Şimdi Ara

Kızlara Rezil Olduğunuz Anlar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.273
Cevap
351
Favori
107.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yemek yerken köftenin boğazda kalması. Öksürmeden yutmaya çalışmak. Ama sonra öğürmek.
    Allah düşmanımın başına vermesin
  • Ders çıkışı montumu giyerken elim kızın kafasına çarpmıştı. Kızın kafasına yumruk atmış gibi olmuştum. Yerin dibine geçmiştim ya. Rezillik.
  • kız arkadaşlarla okul bahçesinde yürürken kafama futbol topu geldi çok sert şekilde gözlüğüm de suratımdan fırlayarak yere düşmüştü çok kötü bi andı
  • Bakışlarımla kızların başını döndürüyorum yere düşürüyorlar.Kızlar rezil olur bana hep
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiteSword

İlkokuldayken sevdiğim kızla aynı servisteydik.neyse evin önüne geldik tam inecem sırtta çanta elde resim çantası bi tane şerefsiz çantasını kapının önüne koymuş ayağım takıldı servisten dışarı uçtum resim çantasındaki bütün malzemeler dışarı fırladı en çokta ayakkabının ayağımdan çıkması koydu yarım saatte zor toparladılar beni.

• 6. sınıftaydı galiba tenefüs zili çalmıştı bizde sınıfa doğru çıkıyorduk. Sonra birden neden koşuyorduk hatırlamıyorum önümdede galiba 8.sınıfa giden bir kız çıkıyordu merdivenlerden ben merdivenlerden koşarak çıkarken ayağım birden merdivenin basamağına takıldı ve reflex olarak ellerimi öne atmıştım o sıradada kızın poposuna resmen kolummu diyeyim elimmi diyeyim resmen girmişti. Kız tiptip baktı sonra oda koşarak kaçmaya başladı oda utandı bende acayip şekilde utanmıştım acayip rezil olmuştum...
  • Ben rezil olmadımda arkadaş benim yüzümden rezil olan bir anıyı anlatıyım bende. Lise 1 deyiz ben duvar kenarında oturyorum hoca kızlı erkekli otuturuo yanımada şansa sevdiğim kızı koydu.önümde kankam ve sınıftan kız arkamdaki de öyle neyse normalde fazla osurmam osursamda koku ve ses cıkmaz o gün ne olduysa gaz geldi tutuyorum dersi son anları son 5 dk kalmıs artık dayanmadım sesizce saldım bir koku çıktı kız bununu filan tutuo diyorum içimden aha rezil oldum derken dedim ulan hüseyin bari burda yapma filan derken herkes o cocuga gülmüştü :D kıza rezil olmadım allahtanda arkadaşın sevdiği kız da bizim sınıftaydı o rezil olmustu cocuk kıpkırmızı olmustu. Kavgada cıkarmıodu cılız bişeydi :D
  • Sınıftaki Kızlar Çantamı Karıştırırken Boxerimi Bulmuşlardı Çantama Nasıl Girdi Hatırlamıyorum

Okulun 2.Katından Perdeyle Camdan İnerken ,Perde Çürük Çıkmıştı Yırtılınca Düşmüştüm

Kıza Tekme Sallarken Ayağım Kaymıştı Kafamı Sıraya Çarpmıştım

Yolda Giden Kadından 2 Tane Tokat Yemiştim Combo Yapmıştı Resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patatesli Çay -- 11 Ağustos 2011; 1:19:50 >
  • aga bu nedir ya 50 saattir kumpfhoghofkofkof gülüyom içerden annem bağırdı kes sesini zıbar yat
  • Ortaokul lise çağlarında o zamanki kız arkadaşımı rahatsız eden bir çocuk vardı.
    Ergenlik işte kıza biri selam verse ikinci gün çocuğunun okulunun çıkışına dikiliyoruz.
    Kızada söz verdim onu rahatsız eden çocuğa birşey yapmayacağım diye.
    "çocuğun okulunu öğren ben birazdan geleceğim,akşam için eğlence çıktı,döveriz falan filan" diye mesaj yazmıştım
    arkadaşa atacaktım ki yanlışlıkla kıza attım.Aha dedim bittim ben.Hocaya dedim hocam 2 dakika müsade sıkıştım dedim dersten çıktım.
    Nöbetçi öğrencilerin kollukları vardı okulda,ilk bulduğum nöbetçiden kolluğu aldım taktım,kızın sınıfına girdim,
    hocam müsadenizle A(kıza)'ya müdür bey bir not gönderdi verip çıkacağım dedim.Hoca çabuk dedi.
    Gittim kıza.Gömleğinin ön cebinde telefon kıpkırmızı direk gördüm.Önüne bir kağıt attım.O anda telefonu çektim cebinde attım cekete.
    İyi dersler hocam dedim uzadım.Mesajı okumamıştı

• bir keresinde apartman kapısınn onunden cıkarken tükürmüştüm o sırada kız geciyodu tam önüne tip tip baktı ilerledi rezil oldum

Kızlarla basket oynuyorduk ben basket oynarken kızın kafasına topu 5 defa yanlıskla attım kızın en sonunda ayagına bastım kız sövüp gitti :)
  • Uplayalım bari :D
  • benimde değilde forumda olan bir arkadaşın başından geçen olay

lisede okul çıkışı sırtında çanta bahçeye doğru yürüyormuş.sınıftan kızın biri gelip fermuarın açık demiş buda refleks pantolona bakmış.kapalı olduğunu görüp tekrar kızın suratına bakması ve çantasının fermuarının açık olduğunu anlamasıyla yerin dibine girmesi bir olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainSilver -- 11 Ağustos 2011; 2:45:52 >
  • lisede kankamla su şişesiyle sınıfta futbol oynuyoruz.Hoca da var bişeyler yapıyor bizi takmıyor işte.Kızın teki çöp atmaya kalktı önümden geçerken şişeyi bacak arasından geçirdim kızın ve ''namusun gitti lan uhahahaha'' dedim.Bir baktım hoca bana tip tip bakıyor,sonra tokatı geçirmesiyle ''TERBİYESİZ HERİF''diye bağırması bir oldu.Bütün sınıf gülmüştü utanmıştım.
  • kışın sevgilimle kafe ye gittik işte bende hafiften nezle gibiyim. neyse kız bişeyler anlatıyo herşey gayet güzel birden komik bi şey aklıma geldi birden gülünce fırttt burnumdan sümükler fışkırdı işin kötü yanı mendilimde yoktu hala aklıma geldikçe rahatsız oluyor utanıyorum
  • Olay bugün oldu, dersanede matematik dersindeyiz ve sınıfta bir tek ben ve hoca erkek geriye kalan 10 kişi de kız ama cidden çok iyi hepsi. Seviyeleri de düşük, ben soruları çözüyorum falan bir havaya girdim tabii, en arkada oturuyordum. Arkamdaki duvarla aramda çok bir şey yok zannettim sandalyeyle o duvara yaslanacaktım. Tam geriye doğru ittim kendimi o anda da sorunun cevabını söylememden dolayı 6-7si bana baktı ve ben lak diye düştüm. Anam o nasıl bir gülmedir, öldüler. Bir daha o grupla derse girer miyim bilmiyorum. Yazık oldu o potansiyele
  • Mesajımız bulunsun.
  • 7.sınıfta kızlar uzun eşşek oynucaklarmış kendi soyunma odalarında videoya çekiceklermiş benim telefonda ozamanların en iyisiydi verdim telefonu e unuttum içinde zorno olduğunu bunlar çekmişler kendilerine atmışlar silmişler benim mesajları karıştırmışlar o zamanki sevgilimlende ayrılcaktım ama kararsızdım arkdaşıma içimi döktüğüm onunla ilgili kin dolu mesajlar vardım bunu görmüşler zornoları görmüşler özelo fotoğrafları incelemişler cıktıklarında sevgilim söledi allahtan o grupla arası pek iyi değildi anası ingilizdi,ingiliz asıllı bir kaç arkadaşıyla vede çok sammimi olduğu arkadaşlarıyla kenarda muhabbet eder benim telefonumu görünce laf etmemiş ben sonra istediğim kadar bakarım diye tüm kızlar herşeyi görmüşler çok utanmıştım kızların bakış açısı fena değişmiti çok utanmıştı

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.