyodu çok utanmıştım. kankama gidince sordum.lan sen nereye gittin dedim. senle girdim az bişey durunca kızlar olduğunu anladım kaçtım hemen dedi. kızlar tuvaletine pisuvarı koyan o müdüre sesleniyorum amacın ne lan ![]() ![]() ![]() |
lise 1 deyiz, ingilizce okuma dersi. sınıfta çıt yok. benim kefal zorladığından yellenme ihtiyacı duydum. bir sıra yanımda da çok hoşlandığım bi kız var. neyse ben bu osuruk büyük ihtimal yusufçuk diye düşünüp, hafif salmaya başladım, ama yusufçuk yerine tam helikopter sesi çıkmaya başladı, arada da artık kesmeyim dedim. bütün kafalar tabii benim tarafa döndü, ben de uyanıklık yapıp arkaya döndüm, hani kim yaptı havasında. arkadaki arkadaş demez mi- ulan ne saldın be gözlüklerim buğulandı diye...
tabii benim kız bana mavi gözleriyle boş boş baka kaldı. o zamana kadar aramız iyiydi-neredeyse çıkacaktık falan. hoca dahil 35 kişi kahkahalarla gülerken arkadaki arkadaş 2.kez bombaladı- hocam gözlüğüm sadece buğulanmamış, çatlamış diye. dersin son 15 dakikasında ders yapılamadı. bi de nasıl hızla yayıldıysa teneffüse çıkınca başka sınıflardaki kızlar bile eliyle beni gösteriyolardı... ![]() |
Bugüne kadar kızlara hiç rezil olmadım çünkü hayatımda hiç kızla konuşmadım.
|
Gülerken sevgilimin suratına tükürdüm sonra o da bana tükürdü
|
orta okuldayken bi sıra arkadaşım vardı adı elifti. neyse bi dersteyken ben yine kalem atıp tutuyorum falan kalem düştü yere. hemen iyice esneyerek eğildim yere (tabi arka eti de iyice kıza döndürerek) o hızla beraber bir zaarrtt sesi gelmiş of of.
![]() ![]() |
lisede kankamla su şişesiyle sınıfta futbol oynuyoruz.Hoca da var bişeyler yapıyor bizi takmıyor işte.Kızın teki çöp atmaya kalktı önümden geçerken şişeyi bacak arasından geçirdim kızın ve ''namusun gitti lan uhahahaha'' dedim.Bir baktım hoca bana tip tip bakıyor,sonra tokatı geçirmesiyle ''TERBİYESİZ HERİF''diye bağırması bir oldu.Bütün sınıf gülmüştü utanmıştım.
![]() |
16 yaşlarındayım Bi yaz günü sevdiğim bi arkadaşımla MetroCity avm ye gittik ben hayatımda içmemişim biliyorum bana dedi kanka milkshake içelim o ne lan felan derken anlattı işte soğuk buzlu vs vs dedim tamam nerden alıcaz felan derken yemek katına oturduk burgerking den alıcaz dedi bende tamam ben alırım diyince i..nelik değilmi işte kanka dedi arkadaşım onların boyları var ''BATTAL'' boy olanından alıcaksın eyw dedim gittim sıra var ama kızlar felan 15/20 kişi neyse ordan boşta olan bi kasiyere bide bağırarak ordan 2 tane ''BATTAL'' boy milkshake alabilirmiyim diye bağırdım kız da yeniymiş müdürüne döndü battal boy milkshake varmı diye sordu adam döndü benim o kızla dalga geçtiğimi düşünerek beyfendi BATTAL boy kalmadı damacanayla verelim demesinmi sırakiler koptu ben yerin dibinde
![]() |
![]() |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tangmuch -- 11 Ağustos 2011; 8:41:37 > |