Şimdi Ara

Kızlara Rezil Olduğunuz Anlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.273
Cevap
351
Favori
107.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler herkes kızların yanında en rezil oldugu anı yazsın.Başlıyorum

Bundan 2 yıl once neyse Akşam bi guzel 2 tabak kurufasulye yedim birde betonda yattıydım neyse sabah uyandım kız arkadasım ille bugun dolasalım dedi.Neyse tamam dedim çarşıda benim bağırsaklar harekete geçti ilk 15dk tuttum felan bi anda çukura düşüverince boş bulunp zaa zarrttt bide acaip bi ses çıktı kız guldu felan acaip rezil olduydum heralde olene kadar unutmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glikoz surubu -- 19 Kasım 2024; 12:38:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: İnsanoğluinsan

quote:

Orijinalden alıntı: dogii

Kantinde sırada iken sınıftan bir kız rica etmişti simit alırmısın diye simiti aldım kıza verirken birden simitin üzerine hapşırdım çok kötüydü Bir keresinde de kızlar voleybol oynarken topları kaçmıştı bana doğru hızlı bir şekilde geliyodu eğilip alayım derken top bacak aramdan geçip gitmişti çok pis kahkaha atmıştı millet

Bizim okulda da en büyük baş belası kızlardan gelen voleybol topu.
    Bahçedeki voleybol oynanan alanla basket potaları yanyana.
    Biz erkekler de hep basket oynarız öğle tenefüsünde kızlar ve bazı kızlarla takılan kuul çocuklar da voleybol oynar.
    Benim çok başıma geldi voleybol topunun kaçıp benim ayağıma gelmesi.Şimdi düzgün atamazsan yandın.Elle atsan yetşimeyecek ayakla atsan hem kızacaklar o topa ayakla vurulmaz diye hem de başka yöne gitme ihtimali baya fazla.onları düşünürken soğuk terler akıyor
    Bir keresinde de işte voleybol topu ayağıma doğru yuvarlanırken(kızlar kaçırmış yine) onlara doğru ayakla atayım dedim topu ıskaladım,ayağım topa değmedi bile. Oynayanların arasında benim arkadaşlarım da vardı Yuh gökay ohaaa ahahahaah gibi sesler yükselmişti rezil olmuştum

Alıntıları Göster
    Ankarada üniversitede öğrenciyken yurtta kalıyordum. Ve henüz eve taşınmıştık. Evde elektrik, doğalgaz ve eşya hiç bir şey yoktu. sadece arkadaşlarımdan aldığım 2 battaniye vardı. başka yastık dahi yoktu. Kız arkadaşım ise kocaelinde öğretmenlik yapiyordu. Eve taşındığımı duyunca gelmek istedi, evde eşya olmadığını söylememe, 1 hafta sonra gelmesini söylememe rağmen sürpriz yaparak geldi. Arkadaşlarımın evine götürmek istemedim, orada rahat rahat yiyişemeyiz diye. Ankaranın soğuğunu bilen bilir evde o kış gününde ısınacak hiç bir şey yok. altımıza inceceik bir battaniye serdik, üstümüzede incecik diğer battaniyeyi. O kadar soğukki battaniyenin altında donuyoruz. İkimizinde kafası battaniyenin içerisinde çok soğuk çünkü. Ben yorgunlukla ve uyku sersemi usulca bıraktım gazımı ses çıkmadı ama beni bile uykumdan uyandıracak kadar ağır bir kokusu vardı. birden uyandım hemen kız arkadaşımın gözlerine baktım belki uyumuştur kokuyu farketmemiştir diye. ama ne yazıkki o koku hastayı yatağından kaldıracak kadar ağırdı. Gözgöze geldik. kokudan benzi solmuş, gözleri kızarmıştı. yinede bir şey demedi ama Bana öyle anlamlı gözlerle baktı ki unutamam. 2 hafta sonrada benden ayrıldı zaten.

Edit: Gülüyorsunuz ama o an duyduğum utancı tarif edemem. Kızla daha 1. ayınızdasınız birbirini tanıma, evliliğin balayısı gibi. Hep canımlı cicimli günler. Sabah kalkar kalkmaz ilk otobüsle memleketine dönmesinide bu olayla ilişkilendirsem mi bilmiyorum.
    küçükken derste çok sıkışmıştım. zil çalar çalmaz tuvalete koştum.bide benim kankam vardı oda peşimden geldi beni beklemeye tenefüz azya ben işimi görünce hemen tenefüse çıkcaz neyse ben koşturuyorum. erkekler tuvaleti diye girdim tam girerken birden kızlarmıki bura dedim sonra sağıma baktım
    pisuvar var. erkekler dedim başladım işemeye ama nasıl işiyorum. o arada bizim sınıftan 3-4 tane grupla dolaşan kızlardan girdi. onlar bana baktı ben
    onlara baktım tam yarısında kesemedimde bi 2 dk işedim sonra koşarak kaçtım kızlarda bana bakıyodu çok utanmıştım. kankama gidince sordum.lan sen
    nereye gittin dedim. senle girdim az bişey durunca kızlar olduğunu anladım kaçtım hemen dedi. kızlar tuvaletine pisuvarı koyan o müdüre sesleniyorum amacın ne lan
    lise 1 deyiz, ingilizce okuma dersi. sınıfta çıt yok. benim kefal zorladığından yellenme ihtiyacı duydum. bir sıra yanımda da çok hoşlandığım bi kız var. neyse ben bu osuruk büyük ihtimal yusufçuk diye düşünüp, hafif salmaya başladım, ama yusufçuk yerine tam helikopter sesi çıkmaya başladı, arada da artık kesmeyim dedim. bütün kafalar tabii benim tarafa döndü, ben de uyanıklık yapıp arkaya döndüm, hani kim yaptı havasında. arkadaki arkadaş demez mi- ulan ne saldın be gözlüklerim buğulandı diye...
    tabii benim kız bana mavi gözleriyle boş boş baka kaldı. o zamana kadar aramız iyiydi-neredeyse çıkacaktık falan. hoca dahil 35 kişi kahkahalarla gülerken arkadaki arkadaş 2.kez bombaladı- hocam gözlüğüm sadece buğulanmamış, çatlamış diye. dersin son 15 dakikasında ders yapılamadı. bi de nasıl hızla yayıldıysa teneffüse çıkınca başka sınıflardaki kızlar bile eliyle beni gösteriyolardı...
    orta okuldayken bi sıra arkadaşım vardı adı elifti. neyse bi dersteyken ben yine kalem atıp tutuyorum falan kalem düştü yere. hemen iyice esneyerek eğildim yere (tabi arka eti de iyice kıza döndürerek) o hızla beraber bir zaarrtt sesi gelmiş of of. koku çıkmamıştı da sesi belki ön sıradan bile duyuldu. neyse kalemi aldım istifimi bozmadan düzelttim oturuşu. sonra ağzımdan zart zurt pırt sesleri çıkarmaya başladım sanki o ses de ağzımdan çıkmış gibi.
    lisede kankamla su şişesiyle sınıfta futbol oynuyoruz.Hoca da var bişeyler yapıyor bizi takmıyor işte.Kızın teki çöp atmaya kalktı önümden geçerken şişeyi bacak arasından geçirdim kızın ve ''namusun gitti lan uhahahaha'' dedim.Bir baktım hoca bana tip tip bakıyor,sonra tokatı geçirmesiyle ''TERBİYESİZ HERİF''diye bağırması bir oldu.Bütün sınıf gülmüştü utanmıştım.
    16 yaşlarındayım Bi yaz günü sevdiğim bi arkadaşımla MetroCity avm ye gittik ben hayatımda içmemişim biliyorum bana dedi kanka milkshake içelim o ne lan felan derken anlattı işte soğuk buzlu vs vs dedim tamam nerden alıcaz felan derken yemek katına oturduk burgerking den alıcaz dedi bende tamam ben alırım diyince i..nelik değilmi işte kanka dedi arkadaşım onların boyları var ''BATTAL'' boy olanından alıcaksın eyw dedim gittim sıra var ama kızlar felan 15/20 kişi neyse ordan boşta olan bi kasiyere bide bağırarak ordan 2 tane ''BATTAL'' boy milkshake alabilirmiyim diye bağırdım kız da yeniymiş müdürüne döndü battal boy milkshake varmı diye sordu adam döndü benim o kızla dalga geçtiğimi düşünerek beyfendi BATTAL boy kalmadı damacanayla verelim demesinmi sırakiler koptu ben yerin dibinde
    quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfDarkness

Zamanında dershaneye giderken tuvalete girmiştim.Kızın tekiyle kapıda karşılaştık
    kız:ben yanlış mı geldim.
    ben:galiba
    Kapıya baktık dedi sen yanlış gelmişsin.Kahkahalarla gülmeye başladık ama çok utanmıştım

Alıntıları Göster
    camda sohbet ederken kızın işi vardı bende başka siteler takılıyodum bi ara kamerayı unutup burnumu karıştırdım sonradan dann etti ama kız bişey demedi
  • yolda yürürken düşmek. basket oynarken pantolonun yırtılması başkada hatırlamıyorum
  • 8.sinifta uzun esek oynarken pantolonum yirtilmisti hirkami belime sarip eve gitmistim..ne rezillikti 2-3 karis yirtilmisti..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doğala Özdeş User

yolda yürürken düşmek. basket oynarken pantolonun yırtılması başkada hatırlamıyorum
    Zamanında dershaneye giderken tuvalete girmiştim.Kızın tekiyle kapıda karşılaştık
    Kapıya baktık dedi sen yanlış gelmişsin.Kahkahalarla gülmeye başladık ama çok utanmıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: ComputerScientist

8.sinifta uzun esek oynarken pantolonum yirtilmisti hirkami belime sarip eve gitmistim..ne rezillikti 2-3 karis yirtilmisti..
    kızla maça gitmiştim galatasaray-fenerbahçe basketbol maçıydı yukardan kafamıza koltuk atılmıştı zaten küfürler gırla bi daha maça gitmeme kararı almıştım
  • quote:

Alıntıları Göster
    camda sohbet ederken kızın işi vardı bende başka siteler takılıyodum bi ara kamerayı unutup burnumu karıştırdım sonradan dann etti ama kız bişey demedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Felden

kızla maça gitmiştim galatasaray-fenerbahçe basketbol maçıydı yukardan kafamıza koltuk atılmıştı zaten küfürler gırla bi daha maça gitmeme kararı almıştım

Alıntıları Göster
    Beyler konu başlığını okuyup ondan sonra yazalım lütfen :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kıza rezil olduğum o an
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Lastikteki Çivi_

• quote:

Alıntıları Göster
    Kantinde sırada iken sınıftan bir kız rica etmişti simit alırmısın diye simiti aldım kıza verirken birden simitin üzerine hapşırdım çok kötüydü Bir keresinde de kızlar voleybol oynarken topları kaçmıştı bana doğru hızlı bir şekilde geliyodu eğilip alayım derken top bacak aramdan geçip gitmişti çok pis kahkaha atmıştı millet

• quote:

Orijinalden alıntı: glikoz surubu

quote:

Alıntıları Göster
    başlığı değiştirin kızlara rezil olduğunuz anlar olsun

• quote:

başlığı değiştirin kızlara rezil olduğunuz anlar olsun

• quote:

Alıntıları Göster
    Gittiğim dershanede 5 katlıydı. En üst katı kantin, 4. katta tuvalet yok, 3.katta öğretmenler tuvaleti, 2.kat kızlar tuvaleti, 1.katta'da erkekler tuvaleti var. Bizim sınıf 4.kattaydı, ders bitti sıkışmıştım koşarak tuvalete doğru inmeye başladım o anda aklımda da başka bir şey vardı onu düşünürken 2.kata kızlar tuvaletine girmişim. Tuvalete girdim kapıyı kapattım işimi gördüm bi çıktım içeride 15 kadar kız var, bi sessizlik oldu bakışmalar falan, ee yanlış girmişim bi alt kata gireceğime buraya girmişim dedim ve hızla uzaklaştım ordan. Kızlar tuvaletinin fayansları pembemsiydi nasıl farketmediysem o anki dalgınlığımdan artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Masdera

Gittiğim dershanede 5 katlıydı. En üst katı kantin, 4. katta tuvalet yok, 3.katta öğretmenler tuvaleti, 2.kat kızlar tuvaleti, 1.katta'da erkekler tuvaleti var. Bizim sınıf 4.kattaydı, ders bitti sıkışmıştım koşarak tuvalete doğru inmeye başladım o anda aklımda da başka bir şey vardı onu düşünürken 2.kata kızlar tuvaletine girmişim. Tuvalete girdim kapıyı kapattım işimi gördüm bi çıktım içeride 15 kadar kız var, bi sessizlik oldu bakışmalar falan, ee yanlış girmişim bi alt kata gireceğime buraya girmişim dedim ve hızla uzaklaştım ordan. Kızlar tuvaletinin fayansları pembemsiydi nasıl farketmediysem o anki dalgınlığımdan artık

Alıntıları Göster
    dükkan açıkken kız gurbunun arasındaydım, hepsi garip garip davranıyorlardı Konuşurken falan bana bakmıyorlardı sonra yanlarından ayrıldım.Bi arkadaş söyledi dükkanı açık unutmuşsun diye. kızlar mı? Şuan hepsi iyiler

• quote:

• Gülerken sevgilimin suratına tükürdüm sonra o da bana tükürdü
  • quote:

Biz erkekler de hep basket oynarız öğle tenefüsünde kızlar ve bazı kızlarla takılan kuul çocuklar da voleybol oynar.
    Benim çok başıma geldi voleybol topunun kaçıp benim ayağıma gelmesi.Şimdi düzgün atamazsan yandın.Elle atsan yetşimeyecek ayakla atsan hem kızacaklar o topa ayakla vurulmaz diye hem de başka yöne gitme ihtimali baya fazla.onları düşünürken soğuk terler akıyor
    Bir keresinde de işte voleybol topu ayağıma doğru yuvarlanırken(kızlar kaçırmış yine) onlara doğru ayakla atayım dedim topu ıskaladım,ayağım topa değmedi bile. Oynayanların arasında benim arkadaşlarım da vardı Yuh gökay ohaaa ahahahaah gibi sesler yükselmişti rezil olmuştum

• Mesajım bulunsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: King Thranduil

Mesajım bulunsun
    sub Lorem
    blckhm test replace
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Abi o voleybol topu işi harbi sakat bir gün basket oynuyorum tam turnike gireceğim, bir anda voleybol topu geldi basketbol potasının altına farkında olmadan üstüne bam dedim bi bastım basmamla kapaklanmam bir oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnsanoğluinsan

quote:

Alıntıları Göster
    Ankarada üniversitede öğrenciyken yurtta kalıyordum. Ve henüz eve taşınmıştık. Evde elektrik, doğalgaz ve eşya hiç bir şey yoktu. sadece arkadaşlarımdan aldığım 2 battaniye vardı. başka yastık dahi yoktu. Kız arkadaşım ise kocaelinde öğretmenlik yapiyordu. Eve taşındığımı duyunca gelmek istedi, evde eşya olmadığını söylememe, 1 hafta sonra gelmesini söylememe rağmen sürpriz yaparak geldi. Arkadaşlarımın evine götürmek istemedim, orada rahat rahat yiyişemeyiz diye. Ankaranın soğuğunu bilen bilir evde o kış gününde ısınacak hiç bir şey yok. altımıza inceceik bir battaniye serdik, üstümüzede incecik diğer battaniyeyi. O kadar soğukki battaniyenin altında donuyoruz. İkimizinde kafası battaniyenin içerisinde çok soğuk çünkü. Ben yorgunlukla ve uyku sersemi usulca bıraktım gazımı ses çıkmadı ama beni bile uykumdan uyandıracak kadar ağır bir kokusu vardı. birden uyandım hemen kız arkadaşımın gözlerine baktım belki uyumuştur kokuyu farketmemiştir diye. ama ne yazıkki o koku hastayı yatağından kaldıracak kadar ağırdı. Gözgöze geldik. kokudan benzi solmuş, gözleri kızarmıştı. yinede bir şey demedi ama Bana öyle anlamlı gözlerle baktı ki unutamam. 2 hafta sonrada benden ayrıldı zaten.

Edit: Gülüyorsunuz ama o an duyduğum utancı tarif edemem. Kızla daha 1. ayınızdasınız birbirini tanıma, evliliğin balayısı gibi. Hep canımlı cicimli günler. Sabah kalkar kalkmaz ilk otobüsle memleketine dönmesinide bu olayla ilişkilendirsem mi bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tangmuch -- 11 Ağustos 2011; 8:41:37 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.