Şimdi Ara

Kızlara Rezil Olduğunuz Anlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.273
Cevap
351
Favori
107.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uçak kalkmadan önce arkadaki eleman çantasını koyarken fermuarını açık unutmuş.Kafama kitap düştü.Kızın teki başladı kıkır kıkır gülmeye.O ara herif de ya özür dilerim falan filan bir şeyler diyordu.Kızın da turist olduğu belli.Nerelisin diye sordum,bana Chicago dedi.
    Ve hayatımda bir Amerikalı gördüm ona da rezil oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buck Fuddy -- 10 Ağustos 2011; 15:06:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre-34bjk

Uçak kalkmadan önce arkadaki eleman çantasını koyarken fermuarını açık unutmuş.Kafama kitap düştü.Kızın teki başladı kıkır kıkır gülmeye.O ara herif de ya özür dilerim falan filan bir şeyler diyordu.Kızın da turist olduğu belli.Nerelisin diye sordum,bana Chicago dedi.
    Ve hayatımda bir Amerikalı gördüm ona da rezil oldum.

belli ki kız sana iş atmış. verseydin çoşkuyu

• Sevdiğim kız yanımdan geçerken merdivenleri koşarak çıkıyordum ve az kalsın düşecektim kız eyvah dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tangmuch

Ankarada üniversitede öğrenciyken yurtta kalıyordum. Ve henüz eve taşınmıştık. Evde elektrik, doğalgaz ve eşya hiç bir şey yoktu. sadece arkadaşlarımdan aldığım 2 battaniye vardı. başka yastık dahi yoktu. Kız arkadaşım ise kocaelinde öğretmenlik yapiyordu. Eve taşındığımı duyunca gelmek istedi, evde eşya olmadığını söylememe, 1 hafta sonra gelmesini söylememe rağmen sürpriz yaparak geldi. Arkadaşlarımın evine götürmek istemedim, orada rahat rahat yiyişemeyiz die. Ankaranın soğuğunu bilen bilir evde o kış gününde ısınacak hiç bir şey yok. altımıza inceceik bir battaniye serdik, üstümüzede incecik diğer battaniyeyi. O kadar soğukki battaniyenin altında donuyoruz. İkimizinde kafası battaniyenin içerisinde çük soğuk çünkü. Ben yorgunlukla ve uyku sersemi usulca bıraktım gazımı ses çıkmadı ama beni bile uykumdan uyandıracak kadar ağır bir kokusu vardı. birden uyandım hemen kız arkadaşlarımın gözlerine baktım belki uyumuştur kokuyu farketmemiştir die. ama ne yazıkki o koku hastayı yatağından kaldıracak kadar ağırdı. Gözgöze geldik. kokudan benzi solmuş, gözleri kızarmıştı. yinede bir şey demedi ama Bana öyle anlamlı gözlerle baktı ki unutamam. 2 hafta sonrada benden ayrıldı zaten.

kendimden geçtim yazamıyorum ya

• sub Lorem
    blckhm test replace
  • @ Tangmuch : Çok iyi yaa

Benim de yellenme hikayem olmuştu. El ele yürürken kaçırmıştım istemsiz olarak. Özür dilerim dediğimde boşver saçmalama nolcakki demişti. Ben elini bıraktım 30 dk sustum. O arada tekrar eski halimize dönelim diye neler yapmıştı. O beni neşelendirmeye çalıştıkça ben daha da kötü olmuştum.
  • 6. sınıftayken öyle böyle kız MSN adresleri topluyorduk. Birinin MSN adresini almışım. Unutmuşum sonra kim olduğunu. İşte bu bana yazdı sen kimsin falan filan diye. Ben dedim işte şuyum buyum falan diye. Sen kimsin dedim söylemedi. Bende başladım sövmeye baya baya sövdüm. Neden sövüyorsam artık neyse. İşte sonraki gün okula geldim. Bir baktım okulun en güzel kızlarından biri bana "terbiyesiiiz!" diyor. Takıldığı hatunlarda taştı. Tüm karizma gitmişti, rezil olmuştum.

Bir keresinde de kız arkadaşımla okulda dolaşıyorduk. O günde okulun mezuniyet töreni falan var, insan bol. Neyse dolaşırken bir baktım bi logar kapağı açık kalmış. Dedim hadi şunu kapatalım falan diye. İşte kapattım ayağımla iktire iktire. Sağlam mı diye kontrol etmek için üstüne çıktım zıpladım. Sonra biraz ileriye bir baktım 10-15 kişilik bir grup bize bakarak kopuyor Hiç bozuntuya vermeden bir tiyatrocu selamı verdim. Ve dolaşmaya devam ettik.

• quote:

Ankarada üniversitede öğrenciyken yurtta kalıyordum. Ve henüz eve taşınmıştık. Evde elektrik, doğalgaz ve eşya hiç bir şey yoktu. sadece arkadaşlarımdan aldığım 2 battaniye vardı. başka yastık dahi yoktu. Kız arkadaşım ise kocaelinde öğretmenlik yapiyordu. Eve taşındığımı duyunca gelmek istedi, evde eşya olmadığını söylememe, 1 hafta sonra gelmesini söylememe rağmen sürpriz yaparak geldi. Arkadaşlarımın evine götürmek istemedim, orada rahat rahat yiyişemeyiz die. Ankaranın soğuğunu bilen bilir evde o kış gününde ısınacak hiç bir şey yok. altımıza inceceik bir battaniye serdik, üstümüzede incecik diğer battaniyeyi. O kadar soğukki battaniyenin altında donuyoruz. İkimizinde kafası battaniyenin içerisinde çük soğuk çünkü. Ben yorgunlukla ve uyku sersemi usulca bıraktım gazımı ses çıkmadı ama beni bile uykumdan uyandıracak kadar ağır bir kokusu vardı. birden uyandım hemen kız arkadaşlarımın gözlerine baktım belki uyumuştur kokuyu farketmemiştir die. ama ne yazıkki o koku hastayı yatağından kaldıracak kadar ağırdı. Gözgöze geldik. kokudan benzi solmuş, gözleri kızarmıştı. yinede bir şey demedi ama Bana öyle anlamlı gözlerle baktı ki unutamam. 2 hafta sonrada benden ayrıldı zaten.

• küçükken artistlik yapıyorum falan böyle çitlerin üstlerinden zıplayarak geçiyorum falan :D koşuyorum gücüm yok lan dedim atla artık allah ne verdiyse tek ayak geçti öbürü takılı kaldı pat diye takıldım çamaşır gibi asılı kaldım o sırada yan kuaföre güzel bir kız geliyodu kıza tersten baktım güldü falan :))
  • quote:

Hocam vallahi 5dk kesintisiz güldüm ya

• Neyse 1 tane daha anlatayım; ortaokuldaydim hoslandigim bi kiz vardi onu görünce kendimi kaybediyordum konusurken saçmalamaya basliyodum fln bigün bunu koridorda hocayla konusurken gördüm gittim yanlarina hemen bende konuya atladim fln nese konusuyoruz iste ben tabi kizi görünce yine saçmalamaya basladim otomatikman kiza hava olsun diye hocayla kankamla konusur gibi konusuyodum baya bi konustuktan sonra en sonundada s.k.tr ordan demistim hocaya oda sen hocanla nasil konusuyosun dedi kizin önünde basti tokadi basti tokadi benim yanaklar kipkirmizi oldu pancar gibi sonra kendime geldim tabi bida ne hocanin suratina bakabildim nede kizin suratina
  • KİRALIK
  • quote:

Orijinalden alıntı: Levopron

Neyse 1 tane daha anlatayım; ortaokuldaydim hoslandigim bi kiz vardi onu görünce kendimi kaybediyordum konusurken saçmalamaya basliyodum fln bigün bunu koridorda hocayla konusurken gördüm gittim yanlarina hemen bende konuya atladim fln nese konusuyoruz iste ben tabi kizi görünce yine saçmalamaya basladim otomatikman kiza hava olsun diye hocayla kankamla konusur gibi konusuyodum baya bi konustuktan sonra en sonundada s.k.tr ordan demistim hocaya oda sen hocanla nasil konusuyosun dedi kizin önünde basti tokadi basti tokadi benim yanaklar kipkirmizi oldu pancar gibi sonra kendime geldim tabi bida ne hocanin suratina bakabildim nede kizin suratina

kamil

• orta okuldayken bi sıra arkadaşım vardı adı elifti. neyse bi dersteyken ben yine kalem atıp tutuyorum falan kalem düştü yere. hemen iyice esneyerek eğildim yere (tabi arka eti de iyice kıza döndürerek) o hızla beraber bir zaarrtt sesi gelmiş of of. koku çıkmamıştı da sesi belki ön sıradan bile duyuldu. neyse kalemi aldım istifimi bozmadan düzelttim oturuşu. sonra ağzımdan zart zurt pırt sesleri çıkarmaya başladım sanki o ses de ağzımdan çıkmış gibi.
  • BU ALANA REKLAM VEREBİLİRİSİNİZ !!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Levopron

Neyse 1 tane daha anlatayım; ortaokuldaydim hoslandigim bi kiz vardi onu görünce kendimi kaybediyordum konusurken saçmalamaya basliyodum fln bigün bunu koridorda hocayla konusurken gördüm gittim yanlarina hemen bende konuya atladim fln nese konusuyoruz iste ben tabi kizi görünce yine saçmalamaya basladim otomatikman kiza hava olsun diye hocayla kankamla konusur gibi konusuyodum baya bi konustuktan sonra en sonundada s.k.tr ordan demistim hocaya oda sen hocanla nasil konusuyosun dedi kizin önünde basti tokadi basti tokadi benim yanaklar kipkirmizi oldu pancar gibi sonra kendime geldim tabi bida ne hocanin suratina bakabildim nede kizin suratina

• Tangmuch akşam akşam koparttın beni yaa
  • İlkokuldayken sevdiğim kızla aynı servisteydik.neyse evin önüne geldik tam inecem sırtta çanta elde resim çantası bi tane şerefsiz çantasını kapının önüne koymuş ayağım takıldı servisten dışarı uçtum resim çantasındaki bütün malzemeler dışarı fırladı en çokta ayakkabının ayağımdan çıkması koydu yarım saatte zor toparladılar beni.
  • Lise 2 de biyoloji dersinde sevgilimle en arkada konusuyorduk . fazla gürültü çıkarttık heralde. Hoca bizi farketti beni kaldırdı. Dedi " yarasaların kulağı bilmem ne hertz duyarken insanlarınki niye bu kadar duyar dedi " . bende ergenliğin ve yanmdaki sevgilime güvenerek ( neyine güveniyorsam artık :D ) " Allah öyle yaratmış hocam " dedim Hoca beni tahtaya çağırdı iyi bir tokat yapıştırdı . En rezil anım budur heralde :D
  • yerimizi alalım

Tüh 2. sayfaya yetişebilmişiz ancak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdasdaqwe -- 11 Ağustos 2011; 0:59:06 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.